Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bebiştir kesinde bişi diyemiyor insan regl başlangıcı gibi geliyo ama işte benim fatkettiğimde artık batmaşar ağrılar gün gün oluyo ama regl konusunda gelen yoooklk giden yokk leke bile olmadı orda şüpheşendim inşallah bebiştir

Dahada belirgin olmus ya insallah dogrudur ilk 10 dkda cikti maksimum ve kirmizi gri falanda degil

Eklentiler

• 16820179761707409526610122359237.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar iyi aksamlar bugun bat gunum test yaptim ilk 10 dk kirmizi golge cizgi cikti burda birazda zor gorunuyor daha sonra iyice netlestir ve cizgisi kirmizi umitlenmeliyim en sonraki fotograf son hali

Eklentiler

• IMG_20230420_175428.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20230420_175416.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 71
  • 16820196906592861498724318297858.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba kizlar bat bugun ve gelen giden yoktu az once test yaptim ilk bes dk da golge cikti ama yok sayiyirum cunku olsaydi daha belirgin cikmazmiydi test artimed
Hangi marka ben feerly markanin yapmistim sizn teste çok benziyor adetten birgun önce böyle çıkmıştı ertesi günü adet olmuştum.
İnşallah sizde vardır

Biz Malatya dan Konya ya göçtük canım, eşim eşyaları getirmişti. Bu bir haftalık tatilde Konyaya geldik eşyaları yerleştirdik. Tam yumuşlama vaktiydi. Değerlendirdik, artık kısmet
Yeni düzeniniz hayatınız uğurlu gelsin İnşAllah canım zor bir süreç geçirdik bundan sonra hep çok mutlu olursunuz İnşAllah

Bezgininsan bak bız burdayız D defnew ile bi bakmişin mucıze olurmu olur mayıs ayı hamılesı oluverırsın hiç durmadan devam et
İnşallah canım inşallah hepimiz anne oluruz tez vakitte bugün genel cerrah a gittim göğsüm için elle muayenede kötü birşey olduğunu düşünmüyorum dedi ultrason verdi pazartesi ultrasona girecem . Hemen ardından kadın doğuma gidip hsg iöin görüşecem bakalım artık

Kizlar iyi aksamlar bugun bat gunum test yaptim ilk 10 dk kirmizi golge cizgi cikti burda birazda zor gorunuyor daha sonra iyice netlestir ve cizgisi kirmizi umitlenmeliyim en sonraki fotograf son hali
Gözüküyor ama yarın bir daha yap bak bakalım yine çıkıyor mu kuruma çizgisi falan olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…