İnşallah canım ama ben bu ay hamile kalmaya dua ediyorum hsg ye ihtuyac kalmadan İnşallahCanim 2 sene once çektirdim bende hic anesteziden bahsetmediler burada okuyunca sasiriyorum anestezili de olan çogunlukta bir gun oncesi ağri kesici gibi bir hap aldim antibiyotikte olabilir tam hatirlayamadim 10 dakikalik bir islem sadece ilaç birz yakiyormus hissi olusturuyor ama o da anlik dayanilicak birsey birazda kişinin ağri eşiğiyle de alakali ki ben doğumda yaptim bana gore onun sancisinin yaninda hsg birsey degil. Insallah kolay olur ve hsg den sonra hemen hamile kalirsin
İnşallah canım surdan pes pese alsak güzel haberleri nasıl guzel olurişte bana tam da aynısını demişti doktor, ben sana 6 ay devam ederim ama boşa yüklemiş olurum kimyasalı demişti.. ben biraz zorlandım ama iyiki çektirmişim değdi diyorum en azından canım.. umarım bu ay istediğin gibi olur her şey rabbim rahim filmine gerek kalmadan nasip eder inşallah isteyen herkese
Insallah gerek kalmaz canim☺ ama olursa da korkulcak birsey degil şoyle dusun bebegi giden yollar açiliyor o yuzden gozun de buyumesin.İnşallah canım ama ben bu ay hamile kalmaya dua ediyorum hsg ye ihtuyac kalmadan İnşallaho beni nedense çok korkutuyor. Doktorum hsg deyince ben çok ağrı oluyormus nasıl oluyor dedim biz direk anesteziyle yapıyoruz korkma dedi yapmasa bile anestezi isterdim muhtemelen
vallahi inşallah sorunsuz güzel bir şekilde çok yormadan üzmeden nasip etsin Allah canım :) hsg den korkma ama kısa süren bi işlem benim tıkanıklık olduğu için biraz ağrılı oldu çoğu kadın hissetmiyor bile ama tabikii gerek kalmaz inş amiiinnnnİnşallah canım surdan pes pese alsak güzel haberleri nasıl guzel olur
Aminn canimm benim eşim çok stres ya lullandigim ilaçlara takıldı sürekli ilaç içiyorum diye. Icme şu ilaçları diyor belki o yüzden olmuyor diyo zarar veriyorsun kendine falan tabi erkek ne anlicak dedim ve karışma aldim hangi ilacın ne ise yaradığını anlattımvallahi inşallah sorunsuz güzel bir şekilde çok yormadan üzmeden nasip etsin Allah canım :) hsg den korkma ama kısa süren bi işlem benim tıkanıklık olduğu için biraz ağrılı oldu çoğu kadın hissetmiyor bile ama tabikii gerek kalmaz inş amiiinnnn
Amin canım Evet evet herseye varım ben yeterli bebegim benimle olsunInsallah gerek kalmaz canim☺ ama olursa da korkulcak birsey degil şoyle dusun bebegi giden yollar açiliyor o yuzden gozun de buyumesin.
erkekler nedense bu konuda çok sabit fikirliler benim eşimde her doktorun verdiğini kullanıyosun diye kızıyodu ama anlatınca anlıyorlar allahtanAminn canimm benim eşim çok stres ya lullandigim ilaçlara takıldı sürekli ilaç içiyorum diye. Icme şu ilaçları diyor belki o yüzden olmuyor diyo zarar veriyorsun kendine falan tabi erkek ne anlicak dedim ve karışma aldim hangi ilacın ne ise yaradığını anlattımbu böyle şu şöyle he azcık rahatladı inşallah öyle umuyorum
Insallah canim bat gunun ne zaman benim bugun test alip yapicam insallah vardirAmin canım Evet evet herseye varım ben yeterli bebegim benimle olsun
Evet evet 2. Ayım igneden sonra da duphaston estirfem falan kullandım ben biraz çok geldi gözüne bide istemsiz oluyo sadece bende mi bilmiyorum bildiğiniz depresyona giriyorum ya her şeye ağlayasım geliyor saçma şeylere takılmaya başlıyorum suratım hep asık falan hormonlarım mi değişiyor noluyorerkekler nedense bu konuda çok sabit fikirliler benim eşimde her doktorun verdiğini kullanıyosun diye kızıyodu ama anlatınca anlıyorlar allahtanama tabi sürekli ilaç içmekte iyi değil canım daha 2.ayın sanıyorum ilaçta bu ay olmazsa hiç zehirleme kendini direk çektir kurtul kafanda soru işareti kalmasın hiç :)
Benim daha cokk varInsallah canim bat gunun ne zaman benim bugun test alip yapicam insallah vardir
o ilaçlar tutunması için diye biliyorum ama bana hiç birini vermemişti verseymişte işe yaramazmış zatenEvet evet 2. Ayım igneden sonra da duphaston estirfem falan kullandım ben biraz çok geldi gözüne bide istemsiz oluyo sadece bende mi bilmiyorum bildiğiniz depresyona giriyorum ya her şeye ağlayasım geliyor saçma şeylere takılmaya başlıyorum suratım hep asık falan hormonlarım mi değişiyor noluyor
İnşallah canım çok teşekkür ederim test sonuçları hala çıkmamışİnşAllah hamilesindir canım.burada her türlüsünü gördüğümüz için her iki ihtimalde eşit oranda mümkün, test sonucunu bizede haber et canım. İnşAllah sabah seni mutlu edecek bir sonuçla karşılaşırsın
İnşallah öyledir evdeki testler yanılmıştırCanım evde kaset testler de hiçbir şekildedir pozitif göremeyen ama kan da pozitif gören yazılar okumuştum.
