Verecegin kilo az ise ve uzun zamandir diyettrysen degisiklik olmamasi normal.ne kadar güzel
inşallah zayıflamaya devam edersin
ben de çok değişiklik olmadı gibi
Ben de düzenli kullanamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verecegin kilo az ise ve uzun zamandir diyettrysen degisiklik olmamasi normal.ne kadar güzel
inşallah zayıflamaya devam edersin
ben de çok değişiklik olmadı gibi
sagolasin..belki dogumdan sonra dusunurum bebegin emmesine bagli olarak...ben aslinda normal seyler yiyerek zayiflama taraftariyim ama bilemedim cok ovuyorlar bunuda.tqdı mavi haşhaşı andırıyor, omega 3 içerdiği için zararı var mı bilmem
sagolasin..belki dogumdan sonra dusunurum bebegin emmesine bagli olarak...ben aslinda normal seyler yiyerek zayiflama taraftariyim ama bilemedim cok ovuyorlar bunuda.
Merhaba sanırım 1 ay oldu 8 kilo verdim 4 kilo kaldı onuda vereyim 5 ayda nasıl 35 kilo verdim ayrıntılarını yazacamTebrikler canim.2 hafta icin süper sonuc.diyete yeni mi basladin.vermen gereken ne kadar.nasil kullandin.insallah istedigin kiloya ulasirsin.
Ben migrostan aldım çiftçi markaKizlar sizi gorunce gaza geldimm. İNsallah bnde zayiflarimm:)
Faydasini goren arkdaslar nerden aldnZ chia lari. Nerden almaliyimm?
Ben 2015 yılında diyetisyene gitmiştim.Chia tohumu tavsiye etmişti kefirin içine katıp kullandım bir ara ama diyette yapıyordum.10-14 bardak su içiyordum 10 kilo vermiştim 3-4 ay gibi bir sürede.Su an gram gitmiyor diyet yapmıyorum su içmeyi de aksatıyorum.Chia'yı denemeyi düşünüyorum aktardan almıştım.Umarım faydasını görürüm.
Merhaba beren naz benimde vermem gereken 10 kilo var biraz bağırsak tembelligide var bende. Ben chia seti aldim yaklasik 1.5 ay oluyor ama güvenip kullanamadim geri gondermek istedim kabul etmediler simdi baslasam mi diye dusunuyorum ama yan etki flan korkum var eger kullandiysaniz basladiysaniz bi bilgi verebilir misiniz. Ben ilk aktardan aldim 100 gram 5 liraya denemek icin sabah ve gece yatmadan yogurda karistirarak bi tatli kasigi chiayi oyle yiyordum ama ne tok tuttu ne bagirsaklari calistirdi tam tersi daha cok kabiz yapti ve siskinlik yapti faydasini goremedigim icin acaba sahte mi diye aztec chiadan internetten siparis verdim orjinal olsun diye ama halaa 1.5 aydir guvenip kullanmaya baslayamadim. Eger varsa onerebileceginiz mutlaka dönüs bekliyorum.
peki bunun tadi neye benziyor kizlar? birde emzirirken yenir mi bu dediginiz sey?
Merhaba sanırım 1 ay oldu 8 kilo verdim 4 kilo kaldı onuda vereyim 5 ayda nasıl 35 kilo verdim ayrıntılarını yazacam
Merhaba beren naz benimde vermem gereken 10 kilo var biraz bağırsak tembelligide var bende. Ben chia seti aldim yaklasik 1.5 ay oluyor ama güvenip kullanamadim geri gondermek istedim kabul etmediler simdi baslasam mi diye dusunuyorum ama yan etki flan korkum var eger kullandiysaniz basladiysaniz bi bilgi verebilir misiniz. Ben ilk aktardan aldim 100 gram 5 liraya denemek icin sabah ve gece yatmadan yogurda karistirarak bi tatli kasigi chiayi oyle yiyordum ama ne tok tuttu ne bagirsaklari calistirdi tam tersi daha cok kabiz yapti ve siskinlik yapti faydasini goremedigim icin acaba sahte mi diye aztec chiadan internetten siparis verdim orjinal olsun diye ama halaa 1.5 aydir guvenip kullanmaya baslayamadim. Eger varsa onerebileceginiz mutlaka dönüs bekliyorum.
tesekkur ederim canim, bakalim hele bi hayirlisiyla dogsunda..zayiflama isi 2. planda simdilik tabiiMerhaba. Daha önceki yorumlarda deneyenleri okudum. Sütün artmasını bile sağlamış. O üye doktoruna da danışmış.
Siz de doktora danışıp bi bakarsınız
tesekkur ederim canim, bakalim hele bi hayirlisiyla dogsunda..zayiflama isi 2. planda simdilik tabii
birde ben tadini kotu olan seyleri kolay yiyemiyorum :S eger hosuma gitmezse etkisi olsa bile zor