Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnde de polip görünüyor dedi iki ay gittim iki ayda da polip dedi şimdi başka bir doktora gidicem sizinki polip değil o zamn genelde tek çözümü poliplerin alınması diyorlar
Polip değilmiş çok şükür kan pıhtısı da polip görünümlü oluyormuş benim adetten sonra tekrar bakalım demişti baktı temiz polip yok dedi

kılzar bakar mısınız eğer kendim kullanabiliyorsam bu ay bunları deneyeceğim
Doktor kontrolünde olmasi lazım ne zmn iğne yapacağini gözlemliyor yumurta büyğklüğüne göre maalesef kiste dönüşebiliyo yoksa dha kötü olmasın işler kaş yapalım derken göz çikar mazallah

Aa çok iyiymiş ama henüz gebelik yok gebelik öncesi kontrole gittim smear,varicella, rubella onlara bakıyolarmış yaptırdım şimdi bi varicella sonucumu bekliyorum eğer negatif çıkarsa aşı olmam gerekiyormuş ve 2 ay gebelik yasak. Umarım pozitif çıkar mayıs ayında denemelere başlamak istiyorum. Eğer gebelik olursa medikalle de görüşeyim çünkü araştırma yapmadım hiç

doktor da birşeyin yok diyip duruyor anlayamadım bu işi tamam teşekkürler kızlar sağolun :)
banada sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorlardı bi ilaçta vermediler en son amh bakıldı o sınırda cıktı ne kadar süredir deniyorsunuz bi hormonlarınıza baktırın isterseniz

Kizlar bide doktorum dedi ki bi kez alcaksin günde femarayı ama iki hap yutucaksn o bi kerede dedi bnu ilk kez duydum genelde sbaah aksam aliyolardi normal mi bu durum

banada sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorlardı bi ilaçta vermediler en son amh bakıldı o sınırda cıktı ne kadar süredir deniyorsunuz bi hormonlarınıza baktırın isterseniz
1 sene oldu bu ay canım hormonlarımda birşey yok yumurtalık rezervin iyi deği rahmin temiz hiç birşey yok dedi eşim sperm testi yaptırdı birşey çıkmadı dün tüm gece rüyamda hamilelik testi yapıp durdum hep pozitif gördüm :) deli gibi :) kalktım yaptım vardır birşey diye çıkmadı :) Rabbim zamanını biliyorda biz çok sabırsızız ama yaşımda 29 olmasını da istiyorum bilemedim gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…