Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Sende iki yumurta olmuştu demek canım bnm tek yumurta ya endişeniyorm çarş gnü gidince 2mm büüyüyosa yumurta bi günde bugün 17çarşambaya kadar 21mm olucak kaç mm de çatliyor acaba ya da kaç mm arasi çatlatma iğnesi yapılıyor ne güzel sende iki tane olmş yumurta

belirtilerin var mı canım bu ay özellikle yaptıgın bişey oldumu
Canım ben Ocakta kimyasal geçirmiştim hastaneye gittiğimde d vitaminim demirim baya düşük olduğunu ondan kaynaklı olabileceğini söylediler bu ay hiç aksatmadan vitaminlerimi kullandım sonra kontrole gittim değerlerim yükselmişti çok şükür vitaminler çok etkiliyormuş yani ve bir gün boş bir gün dolu şeklinde değerlendirdim belirtimde kasık batması karın ağrısı oldu sancı şeklinde bide 2 gün önce kahverengi akıntı geldi kesildi göğüslerim dokununca acıyor şimdilik bu kadar belirtilerim

Bu arada benımde gogus agrısı kaybolmus sımdı demekkı bugun yarın gelıyor gelmekte olan
Öyle de kuzum yine de gitmek istiyorum çünkü reglimin bugün 2. Günü göğüslerim hala ağrıyor bir de kan sulandırıcı ilaç gerek duyarsa veriri hem benim şu an ki doktorum hiçbir şey vermiyor

Benimki 25 Mayıs ikizler burcuyum eşim ikizler oğlum da ikizler nasıl ama bebeğim ben de çok sallamadım bu ay olursa sürpriz olur artık hayırlısı olsun

canım akıntı ne büyüklükte oluyor ki yada adetin geçmiş miydi ?

anladım canım benimde d vitamini eksikti kullanıyorum sürekli bakalım inşallah bende olumlu olur kan verseydin ona göre kesinleşirdi belirtilerin zaten hamilelik göstergesi

Ama ultrasonda belli olur adet sonrası gidersen ben adetliyken polip gibi duruyor dedi saydığın belirtiler bende de vardı ama adet sonrası gittim çok şükür pıhtıymış sen de adet sonrsı git bi baksın tekrar

canım akıntı ne büyüklükte oluyor ki yada adetin geçmiş miydi ?
Yok canım adetim yarın olması gerek ama 2 gün önce sildiğimde açık kahverengi bi akıntı geldi sonra tekrarlamadı şuan şeffaf akıntım var sadece

anladım canım benimde d vitamini eksikti kullanıyorum sürekli bakalım inşallah bende olumlu olur kan verseydin ona göre kesinleşirdi belirtilerin zaten hamilelik göstergesi
Evet canım büyük ihtimalle bugün yarın vereceğim kan kimyasal geçirdiğimde hiç çizgilerim bu kadar koyulaşmıyordu şimdi günden güne çizgiler koyulaşmaya başladı çok şükür

Slm kızlar
Bayadır takip edemıyorum sayfayı
Kimler yeni hamiş hiç bılmıyorum

fnd_50 cnm adet oldunmu
Bnde hç adet belirtisi yok
Bayaa gecikecek belli
Adeti bekliyorum sonrası değerlendirme..
Cano benim o kanama adet sayılmış çünkü tekrar yumurtlamam oldu hatta farkında olmadan çatlama günlerini de değerlendirmişim. Memleketten dönünce. Bugün ateşim yükseldi iki gün oldu çatlayalı. Değerlendirmiş olduk ama bilmiyordum. Şimdi yeni adet tarihim 14 mayıs olmuş oldu bekliyorum

18-20yken iğne yapılıyor, 22-24te çatlıyor sanırım

Kızlar selam
Pcos'um var. Adetin 4. günü başlayarak 10-14 nisan tarihlerinde femara kullandım. 18 nisanda kontrolüm vardı çatlatma iğnesi yapılacaktı. Ama hiçbir yumurtam oluşmamış/büyümemiş. Femaraya başladığım gün 9mm olan yumurtamda yok olmuş. Doktor bugün yine kontrole çağırmıştı ama işten izin alamadığım için gidemedim. Böyle bi durum yaşayan var mı ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…