Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım çok saol Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Yaaa çok geçmiş olsun balım çok üzüldüm rabbim beterinden saklasın inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberi alırsın

Merhaba hanimlar normal adet tarihim 24 nisan 13 nisan'da pik gordum 14 de çatlama oldu yani adet tarihini ileri atar değil mi yumurtlama gec oldugu icin?

Ben
Canım ben ilk bir sene önce gittiğimde bir sene dene gel dedi. Hormon bile bakmadı. Eğer sende yeni başladıysan kontrollere vermek istemeyebilir hele ki maşallah gençsin sen yine de içinde kalmasın sor tabi
Teşekkür ederim ben hormon ve hsg baktırdım onların sonuçlarına göre normal herşey henüz bi sebep veya bi tedavi yöntemi söylemedi sanırım doppler sonucuna göre söyleyecek

İnşallah canım 4 nisanda iğne vuruldum 3 tane olgun yumurtam vardır umudum var ama yinede olmamışta olabilir bekliyorum bakalım

Bende bu ay ya Allah diyip yapisicam adama hahahahah geçen ay biraz stres oldu Ben ona bu saatte olması gerekiyormuş deyince bu ay ben yapisicam
Olsun canım dınlenmiş olur bu ay vucudun
Bende bugun doktora gıttım tekrar fameraya basladık sukur yumurta catlamiş
Kıst fılan olmamiş bunay deneyecegım daha sonra bende ara verecegımm

İyi geceler kızlar özellikle hamişlere soruyorum adet tarihinizden önceki belirtiniz neydi ben kasık ağrısı ilk defa iki gündür akıntı yaşıyorum beyaz kokusuz dün bişey çıkmadı test te ama bugün saçma bi şekilde miğde ağrısı ve hala da devam eden ağzımda acayip bi tatlı tatlı su gelme olayı var bunu yaşayan oldu mu adete 4 günüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…