Benimde ağrım başladı akıntımda 2 gün öncede olmuştu ama daha bata 4 gün var
Sızle benım bat aynı günBenimde ağrım başladı akıntımda 2 gün öncede olmuştu ama daha bata 4 gün var
Çok hafif bacaklarım ağrımıştı bideBaşka belirtilerin var mıydı canım
İnşallah bebiştir kesinde bişi diyemiyor insan regl başlangıcı gibi geliyo ama işte benim fatkettiğimde artık batmaşar ağrılar gün gün oluyo ama regl konusunda gelen yoooklk giden yokk leke bile olmadı orda şüpheşendim inşallah bebiştirBenim adetime 10 gün var normalde 5 gün varken olan ağrılarım 2 3 gündür başladı. Kasığım batıyor bacaklarım ağrıyor ara ara adet ağrısı gibi giriyor geçiyor. Akıntım da var bu iyi bişey mi acaba yerleşme ağrısımı
Dahada belirgin olmus ya insallah dogrudur ilk 10 dkda cikti maksimum ve kirmizi gri falanda degilartımed in bu kaset testine hiç gübenmiyorum, burada kaç kişiye çıkarttı bu gölgeyi. Hatta pembe çıkarttı. Ancak artımed in T1 T2 li olanı baya başarılı bulursan ondan alıp deneyebilirsin bir de. Ya da Freely alabilirsin yanları mavi şerifli olandan ama. Bu dediğim ikisi baya başarılı.
İnşallah vardır
Bakalım ne olucakkSızle benım bat aynı gün
Evet canım kesinlikle daha belirgin bi önceki kuruma çizgisini andırıyordu bu kırmıızı. İnşallah güzel haberlerini alacağızDahada belirgin olmus ya insallah dogrudur ilk 10 dkda cikti maksimum ve kirmizi gri falanda degil
İnsaaallaahhhhEvet canım kesinlikle daha belirgin bi önceki kuruma çizgisini andırıyordu bu kırmıızı. İnşallah güzel haberlerini alacağız
Hangi marka ben feerly markanin yapmistim sizn teste çok benziyor adetten birgun önce böyle çıkmıştı ertesi günü adet olmuştum.Merhaba kizlar bat bugun ve gelen giden yoktu az once test yaptim ilk bes dk da golge cikti ama yok sayiyirum cunku olsaydi daha belirgin cikmazmiydi test artimed
Neden ??? Diye sormuyoruz çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuzBir takım sapıklıklar yapıldııdaha yumurtlama olalı 2 gün olmuşkennn neden diye sormayın bende bilmiyorum
Hızlı döllenmeye çözüm bulmalılar. Yumurta döllenince 1 saat içinde rahme yerleşmeli meselaBir takım sapıklıklar yapıldııdaha yumurtlama olalı 2 gün olmuşkennn neden diye sormayın bende bilmiyorum
Of ya ne olacak bu halimiz bilmemNeden ??? Diye sormuyoruz çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
Keşkeeee keşkeeeeeeHızlı döllenmeye çözüm bulmalılar. Yumurta döllenince 1 saat içinde rahme yerleşmeli mesela
Hayırlısı olsun bebeğim mayıs da deneriz
Yeni düzeniniz hayatınız uğurlu gelsin İnşAllah canımBiz Malatya dan Konya ya göçtük canım, eşim eşyaları getirmişti. Bu bir haftalık tatilde Konyaya geldik eşyaları yerleştirdik. Tam yumuşlama vaktiydi. Değerlendirdik, artık kısmet
İnşallah canım inşallah hepimiz anne oluruz tez vakitteBezgininsan bak bız burdayız D defnew ile bi bakmişin mucıze olurmu olur mayıs ayı hamılesı oluverırsın hiç durmadan devam et
Gözüküyor ama yarın bir daha yap bak bakalım yine çıkıyor mu kuruma çizgisi falan olmasın diyeKizlar iyi aksamlar bugun bat gunum test yaptim ilk 10 dk kirmizi golge cizgi cikti burda birazda zor gorunuyor daha sonra iyice netlestir ve cizgisi kirmizi umitlenmeliyim en sonraki fotograf son hali
Senin nasıl gidiyor başladın mı ilacaBezgininsan bak bız burdayız D defnew ile bi bakmişin mucıze olurmu olur mayıs ayı hamılesı oluverırsın hiç durmadan devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?