- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Evet temiz duruyor. Cuma birlikte yapalım
Olur olur yapmam bugünden sonra haftaya kadar zatenEvet temiz duruyor. Cuma birlikte yapalım
Ama itiraf edeyim sende pozitif çıksaydı yapcaktımOlur olur yapmam bugünden sonra haftaya kadar zaten
İmkansız gibi bişeydi bu kadar çabuk pozitif çıkması zatenAma itiraf edeyim sende pozitif çıksaydı yapcaktım
Yani hangi ara döllencek de yansıyacak en en en erken 8 günİmkansız gibi bişeydi bu kadar çabuk pozitif çıkması zaten
bebısım yeter 4 tane yaa boyle 8 tane olup hıcbı anlamı olmucana 4 tane kalıtelı olsun yeterlı bıraz ozlesmek ıyıdır.ahaa yaptınmı testDün tüm akraba ziyaretlerimizi fişek hızıyla tamamladık.
Hayırlı bayramlar
Size de hayırlı bayramlar
Ee biz kalkalım daha gidecek çok yer var.
Genelde böyle geçti. Bugün de hava o kadar güzel ki İzmir’de kendimi dışarıya attım tek başıma geziyorum
Bu ay ovulasyonmuş falan takip yapmadım. Akıntımı bekledim ama yumurtlama akıntımda gelmedi. Herhalde kiste döndü diye düşündüm. Bilemiyorum. Değerlendirme de olmadı. Koca ay toplam 4 ilişki oldu farklı günlerde. Haftaya varsa bir şey benim de belli olur herhalde. Bu sabah merak edip hamilelik testi yaptım ama bişi çıkmadı.
O zaman biraz daha bekleyin, test yapın, 1 hafta kadar geçtiği halde olmuyorsa kan testi yapıp doktora gidersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşKızlar benim en son bat 21 martı beklenentarih 20 nisandı şuan gecikme yaşıyorum. 3 gündür gecikme var . Bende hiç bu kadar gecikme olmadı . İdrar test ysptım 20nisanda. negativ. Yani çok silik cizgi çıktı oda zorlayınca görüyorsun. Regl ağrılarım yok . Göğsümde büyüme yok biraz sızlama var. Bugünde tedt yaptım idrar testi çıkmadı birşey. Ben bidefa düşük yaptım o gebelikteki ağrı sızı veya göğüs dolgunlaşması bunda yok. Acaba neden regl olmuyorum veya hamileysem test neden göstermoyor. Ben azerbaycanda yaşıyorum tr de erken gebelik testi kylananlar var bizde ondan yok . O yüzden ondan kullanamıyorum.
HErkesin bunyesi galiba farkli bir kac tanidigimda hemen gosterirken bazilarinda 10gun sora gosteriyorO zaman biraz daha bekleyin, test yapın, 1 hafta kadar geçtiği halde olmuyorsa kan testi yapıp doktora gidersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inş
Ay benim bacaklarım çok ağrıyor ya üst bacaklarım böyle adet oldağım zamanki gibiYani hangi ara döllencek de yansıyacak en en en erken 8 gün
Evet canım döllenmeyle de alakalı olabilirHErkesin bunyesi galiba farkli bir kac tanidigimda hemen gosterirken bazilarinda 10gun sora gosteriyor
Benim de belimAy benim bacaklarım çok ağrıyor ya üst bacaklarım böyle adet oldağım zamanki gibi
Benımde bebek hatta ilaç içecem bırazdan parol,ayrıca rahmımde kasılıyor dunden berı.adetmı olcam yoksaaa baska bısılermı belırtısı anlayamıyorumkıAy benim bacaklarım çok ağrıyor ya üst bacaklarım böyle adet oldağım zamanki gibi
Ben aprol içtim yaBenımde bebek hatta ilaç içecem bırazdan parol,ayrıca rahmımde kasılıyor dunden berı.adetmı olcam yoksaaa baska bısılermı belırtısı anlayamıyorumkı
Ay hayra çıksın bu ağrılar. Belim popo kemiklerim üst bacaklarımBenim de belim
Yarın ilacım son pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum ama yazlıkta çok üşüdü ayaklarım, bir sancı bir bel ağrısı acaba yumurta çatladı mi diye düşünmedim değilBende öyle bende inşallah
Ay neden böyle oluyor benimde rahim kasılıyor rahim mi onuda bilmiyorum böyle alt kısım giriş yeri gibi korkuyorum ama adette yok daha 11 gün falan varBenımde bebek hatta ilaç içecem bırazdan parol,ayrıca rahmımde kasılıyor dunden berı.adetmı olcam yoksaaa baska bısılermı belırtısı anlayamıyorumkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?