Yaptım kuzum az önce düne göre daha açık çıktı rengi idrarın rengide açıktı çok sıvı tükettiğim için ondanmı yoksa betam düştü ondan mı bilmiyorum biran önce 2 saat dolsun sonucu öğreneyim istiyorum aşırı gerilrimSen yaptın mı kaset test
Maşallah kuzum, sağlıcakla devam etsin
Ooo maşaAllah sizesağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Ayyy maşallah ya
Canım bu sabah test yapmadımEn az %60 artmalı 32 görmeliyiz yani canım test yaptınmı bugün sen hiç?
Evet kuzum arabuluculuk olumlu gectı cok sukurPapatyamaviss canım nasılsın? ne yaptın uzlaşabildiniz mi?
İdrar rengi açıksa ondandır canım endişe etmeYaptım kuzum az önce düne göre daha açık çıktı rengi idrarın rengide açıktı çok sıvı tükettiğim için ondanmı yoksa betam düştü ondan mı bilmiyorum biran önce 2 saat dolsun sonucu öğreneyim istiyorum aşırı gerilrim
Çok sevindim canımEvet kuzum arabuluculuk olumlu gectı cok sukur
Bebişin yarın görüş günü valla bakalımÇok sevindim canımİnşAllah artık her şey çok daha güzel olacak Bebişin nasıl bulantılar devam ediyor mu
İnşallah canım yaİdrar rengi açıksa ondandır canım endişe etme
Çok teşekkür ederim sağolunAaraçoğlunu izledim bunun için bnde ama mide sıkıntısı olanlar kullanmasın diye özellikle söylüyor bi izleyin bence emin olun hamile kalan çokmuş ama sizin için riskli olabilie
İçim rahat etmeyece yoksaAh şu garantici yapımızhaklısın bende senin gibi yapardım
Canım öncelikle çok teşekkür ederim. Evet ben de duydum bu şekilde hamile kalan çokmuş. Midem için olmadı mide koruyucu içerimMerhaba canım uzun zamandır okuyorum bu gurubu pek yazmam ama senin soruna cevap vermek istedimbende soğan suyu içtim ben bildiğimr göre çok faydalı bi arkadasimda kulanmisti oda hamile kalmıştı bende ilk gebeleigimde adetimden sonra on beş gün içtim dört ay olmadı benim çocuk ucundu ay denedim ve dördüncü ayda hamile olduğumu öğrendim darısı sizlere dene bence mide konusunda bilmiyorum kokusu biraz ağır ama mideye dokuncagini sanmam
Ayy çok heyecanlıBebişin yarın görüş günü valla bakalımbulantılarım yuzde 90 gectı ama hala yemeklerle aram ıyı degıl hassasıyetım var cogu yemeye karsı ama alıstım bıyandan da artık sağlıklı olsunda minnoş dayanırım
Belkide çıkmıştır sonuç canım baktın mıİnşallah canım ya
Tabi çatladığını düşündüğün gün 3 4 gün üst üste değerlendirÇatlamış kızlaaarr zaten sabaha karşı 3-4 gibi hissetmiştim ağrıdan. Gece saat 2 gibi değerlendirdim sizce bu gecede bir değerlendirme olsun mu
Bende bu ay ya Allah diyip yapisicam adama hahahahahTabi çatladığını düşündüğün gün 3 4 gün üst üste değerlendir
İnşallah canımİyi gelir tutunmasına destek olur bu ilaçlar inşAllah :)
Olmalı mutlaka hatta 5 e dayanabilir misiniz bol bol yollayın içeriyeÇatlamış kızlaaarr zaten sabaha karşı 3-4 gibi hissetmiştim ağrıdan. Gece saat 2 gibi değerlendirdim sizce bu gecede bir değerlendirme olsun mu
Maşallah sağlıkla gelsin annesiBETA 82 ÇIKTIIAşılama günü dahil 14.gün bugün (pazartesi beta 20'ydi)
Cnm bn doktordan geldim gün aşırı ilişki dedi sende öyle yapabilirsinTeşekkür ederim bu geceyide bi değerlendireyim içimde kalmasınsonra öyle devam edeyim 1 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?