Kanı bekleyecez canım zaten geçen süreye göre kan da çıkan sonuç doğrudur.
3. Günü 4. Günü git kuzum klomen felan iste ben yarına gidecegim boş yer varsa adet olursan gel demişti doktorumHoş geldin çiçeğimmm asla umudunu yitirmek yok ben doktorumu değiştiricem de acaba reglin 3. Günü mü gideyim test falan ister mi artık tedavi istiyorum çünkü yoksa bitmesini mi bekleyim
Sorma bebek soran sadece kaynanam o da cevabını aldı bidaha sormadı ama eşimin kuzeninin yeni bebeği oldu biz pes pese evlenmiştik insanlar ister istemez bize yöneliyor şimdi bide oraya gidince esimin çocuğa bakışlarını kucağına alışını gördükçe içim eriyor. Her gördüğümde tek duam inşallah bende ona bu duyguları yaşatabilirim inşallah bende hayallerimi yaşarım. Yakında bebek ya da hamile falan olunca insan psikolojik olarak daha çok etkileniyor otur sabaha kadar ağla yanio ilaçlar tutunması için diye biliyorum ama bana hiç birini vermemişti verseymişte işe yaramazmış zateno hepimizde oluyo ben her doktora gidişimde bi umutla çıktım sonrası hüsran hep :) ay ortası umutlu girip ay sonu ağlayarak çıktım hep zor zamanlardı biz kadınlar zaten hassasız bide çevrede böyle hamile gördükçe falan daha da hassaslaşıyoruz zor vallahi allah gönlmüze göre versin yaaa
aynen malesef insan psikolojik olarak alt üst oluyor malesef.. olur ya ben kötü düşnmüyorum herkesin nasibi vakti zamanı var canımm böyle avutuyorum bende kendimiSorma bebek soran sadece kaynanam o da cevabını aldı bidaha sormadı ama eşimin kuzeninin yeni bebeği oldu biz pes pese evlenmiştik insanlar ister istemez bize yöneliyor şimdi bide oraya gidince esimin çocuğa bakışlarını kucağına alışını gördükçe içim eriyor. Her gördüğümde tek duam inşallah bende ona bu duyguları yaşatabilirim inşallah bende hayallerimi yaşarım. Yakında bebek ya da hamile falan olunca insan psikolojik olarak daha çok etkileniyor otur sabaha kadar ağla yani
3. Günü git canım test falan isterse bidahaki aya kalmasın garanti olsun tedavi istiyorsan zaten genellikle 3. Gün çağırıyorlar muayene ediyorlar kist falan var mı diye 3. Günü gitmeni tavsiye ederimHoş geldin çiçeğimmm asla umudunu yitirmek yok ben doktorumu değiştiricem de acaba reglin 3. Günü mü gideyim test falan ister mi artık tedavi istiyorum çünkü yoksa bitmesini mi bekleyim
Hep merakla geçiyor vaktimiz , valla böyle nasıl gidecekBu aydan ümidim var inşallah en yakın zamanda bizde güzel umutlu haberi aliriz. Perşembe olsun diye gün sayıyorummerak ettim yumurtaliklwr ne durumda
Allah ol der olur bizimki sadece sabirsizlik aslında. Kendimizi yıpratıyoruz sadece. Her zaman diyorum biz elimizden geleni yapalım duamızı edelim tedavimize başlayalım gerisi Allahını izniyle olur inşallah nasip kısmetaynen malesef insan psikolojik olarak alt üst oluyor malesef.. olur ya ben kötü düşnmüyorum herkesin nasibi vakti zamanı var canımm böyle avutuyorum bende kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?