Bende günde iki adet bir alışta dedi ya bn ilk kez kullaniyorım ilk gnüm klomenle olmammiştigeçen ay kullandımdı olmadı bu ay tekrar kullandm belki erken yumurtlama yapar diye günde bir demişti bakalım beklemedyim bu ay
Banada bişey demedi sabah akşam 10 gün üç dedi sadecdolur olur bence doktor bana aynı saatte iç falan demedi ben öyle içitim :)
Farkeden biri daha diğeri kimdi kiBugün bi kişi daha pzt 20 bugün 87 yazmış ne garip
Doğru görmüşsün canımBugün ben bu sonucu aynı değerleri tekrar mı gördüm canım başlası da mi var ki
Hayırlı olsun canım
Cook sevindim canım saglıkla gelsinler pes pese gidiyoruz
Çok teşekkür ederim kızlarMaşallah çiçeğimmm sağlıkla gelsin annesi darısı bize
İnşallah böyle devam eder canım sağlıkla ilerler arkanızdan bizde geliriz dualarınıza ekleyin canlar
Size bol bol dua ediyorum canımİnşallah böyle devam eder canım sağlıkla ilerler arkanızdan bizde geliriz dualarınıza ekleyin canlar
Sagol melısoşuuuuuummMayısta da senin pozitifleri görelim İnşAllah
Hayırlısı olsun hakkımızdaBende günde iki adet bir alışta dedi ya bn ilk kez kullaniyorım ilk gnüm klomenle olmammişti
bu ay ben de o duygudayım)) bi de doktorla sürece alışıyorsun, yumurtlama gününü falan biliyorsun diye ümitleniyorsun, bu ay sıfır ümid))Bende de kist oldu ilac milac kullanmayinca bu ay çöpe gidecekmis gibi hissediyorum birsey kullanmam birseyler yiyip icmem gerekiyor gibi geliyor
Kuzum sence regl gibi mi yerleşme kanaması olabilir mi?
Regl dir kuzum. Geçen sefer de bat gününden bir gün önce gelmişti ya böyle. Ben de gram ümit yok gerçektenKuzum sence regl gibi mi yerleşme kanaması olabilir mi?
Allah razı olsun canım inşallah güzel kalpli arkadaşımSize bol bol dua ediyorum canımrabbim bakabilecek gücü olup evlat hasreti çeken hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın biran önce evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Evet yaa. Ovulasyon testiyle avunuyorum. Nasipbu ay ben de o duygudayım)) bi de doktorla sürece alışıyorsun, yumurtlama gününü falan biliyorsun diye ümitleniyorsun, bu ay sıfır ümid))
Banada oyle dedi zaten 10 günde bitiyorBanada bişey demedi sabah akşam 10 gün üç dedi sadecd
Canim sağlıcakla kucağına al inşallah.Kızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunkicans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Evet 10 günlük inş faydası olurBanada oyle dedi zaten 10 günde bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?