- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
- 18
Canım ben bi önceki hamileliğimi bu şekilde anlamıştım. Sürekli yolculuk yapmak zorundaydım oturamıyordum baskıdan hatta doktor da bana ağrı olan sağ yumurtalığımdan hamile kaldığımı söylemişti ultrasondan bakıp.sonra belime de vurmaya başladı. Ondan bence belirti sayılabilir.Yok canım bana fayda etmiyor sıcak su ilaç bu kadar ağrı yapmaz galiba döllenme olduysa yerleşiyor ondan mi diyorum onda da ağrı olmaz deniyor
Haha tamam benim testim bitmiş ondan yapamıyorum yaDur azcık biriksinde birazdan yaparım ahahah
Var canım öyle duruyor bir kan testi ver hayırlısıyla hamilesindir inşallahilk testim üstte olan dünden beri üç tane yaptım en sonunkinde bariz koyulaşma var sanki @ezomanyaBezgininsan
Bence illa bir ağrı olur ya yerleşmedede inşallah öyledirNe bilim canım hani yerleşme kanaması yada ağrı olmaz diye okudum acaba yanlış mi biliyorum ki yattığımda bişey yok otururken oluyor yada eğilince
Hadi hayırlı olsun ben bitene kadar günde 3 kullandımKızlar aşılama işlemi başarı ile sonuçlandı.
Progesteron verdi. Doktorum ben diyene kadar kullanacaksın dedi. Ortalama kaç gün kullanıyoruz acaba ?
3 gün de rapor verdi. Dinlen diye.
Bundan sonra ki süreç nasıl olur bilmiyorum ama hayırlı sonuçlar nasip olur inşallah hepimize
Haziran1907 kuzum sen kaç gün sonra sonucu öğrendin
Hamilelik olursa ful kullanıyorsun olmazsa adet olunca bırakıyorsun inşallah Gebelik oluşur canım rabbim nasip etsinKızlar aşılama işlemi başarı ile sonuçlandı.
Progesteron verdi. Doktorum ben diyene kadar kullanacaksın dedi. Ortalama kaç gün kullanıyoruz acaba ?
3 gün de rapor verdi. Dinlen diye.
Bundan sonra ki süreç nasıl olur bilmiyorum ama hayırlı sonuçlar nasip olur inşallah hepimize
Haziran1907 kuzum sen kaç gün sonra sonucu öğrendin
İnşallah canım yaa ilk defa yaşıyorum böyle bi ağrı ateş basıyor bi yandanBence illa bir ağrı olur ya yerleşmedede inşallah öyledir
İnşallah canım oturunca eğilince baskı yapınca baya ağrıyor belime vurmuyor benim de sağ taraf tahmin üzeri sağ taraftan yumurtlama oldu zatenCanım ben bi önceki hamileliğimi bu şekilde anlamıştım. Sürekli yolculuk yapmak zorundaydım oturamıyordum baskıdan hatta doktor da bana ağrı olan sağ yumurtalığımdan hamile kaldığımı söylemişti ultrasondan bakıp.sonra belime de vurmaya başladı. Ondan bence belirti sayılabilir.
Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde işte yumurtlamadan sonra bir kaç gün ateş basmaları ağrılar oldu ama dediğim gibi yumurtlamadan bir kaç gün sonraydı. Senin sanırım daha az kaldı adete dimi ?İnşallah canım yaa ilk defa yaşıyorum böyle bi ağrı ateş basıyor bi yandan
6.Gün bugün duphaston kullanıyorum eğer yoksa ilaç bitince erken gelirAynı şeyleri yaşıyoruz benimde işte yumurtlamadan sonra bir kaç gün ateş basmaları ağrılar oldu ama dediğim gibi yumurtlamadan bir kaç gün sonraydı. Senin sanırım daha az kaldı adete dimi ?
İnşallah bana 1 tane at dedi bakalım en son reçeteyi göremedim, Ben haber edeceğim sana dedi. Gün aşırı değerlendir dedi ama eşim yok artık kısmetHadi hayırlı olsun ben bitene kadar günde 3 kullandım
Aşılama günü dahil 11.günde silik çizgi çıktı 12.gün biraz koyulaşınca kan verdim beta 20 çıkmıştı canım insallah sen de pozitifi görürsün
İnşallahHamilelik olursa ful kullanıyorsun olmazsa adet olunca bırakıyorsun inşallah Gebelik oluşur canım rabbim nasip etsin
Ben degerlendirmemistim daha once de demistim olcagi varsa her turlu oluyorİnşallah bana 1 tane at dedi bakalım en son reçeteyi göremedim, Ben haber edeceğim sana dedi. Gün aşırı değerlendir dedi ama eşim yok artık kısmet
Benimde hep lekelenme ile baslar sonra sökülür. Bakalım hersey karmaşık oldu ilaç kullanınca, ama tahmini 7 si gibi test yaparımBu arada belirtim hiç yoktu hatta adete 2 gün kala adet olcakmış gibi ağrı ve 2 gün boyunca wc gittikçe lekelenme gördüm adet olcam sandım aynı onun gibiydi belirtiama koyu kahveye dönmedi leke normalde adetim de öyle başlar o leke yerleşme kanamasıydı yani. Adet günüm geçtikten sonra da göğüs hassasiyeti başladı şuan hala sızlıyor
Evet biraz da ona güvendim yoksa diğer aya kalacaktı yaniBen degerlendirmemistim daha once de demistim olcagi varsa her turlu oluyor
Senin erken baya aslında. Yavaş yavaş koyulaşma oluyormuş. 10 gün dolunca bi daha yap bakalım. Gerçi o zaman erken gebelik testine sıra gelir@buzmavisi-
Pekte bi koyulaşma yokk
Ben zaten her gün test yapıyorum sapık gibiSenin erken baya aslında. Yavaş yavaş koyulaşma oluyormuş. 10 gün dolunca bi daha yap bakalım. Gerçi o zaman erken gebelik testine sıra gelir
Toplam sperm sayısı 294 milyonDeğerleri kaç çıktı eşinizin? Benim eşimin takviye kullanmadan önce sperm sayısı 63 milyon hızlı ileri %25, ileri %25 çıkmıştı. Fenodad takviye kullandı 1 ay sonrasında sperm sayısı 123 milyon hızlı ileri %20, ileri %25 oldu. Ama ikinci testi verirken zorlanmış baya az miktarda gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?