Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba. Ben de gebelik planlıyorum ama bu süreçte hem idrar yollarında hem de rahimde enfeksiyon oluşuyor. Bu sebeple soğan kürünü denemek istiyorum antibiyotik yerine. Daha önce bu kürü kullananınız oldu mu? Bende kronik gastrit var hassas bir mideye sahibim yani. Mideyi kötü etkiliyor mu bilginiz var mı?

Aaraçoğlunu izledim bunun için bnde ama mide sıkıntısı olanlar kullanmasın diye özellikle söylüyor bi izleyin bence emin olun hamile kalan çokmuş ama sizin için riskli olabilie

Canım ben geçen ay da çatlatma iğnesi olmuştum adetim seninki gibi yoğun aşırı ağrılı ve pıhtılıydı . Bu ay gittiğimde rahim temizlenmiş kist falan kalmamıştı . Temizleniyordur canım
Ayy inşallah bende rahım dısında mıyom ve rahım ıcınde 1mm polıp var polıp atılsa rahım ıcınden cok ıyı olur

Kızla AMH testi özel hastanede kaça yapıyorlar bilen varki ve illa adetli iken yapılan bir test mi

Merhaba canım uzun zamandır okuyorum bu gurubu pek yazmam ama senin soruna cevap vermek istedim bende soğan suyu içtim ben bildiğimr göre çok faydalı bi arkadasimda kulanmisti oda hamile kalmıştı bende ilk gebeleigimde adetimden sonra on beş gün içtim dört ay olmadı benim çocuk ucundu ay denedim ve dördüncü ayda hamile olduğumu öğrendim darısı sizlere dene bence mide konusunda bilmiyorum kokusu biraz ağır ama mideye dokuncagini sanmam

Ayy inşallah bende rahım dısında mıyom ve rahım ıcınde 1mm polıp var polıp atılsa rahım ıcınden cok ıyı olur
O zaman kekik çayı mutlaka iç rahim tam temizlensin polipi de düşürür . Kekik gebelikte düşük yaptırıyor polipi de aynı şekilde düşürtür.

Geçen ay bana da doktor polip gibi birşey var pıhtı da olabilir adetle atılmazsa gel görüşelim dedi korkudan eve geldim adetimin bitmesine 2 gün vardı günde bir bardak kekik çayı içtim ağrım kesildi kanamam arttı sonra günümde kesildi . Gittiğimde temizlenmişti

1,5 yıla yakın canım

Evet adetin 2 veya 3.günü bakılıyor ben devlette yaptırdım o yüzden özeli bilmiyorum
İki defa devlatte yaptırmak istedik yoktur yapmadı bugun de 3 günüm âdetin inşallah yaparlar nette bakıyorum her hangi gir günde yapılıyor yazıyor amh testi için kafam karıştı

Günaydın bende mayıs ayında denemeye başlayacağım. Kadın doğuma kontrole gittim smear, varicella ıgm, rubella ıgg ve kan değerleri için test yapıldı. Kan değerleri sonuçlarımda sıkıntı yok rubella da pozitif smear cıktı ama anlamadığım için nedir bilmiyorum fakat negatif yazıyor. Varicella henuz belli değil eğer negatif çıkarsa aşı olmam gerekiyormuş ve aşıdan sonra 2 ay bebek yapamazsın dedi doktor. Umarım temiz çıkar.

İki defa devlatte yaptırmak istedik yoktur yapmadı bugun de 3 günüm âdetin inşallah yaparlar nette bakıyorum her hangi gir günde yapılıyor yazıyor amh testi için kafam karıştı
canım amh testi için adetli olman gerekmiyor normal zaman dada yapılabiliyor diğer hormonlar için adetli olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…