Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yaptın mı kaset test
Yaptım kuzum az önce düne göre daha açık çıktı rengi idrarın rengide açıktı çok sıvı tükettiğim için ondanmı yoksa betam düştü ondan mı bilmiyorum biran önce 2 saat dolsun sonucu öğreneyim istiyorum aşırı gerilrim

İdrar rengi açıksa ondandır canım endişe etme

Merhaba kızlaar nisan dan mayısa geçtim geçen ay femara ovitrelle denemiştim igneden 17 gün sonra adet oldum. Bugün adetimin 3. Günü ve doktor kontrolüm var kist var mi yok mu bakıp bu ayki tedaviye giriş yapacağız sanırım. Bakalım yine heyecanlı bir ay bekliyor bizi Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah

Çok sevindim canım İnşAllah artık her şey çok daha güzel olacak Bebişin nasıl bulantılar devam ediyor mu
Bebişin yarın görüş günü valla bakalım bulantılarım yuzde 90 gectı ama hala yemeklerle aram ıyı degıl hassasıyetım var cogu yemeye karsı ama alıstım bıyandan da artık sağlıklı olsunda minnoş dayanırım

Canım öncelikle çok teşekkür ederim. Evet ben de duydum bu şekilde hamile kalan çokmuş. Midem için olmadı mide koruyucu içerim

Ayy çok heyecanlı acaba cinsiyeti belli olur mu öyle tabi sağlıkla kucağına gelsinde her zorluk unutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…