Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen ay kullandımdı olmadı bu ay tekrar kullandm belki erken yumurtlama yapar diye günde bir demişti bakalım beklemedyim bu ay
Bende günde iki adet bir alışta dedi ya bn ilk kez kullaniyorım ilk gnüm klomenle olmammişti

Bugün ben bu sonucu aynı değerleri tekrar mı gördüm canım başlası da mi var ki
Doğru görmüşsün canım Haziran1907 ile peş peşe gidiyoruz
Hayırlı olsun canım
Cook sevindim canım saglıkla gelsinler pes pese gidiyoruz
Maşallah çiçeğimmm sağlıkla gelsin annesi darısı bize
Çok teşekkür ederim kızlar

İnşallah böyle devam eder canım sağlıkla ilerler arkanızdan bizde geliriz dualarınıza ekleyin canlar
Size bol bol dua ediyorum canım rabbim bakabilecek gücü olup evlat hasreti çeken hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın biran önce evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bende de kist oldu ilac milac kullanmayinca bu ay çöpe gidecekmis gibi hissediyorum birsey kullanmam birseyler yiyip icmem gerekiyor gibi geliyor
bu ay ben de o duygudayım)) bi de doktorla sürece alışıyorsun, yumurtlama gününü falan biliyorsun diye ümitleniyorsun, bu ay sıfır ümid))

Size bol bol dua ediyorum canım rabbim bakabilecek gücü olup evlat hasreti çeken hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın biran önce evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah güzel kalpli arkadaşım

İdrar testinde negatifi görüp kanda hamile olduğunu öğrenen var mı? Benim adetim gecikti adet sancısı çekiyorum göğüsüm sızlıyor belim ağrıyor idrarda negatif

Kızlar ya bu hemşireler iğne vurmadan önce pamuğa dezenfektan tarzı bişey döküyor onun tam adını bilen varmı? İlk iğnemi yaptım ölüm gibi bişeydi. Pıhtılaşma iğnesi inanılmaz yakıyormuş bana kimse bundan bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…