Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 günüm var daha Meryem Ana otunu doğuma girmeden önce suya koyarlar onu biliyorum hiç içilebilir birşeyiyle karşılaşmadım desem jeli çok duydum ama öyle kimyasal şeyleri sıkmak istemiyorum rahmime bana tehlikeli geliyor

Allahın izniyle olmaz birşey inşallah ilerleyen zamanlar da çıkar bu aşının kokusu bence

Allahın izniyle olmaz birşey inşallah ilerleyen zamanlar da çıkar bu aşının kokusu bence
İnşallah canım evet bencede kötü etkıler yaptıgı aşikar.iyiki biontec olmamısım ona şükredıyorum yıne zararın neresınden dönsek kardır.bu ülkede yasamak bıle mucıze zaten,heran başımıza bısey gelebilir.inşallah kımseye kötü bişey olmasın duamız bu yöndeAllah mılletımızı ve bızı korusun

Çok haklısınız güzelim ülkemizi mahvediyorlar aminnnnn

ben iki tane biontek oldum benimde 1 bucuk yıl oldu olalı inşallah düşündüğümüz gibi olmaz vucut coktan atmıştır ilacı hiç kovıtte olmadım kurumdaki herkes oldu neredeyse ben olmadım aşıdan diye düşündüm hep ama şunu söylim aynı dönemde bi arkadaşım yeni hamileydi oda aşı oldu ve hiçbi sıkıntı cekmedi şuan çocugu 1.5 yaşında gayet sağlıklı sanırım cok olumsuz düşünüyoruz iyi düşünelim

HYırlısı balım ovulasyon testi sipariş edeceğim bu ay ben. Adetime 3 gün var çıksa çıkardı aslında
Amin canım inşallah gerçekten hep hayırlısıni isteyin rabim doğru zamanı biliyordur benim önceki gebeleigimde adete iki gün mü bir gün mü kala silik çizgi çıktı hemde baya silik

Amin canım inşallah gerçekten hep hayırlısıni isteyin rabim doğru zamanı biliyordur benim önceki gebeleigimde adete iki gün mü bir gün mü kala silik çizgi çıktı hemde baya silik
Balım dehşet derecede belim sırtım kasıklarım ağrıyor. Bilmiyorum ki hiç belimde bu kadar ağrımazdı. Sabahli ilk idrarlada yapmadım adet olmazsam yapıcam şimdilik eşimede adet olcam hissediyorum dedim ki o da üzülmesin. Allahtan gelen her sonuç kabulumuz

gecen ay kullandım jeli 3 gün üst üste tutmadı bu ayda sadece 1 kere kullandım bana bi yan etkisi olmadı aksıne kayganlaştırdığı için daha rahat oluyor ilişki içinde kimyasal bişey yokmuş ben bir gebenin sayfasından almıştım

Jelin ismi ne canım birde gebeliğimi kalmasını kolaylaştırıyor

Hamileliktete de o oluyor o bel ağrısı benimde ağrıyordu ama öyle çekilmez değil ama ağrı vardı inşallah vardır bebeğim kaşık ağrısı da oluyor bak belirtiler karıştırılıyor inşallah hayırlısı olur senin için canım iyi yapmisin en azından o zaman insan beklentiye girmiyor

Jelin ismi ne canım birde gebeliğimi kalmasını kolaylaştırıyor
yani spermleri daha hızlı taşıyormuş kullanıp hamile kalanda cok instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var hikaye kısmında siparış linkde var canım adı fertility gynoseed diye geciyor

İllaki vardır abla ya olmaz olur mu neyden yaptıkları belli değil çok güven sağlamıyor inşallah bu ay güzel haberlerle gelirsin

Kullanılan jel tüp bebek tedavisinde kullanılıyor. Tüp bebek tedavisinde güçlü spermi ileriye taşıdığı için kullanılıyor. Ama biz alıp kullandığımızda güçsüz olanı da taşıma ihtimali olduğu için olur da taşırsa güçsüz spermi sağlıksız gebeliğe neden olabileceğini okudum. Hatta sağlıksız gebelik yaşayıp kayıpları olanları da gördüm bu forumda sağlıklı olanı da gördüm tabii ama şans bence. Ben de kullandım ama kullanmama kararı aldık eşimle bu yüzden

İllaki vardır abla ya olmaz olur mu neyden yaptıkları belli değil çok güven sağlamıyor inşallah bu ay güzel haberlerle gelirsin
cok umutlu degilim yumurtlama bayrama denk geldi sadece öncesini degerlendirebildim nasip artık bata da 7 gün kaldı hiç bir belirtim de yok

bir umut herşeye sarılıyoruz canım sen nasıl oldun neler yapıyorsun pek girmiyorsun artık

bir umut herşeye sarılıyoruz canım sen nasıl oldun neler yapıyorsun pek girmiyorsun artık
Evet biz biraz askıya aldık kuzucum kafamızı toparlayalım gezelim dolaşalım yurtdışına çıkalım diyoruz o yüzden ara verdik. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah. Genetik testi vermiştik sonucu bekliyoruz

güzel sonuçlar alırsın inşallah genelde üst üste kimyasal olanlarda pıhtılaşma sorunu çıkıyor canım genetik testinde belli olur büyük ihtimalle korunma oluruna bırak nasipte varsa her türlü geliyor

Kızlar bu ikinci ay klomen kullanıyorm onuncu gün gel bskacam dedi ama Drm yok başka Dr da Sra yok sizce ne yapmalıyım

yani spermleri daha hızlı taşıyormuş kullanıp hamile kalanda cok instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var hikaye kısmında siparış linkde var canım adı fertility gynoseed diye geciyor
Bumu canım

Eklentiler

• IMG_1460.png
    143,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…