Ayyy bence sen yerleşme kanaması yaşıyorsun canım dün gelmişti galiba adet olsaydı şimdiye sökülmezmiydi5 kuruş kadar akıntılı bir kahveli pembeli gibi. Arada tuvalete gidince de peçete geliyor. Bekliyorum inşallah olmam yarın sabah test yaparım asıl o zaman bayram olur bana
Hoşgeldin canım memleketime inşallah hayırlı haberler alırsınBiz Malatya dan Konya ya göçtük canım, eşim eşyaları getirmişti. Bu bir haftalık tatilde Konyaya geldik eşyaları yerleştirdik. Tam yumuşlama vaktiydi. Değerlendirdik, artık kısmet
Artimed ilk gebeligimdede boyle ogrenmistim ama bugun bat gunum agri sizi hicbirseyde yok bilemedim hayirlisi olsun insallahHangi marka ben feerly markanin yapmistim sizn teste çok benziyor adetten birgun önce böyle çıkmıştı ertesi günü adet olmuştum.
İnşallah sizde vardır
Direk gordum ilk on dk icierinde kurudukca daha bi belli oldu aksi gibi teste yok elimdeGözüküyor ama yarın bir daha yap bak bakalım yine çıkıyor mu kuruma çizgisi falan olmasın diye
İnşallah vardır bebiş hayırlısıylaArtimed ilk gebeligimdede boyle ogrenmistim ama bugun bat gunum agri sizi hicbirseyde yok bilemedim hayirlisi olsun insallah
İnsallah iki yildir onu bekliyoruzİnşallah vardır bebiş hayırlısıyla
Evet bu durumdan bahsediyorum bende su gibi sarı renkli asla sümüksü bi yapıda değilSümüksü değil. Sanırım su gibi evet. çamaşırda belli oluyor damla şeklinde. Ama öyle ele gelen sümüksü yapıda değil. Kuruyor.
Var canım sürekli olarak az az geliyorSenin var mı canım akıntın. Ya inşallah bebiştir. Herşeyde bir belirti arar oldum.
Yaa inşallah bebiştir ikimizindeeeeSenin var mı canım akıntın. Ya inşallah bebiştir. Herşeyde bir belirti arar oldum.
Ben femara ya devam kuzum, klomen benim yumurtaları kist yapıyor.Sende başladın mı canım tekrar ben bu ay klomene geçiyorum cuma başlıcam ilaca
Merhaba canım uzun zamandır okuyorum bu gurubu pek yazmam ama senin soruna cevap vermek istedimbende soğan suyu içtim ben bildiğimr göre çok faydalı bi arkadasimda kulanmisti oda hamile kalmıştı bende ilk gebeleigimde adetimden sonra on beş gün içtim dört ay olmadı benim çocuk ucundu ay denedim ve dördüncü ayda hamile olduğumu öğrendim darısı sizlere dene bence mide konusunda bilmiyorum kokusu biraz ağır ama mideye dokuncagini sanmam
benimde geçen ay dış gebelikten kürtajım oldu kürtaj sonrası kontrole gittiğimde rahminde polip olabilir bakalım adette atmazsan ameliyatla almamız lazım hamile kalsan bile düşük yaparsın dedi şimdi adeti bekliyorum ödüm kopuyor birdaha kürtaj olmaktanGeçen ay bana da doktor polip gibi birşey var pıhtı da olabilir adetle atılmazsa gel görüşelim dedi korkudan eve geldim adetimin bitmesine 2 gün vardı günde bir bardak kekik çayı içtim ağrım kesildi kanamam arttı sonra günümde kesildi . Gittiğimde temizlenmişti
Amin inşallah canım, Allah razı olsun. Biz bir şekilde toparlanmaya çalışıyoruz, Rabbim arkada kalanlara hayırlı kapılar açsın inşallahYenı evınız yuvanız hayırlı ugurlu olsun canımcok yaklasmıssınız bıze oo yumuşlarda degerlendırılmıs hadı ınsallah guzel haberler verırsın bıze
Allah razı olsun canımYeni evinizde şehrinizde mutluluklar canim
Hepimiz hepimiz inşallah canoYeni düzeniniz hayatınız uğurlu gelsin İnşAllah canımzor bir süreç geçirdik bundan sonra hep çok mutlu olursunuz İnşAllah
Hoşgördüm canımHoşgeldin canım memleketime inşallah hayırlı haberler alırsın
Anladım canım bende bisey yapmaz inşallah ilk defa denicem bende persembe gidixem bakalımBen femara ya devam kuzum, klomen benim yumurtaları kist yapıyor.
Pazartesi kontrolüm var
Canım benim bat 30 nisan olarak güncellendiAmin inşallahh
Benim kam pıhtısıymış adetle gitmişti inşallah senin de öyledir de kürtajlık bir durum olmazbenimde geçen ay dış gebelikten kürtajım oldu kürtaj sonrası kontrole gittiğimde rahminde polip olabilir bakalım adette atmazsan ameliyatla almamız lazım hamile kalsan bile düşük yaparsın dedi şimdi adeti bekliyorum ödüm kopuyor birdaha kürtaj olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?