Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldum ben. İdrarırımı yaptığım yerde bi ağrı yanma yok ama yaparken rahimim acıyor resmen

Ay neden böyle oluyor benimde rahim kasılıyor rahim mi onuda bilmiyorum böyle alt kısım giriş yeri gibi korkuyorum ama adette yok daha 11 gün falan var
Belkı usutmusundur canım sıcak bı banyo yapıp ayaklarına kalın corap gıyın.ben dayanamadım test aldık esımle eczaneden.artımed varmıs sadece erken gebelık testı,sımdı mısafırlıkteyız,gece yapcam korktum cok agrıyo benımde bacaklarıma vuruyor.

Sıcak suya koyayım biraz ayaklarımı. Yap bakalım inşallah görürsün pozitifi
En mantıklısı internetten test almak işte insan bazen mecbur kalıyor almaya

Sabahı bekle canim, bekleyen idrarla yap daha kesin sonuç versin

Bat ne zman canm ay hadi inşallah
cans16 yaptım kuzular 14 ü yumurtlama ateşe göre,24 ü bat.demekkı bende ayagımı üşüttüm baya bi agrım var,sımdı artımedın bırını yaptım.strıp testmıs oda kaset test ıstemıstım ama bunu vermıs cocuk.

Eklentiler

• 0D278866-6832-464E-B153-2884473C368A.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 54
  • C37E6C8A-0A9F-44AD-96CD-56338A12B0D8.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 60
Adet bitiminden sonra gun asiri yapan var mi aramizda ? Of cok yorucu geliyor canim istemiyor ama yakin bir arkadasim bu sekilde altinci ayda hamile kaldi bebegi dogdu bu ay. Acaba ovulasyon takibi yapmakla hata mi ediyoruz
Bnde bunu merak ediyorum ya

Sizce pik mi kizlar

Eklentiler

• 1682193509167388318521050435949.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…