Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bana fayda etmiyor sıcak su ilaç bu kadar ağrı yapmaz galiba döllenme olduysa yerleşiyor ondan mi diyorum onda da ağrı olmaz deniyor
Canım ben bi önceki hamileliğimi bu şekilde anlamıştım. Sürekli yolculuk yapmak zorundaydım oturamıyordum baskıdan hatta doktor da bana ağrı olan sağ yumurtalığımdan hamile kaldığımı söylemişti ultrasondan bakıp.sonra belime de vurmaya başladı. Ondan bence belirti sayılabilir.

Ne bilim canım hani yerleşme kanaması yada ağrı olmaz diye okudum acaba yanlış mi biliyorum ki yattığımda bişey yok otururken oluyor yada eğilince
Bence illa bir ağrı olur ya yerleşmedede inşallah öyledir

Hadi hayırlı olsun ben bitene kadar günde 3 kullandım
Aşılama günü dahil 11.günde silik çizgi çıktı 12.gün biraz koyulaşınca kan verdim beta 20 çıkmıştı canım insallah sen de pozitifi görürsün

Hamilelik olursa ful kullanıyorsun olmazsa adet olunca bırakıyorsun inşallah Gebelik oluşur canım rabbim nasip etsin

Bu arada belirtim hiç yoktu hatta adete 2 gün kala adet olcakmış gibi ağrı ve 2 gün boyunca wc gittikçe lekelenme gördüm adet olcam sandım aynı onun gibiydi belirti ama koyu kahveye dönmedi leke normalde adetim de öyle başlar o leke yerleşme kanamasıydı yani. Adet günüm geçtikten sonra da göğüs hassasiyeti başladı şuan hala sızlıyor

İnşallah canım oturunca eğilince baskı yapınca baya ağrıyor belime vurmuyor benim de sağ taraf tahmin üzeri sağ taraftan yumurtlama oldu zaten

İnşallah canım yaa ilk defa yaşıyorum böyle bi ağrı ateş basıyor bi yandan
Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde işte yumurtlamadan sonra bir kaç gün ateş basmaları ağrılar oldu ama dediğim gibi yumurtlamadan bir kaç gün sonraydı. Senin sanırım daha az kaldı adete dimi ?

Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde işte yumurtlamadan sonra bir kaç gün ateş basmaları ağrılar oldu ama dediğim gibi yumurtlamadan bir kaç gün sonraydı. Senin sanırım daha az kaldı adete dimi ?
6.Gün bugün duphaston kullanıyorum eğer yoksa ilaç bitince erken gelir

İnşallah bana 1 tane at dedi bakalım en son reçeteyi göremedim, Ben haber edeceğim sana dedi. Gün aşırı değerlendir dedi ama eşim yok artık kısmet

Benimde hep lekelenme ile baslar sonra sökülür. Bakalım hersey karmaşık oldu ilaç kullanınca, ama tahmini 7 si gibi test yaparım
Bu sefer belirti aramaya niyetim pek yok umarım başarabilirim de sizin başınızın etini yemem

Toplam sperm sayısı 294 milyon
İleri hareketli 8 yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…