Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetten itibaren 8.gün bugünnhastaneye gittim yumurtam 17mm olmş, bana ilaca devam et dedi doktorum çarş kullanma dedi bugün ve yarin al dedi ikişer tane aliyorum günde sizce dha fazla boyuta ulaşir mi yumurtam hangi ebatta olur yanliş bişi varmi dite tereddütteyim

tatlım benim yumurtlama bayram gününe denk geldi malesef sadece öncesi bir günü degerlendirdim benim bu ayda olmadı gibi
Bebeğim önceki günden kalmış tır sen öyle düşünme pozitif düsun ben daha yumurtlama görmedim. Hem zaten yumurtlama öncesi olması daha iyi üç gün sperm duruyor.

Bebeğim önceki günden kalmış tır sen öyle düşünme pozitif düsun ben daha yumurtlama görmedim. Hem zaten yumurtlama öncesi olması daha iyi üç gün sperm duruyor.
inşaallah öyledir gerci yumurtlama görüp sürekli degerlendirdiğimiz de de tutmamıştı nasip artık

Ayy benım dogumgumde 15 mayısboga burcu en sevdıgım burcben az once adet oldumartık ben sallamıyom bebısm hıc uzulmedım ılk kez.senınkının tutma olasılıgı cok yuksek çınku bıde ust uste ıkı gun olasılık daha da yukselıyor

Herkese farklı uygulanıyor herhalde bana adetin 2.günü baslatıp 5gün iç tekrar kontrole gel demişti. Pazartesiden cumaya ilacı içtim.Salı kontrole gittiğimde de yumurtalar 17,5 ve 18,5'tu o akşam da ovitrelle vuruldum daha buyuk yumurta yoktu sanırım onunla ilgili bisey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…