Mayısa ne ara geldik ben anlamadım hahahaha sadece gün sayarken bitti nisan mart tedavi beklerken nisan tedavi süresi mayısa gelmişiz bileHep merakla geçiyor vaktimiz , valla böyle nasıl gidecek
tatlım benim yumurtlama bayram gününe denk geldi malesef sadece öncesi bir günü degerlendirdim benim bu ayda olmadı gibi
Bebeğim önceki günden kalmış tır sen öyle düşünme pozitif düsun ben daha yumurtlama görmedim. Hem zaten yumurtlama öncesi olması daha iyi üç gün sperm duruyor.tatlım benim yumurtlama bayram gününe denk geldi malesef sadece öncesi bir günü degerlendirdim benim bu ayda olmadı gibi
sende gelmişsin canım gezici olduk iyice3. Günü 4. Günü git kuzum klomen felan iste ben yarına gidecegim boş yer varsa adet olursan gel demişti doktorum
inşaallah öyledir gerci yumurtlama görüp sürekli degerlendirdiğimiz de de tutmamıştı nasip artıkBebeğim önceki günden kalmış tır sen öyle düşünme pozitif düsun ben daha yumurtlama görmedim. Hem zaten yumurtlama öncesi olması daha iyi üç gün sperm duruyor.
canım inan bilmiyorum istersen doktoruna yada asistanına at en mantıklı onlar söylerMerhaba kızlar biraz moralim bozuk henüz doktora gösterme şansımız olmadı ama sonuçlardan anlayan var mı ?Eki Görüntüle 3237413
Ayy benım dogumgumde 15 mayısNaptın aşko ne durumdasın uzun süredir girmiyordum iki gün oldu memleketten geleli bu ay es geçtim memleketten gelince Özlemden dolayı iki gündür değerlendirme oldu. Bil bakalım noldu ateşim yükseldi yumurtlamadan sonra 36.7 olur sonunda oldu oldu. Ve ben farkında olmadan çatlama günlerini değerlendirmişimbu ay yanlışlıkla hamile kalırsam şok olurum. O kanama adetten sayılmış. Akıntılar doğruymuş tekrar yumurtlamışım. Sağlıklı yumurtlama oldu mu bilmem ama yumurtladım. Şimdi yeni adet tarihim 14 Mayıs. Mayısta doğum günüm var inşallah hayırlı haberler alırım
Evet hemencicik gectiMayısa ne ara geldik ben anlamadım hahahaha sadece gün sayarken bitti nisan mart tedavi beklerken nisan tedavi süresi mayısa gelmişiz bile
Bence var bir kan ver istersenEki Görüntüle 3237453
Kızlar bat yarın varmı sizce
Evet yarin olmazsam vericemBence var bir kan ver istersen
Hayırlısı olsun canoAyy benım dogumgumde 15 mayısboga burcu en sevdıgım burc ben az once adet oldum artık ben sallamıyom bebısm hıc uzulmedım ılk kez.senınkının tutma olasılıgı cok yuksek çınku bıde ust uste ıkı gun olasılık daha da yukselıyor
baya var bence hayırlı olsun darısı bizede olsun inşaallahEki Görüntüle 3237453
Varr var, 2 testte de çıkmış. Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallahEki Görüntüle 3237441
Eki Görüntüle 3237441
Kızlar bat yarın varmı si
hayırlı olsun bence var :)Eki Görüntüle 3237441
Herkese farklı uygulanıyor herhalde bana adetin 2.günü baslatıp 5gün iç tekrar kontrole gel demişti. Pazartesiden cumaya ilacı içtim.Salı kontrole gittiğimde de yumurtalar 17,5 ve 18,5'tu o akşam da ovitrelle vuruldum daha buyuk yumurta yoktu sanırım onunla ilgili bisey demediKizlar adetten itibaren 8.gün bugünnhastaneye gittim yumurtam 17mm olmş, bana ilaca devam et dedi doktorum çarş kullanma dedi bugün ve yarin al dedi ikişer tane aliyorum günde sizce dha fazla boyuta ulaşir mi yumurtam hangi ebatta olur yanliş bişi varmi dite tereddütteyim
İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbaya var bence hayırlı olsun darısı bizede olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?