- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Amin canım inşallahAnladım kuzum inşallah çözülmeyecek bir durum çıkmaz rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah
Amin canım çok saol Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahKızlar 16. Günde direkt kanama ile adet oldum ama çok ağrılı ve koyu renkliD defnew @mooncrown2001 Y Yasmize @bebibabuli ve etiketleyemediğim Kızlar ben bu ay deneme yapmayacam yarın genel cerraha randevu aldım göğsümdeki süt bezelerim için deneme yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah herkes hamile kalır hamile olan arkadaşları da tebrik ederim, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cans16 canım bana kırmızı koy
Sende başladın mı canım tekrar ben bu ay klomene geçiyorum cuma başlıcam ilacaEvet kuzum, bırakma üst üste olunca şans daha da artiyormus , bakalım kaç yumurta büyüyecek pazartesi göreceğiz
Yaaa çok geçmiş olsun balım çok üzüldüm rabbim beterinden saklasın inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberi alırsınPlasenta dekolmanı yaşadım ben canım doğuma çok az kalmıştı. Plasenta ile rahim duvarı arasında kanama olmuş plasenta rahim duvarından ayrılmış. Bebeğime oksijen akışı kesildiği için kalbi durdu. Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin inşAllah canımYaaa çok geçmiş olsun balım çok üzüldüm rabbim beterinden saklasın inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberi alırsın
Teşekkür ederimCanım ben ilk bir sene önce gittiğimde bir sene dene gel dedi. Hormon bile bakmadı. Eğer sende yeni başladıysan kontrollere vermek istemeyebilir hele ki maşallah gençsinsen yine de içinde kalmasın sor tabi
İnşallah canım 4 nisanda iğne vuruldum 3 tane olgun yumurtam vardır umudum var ama yinede olmamışta olabilir bekliyorum bakalımHmm inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım bende pcos yok yumurtlama tarihimi bildiğim için pekde gecikme var bende diyemiyorum inşallah ateş tablom yaniltmaz beni adet gecikmesi önceden de çok uasayip adet olduğum dönemler oldu adet olana kadar sanıyordum adetim gelicek inşallah senin de geç dollenmedir kuzum
Bende bu ay ya Allah diyip yapisicam adama hahahahahgeçen ay biraz stres oldu Ben ona bu saatte olması gerekiyormuş deyince bu ay ben yapisicam
Olsun canım dınlenmiş olur bu ay vucudunKızlar 16. Günde direkt kanama ile adet oldum ama çok ağrılı ve koyu renkliD defnew @mooncrown2001 Y Yasmize @bebibabuli ve etiketleyemediğim Kızlar ben bu ay deneme yapmayacam yarın genel cerraha randevu aldım göğsümdeki süt bezelerim için deneme yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah herkes hamile kalır hamile olan arkadaşları da tebrik ederim, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cans16 canım bana kırmızı koy
Dereceler bile aynı
Evet yaa bu yüzden umitlenmedim değil o zaman da geç yumurtlama olmuştu ama 2 3 gün fark vardıDereceler bile aynı
Ya ben bir şey itiraf edicem
Ya ben bir şey itiraf edicemşeyy ben sabahki testimde çizgiyi çok hafif gördüm dedim kurumadir suyun altına tuttum geçmedi acaba kuruma mı yine dee melisaa93 savascii melegim can imagination forever
Cektim de fotoğraf da çok belli olmuyorfotosu var mııı
Aşkitellam ben de sizi özledim. Nasılsınız var mı güzel haberlerSevayd çok uzun zamandır yok. Eksikliği çok belli. Birdebebekheyecani da bir süre ara vermek istedi ama özledik
Cektim de fotoğraf da çok belli olmuyor
Hoş geldin kuzumm sen nasılsın halin durumun nasılAşkitellam ben de sizi özledim. Nasılsınız var mı güzel haberler
Hoşbuldum bebişim. Çok şükür çok iyiyim. Sen nasılsınHoş geldin kuzumm sen nasılsın halin durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?