Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitiminden sonra gun asiri yapan var mi aramizda ? Of cok yorucu geliyor canim istemiyor ama yakin bir arkadasim bu sekilde altinci ayda hamile kaldi bebegi dogdu bu ay. Acaba ovulasyon takibi yapmakla hata mi ediyoruz

Dün tüm akraba ziyaretlerimizi fişek hızıyla tamamladık.

Hayırlı bayramlar
Size de hayırlı bayramlar
Ee biz kalkalım daha gidecek çok yer var.

Genelde böyle geçti. Bugün de hava o kadar güzel ki İzmir’de kendimi dışarıya attım tek başıma geziyorum

Bu ay ovulasyonmuş falan takip yapmadım. Akıntımı bekledim ama yumurtlama akıntımda gelmedi. Herhalde kiste döndü diye düşündüm. Bilemiyorum. Değerlendirme de olmadı. Koca ay toplam 4 ilişki oldu farklı günlerde. Haftaya varsa bir şey benim de belli olur herhalde. Bu sabah merak edip hamilelik testi yaptım ama bişi çıkmadı.

Kızlar benim en son bat 21 martı beklenentarih 20 nisandı şuan gecikme yaşıyorum. 3 gündür gecikme var . Bende hiç bu kadar gecikme olmadı . İdrar test ysptım 20nisanda. negativ. Yani çok silik cizgi çıktı oda zorlayınca görüyorsun. Regl ağrılarım yok . Göğsümde büyüme yok biraz sızlama var. Bugünde tedt yaptım idrar testi çıkmadı birşey. Ben bidefa düşük yaptım o gebelikteki ağrı sızı veya göğüs dolgunlaşması bunda yok. Acaba neden regl olmuyorum veya hamileysem test neden göstermoyor. Ben azerbaycanda yaşıyorum tr de erken gebelik testi kylananlar var bizde ondan yok . O yüzden ondan kullanamıyorum.

savascii kuzucum nasılsın
bebısım yeter 4 tane yaa boyle 8 tane olup hıcbı anlamı olmucana 4 tane kalıtelı olsun yeterlı bıraz ozlesmek ıyıdır.ahaa yaptınmı testben hıc merak etmedım yapmadım ılk defa bat pazartesı,karnım bacaklarım agrıyor ama acayıp,yanı regl is comınggez tabii yaa artık kafa dagıtma zamanı,bu gunlerımız bıdaha gelmez

O zaman biraz daha bekleyin, test yapın, 1 hafta kadar geçtiği halde olmuyorsa kan testi yapıp doktora gidersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inş

Ay benim bacaklarım çok ağrıyor ya üst bacaklarım böyle adet oldağım zamanki gibi
Benımde bebek hatta ilaç içecem bırazdan parol,ayrıca rahmımde kasılıyor dunden berı.adetmı olcam yoksaaa baska bısılermı belırtısı anlayamıyorumkı

Arkadaslar sizce bu geceyi degerlendirmeli miyim

Eklentiler

• IMG_20230422_185945.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 75
Benımde bebek hatta ilaç içecem bırazdan parol,ayrıca rahmımde kasılıyor dunden berı.adetmı olcam yoksaaa baska bısılermı belırtısı anlayamıyorumkı
Ay neden böyle oluyor benimde rahim kasılıyor rahim mi onuda bilmiyorum böyle alt kısım giriş yeri gibi korkuyorum ama adette yok daha 11 gün falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…