- 21 Ocak 2023
- 431
- 641
- 23
Çizgi var evet hamile olabilirsin çizgi pembemsi gelmedi ama testin renginden sanırım yarın sabah tekrarla istersen koyulaşırsa kan verirsinMerhaba kızlar gebelik var mı sizce ilk 10 dk sonucuEki Görüntüle 3235759
Anladım canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir şifa versin inşallahiyi çok şükür değilmiş adetten sonrada gittim polip grünüm var demişti başka bir doktorada gidicem
Senin ne zaman çıkacak sonucun canımGüzel sonuçlar gelsin guzel artmıştır inşallahben de kan verdim beklemedeyim
1 Saate çıkar sayfa yenileyip duruyorumSenin ne zaman çıkacak sonucun canım
Gece 2yse bugune tekrar gerek yok gibi sankiÇatlamış kızlaaarr zaten sabaha karşı 3-4 gibi hissetmiştim ağrıdan. Gece saat 2 gibi değerlendirdim sizce bu gecede bir değerlendirme olsun mu
Yani şey yaparım yine gece 2 gibi falan değerlendiririmGece 2yse bugune tekrar gerek yok gibi sanki
Evet freely strip test acaba yanılma var mıdır ki ya ümitlenmek istemiyorumÇizgi var evet hamile olabilirsin çizgi pembemsi gelmedi ama testin renginden sanırım yarın sabah tekrarla istersen koyulaşırsa kan verirsin
Maşallah kuzum, sağlıcakla devam etsinBETA 82 ÇIKTIIAşılama günü dahil 14.gün bugün (pazartesi beta 20'ydi)
Gri çizgi olunca şüpheye düşürüyor yarın ilk idrarla tekrar yap koyulaştığını görürüz İnşAllahMerhaba kızlar gebelik var mı sizce ilk 10 dk sonucuEki Görüntüle 3235759
Çoook güzel bir sonuç çıkacak İnşAllahAyy inşallah canım ya inanılmaz gerginim biran önce saat 3 olsun istiyorumçok korkuyorum kötü bi sonuç çıkacak diye
Bence bir hafta bir dolu bir boş devam etmelisinÇatlamış kızlaaarr zaten sabaha karşı 3-4 gibi hissetmiştim ağrıdan. Gece saat 2 gibi değerlendirdim sizce bu gecede bir değerlendirme olsun mu
Ooo maşaAllah sizeBETA 82 ÇIKTIIAşılama günü dahil 14.gün bugün (pazartesi beta 20'ydi)
Teşekkür ederim bu geceyide bi değerlendireyim içimde kalmasınBence bir hafta bir dolu bir boş devam etmelisin
En az %60 artmalı 32 görmeliyiz yani canım test yaptınmı bugün sen hiç?En az 40 mı gormeliyiz bugun nasil olcaksavascii
Ayyy maşallah yaBETA 82 ÇIKTIIAşılama günü dahil 14.gün bugün (pazartesi beta 20'ydi)
Ah şu garantici yapımızTeşekkür ederim bu geceyide bi değerlendireyim içimde kalmasınsonra öyle devam edeyim 1 haftada
Sen yaptın mı kaset testEn az %60 artmalı 32 görmeliyiz yani canım test yaptınmı bugün sen hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?