- 19 Eylül 2022
- 215
- 123
- 33
- 31
Kesin işe yarıyor mu bende bakayım nasıl yapıyoruzTabiki bir sonraki regle kadar takip etmeli bende bağımlılık yaptı hatta bı ara not almasam bile olcuyordum
Aaraçoğlunu izledim bunun için bnde ama mide sıkıntısı olanlar kullanmasın diye özellikle söylüyor bi izleyin bence emin olun hamile kalan çokmuş ama sizin için riskli olabilieHanımlar merhaba. Ben de gebelik planlıyorum ama bu süreçte hem idrar yollarında hem de rahimde enfeksiyon oluşuyor. Bu sebeple soğan kürünü denemek istiyorum antibiyotik yerine. Daha önce bu kürü kullananınız oldu mu? Bende kronik gastrit var hassas bir mideye sahibim yani. Mideyi kötü etkiliyor mu bilginiz var mı?
Ayy inşallah bende rahım dısında mıyom ve rahım ıcınde 1mm polıp var polıp atılsa rahım ıcınden cok ıyı olurCanım ben geçen ay da çatlatma iğnesi olmuştum adetim seninki gibi yoğun aşırı ağrılı ve pıhtılıydı . Bu ay gittiğimde rahim temizlenmiş kist falan kalmamıştı . Temizleniyordur canım
Merhaba canım uzun zamandır okuyorum bu gurubu pek yazmam ama senin soruna cevap vermek istedimHanımlar merhaba. Ben de gebelik planlıyorum ama bu süreçte hem idrar yollarında hem de rahimde enfeksiyon oluşuyor. Bu sebeple soğan kürünü denemek istiyorum antibiyotik yerine. Daha önce bu kürü kullananınız oldu mu? Bende kronik gastrit var hassas bir mideye sahibim yani. Mideyi kötü etkiliyor mu bilginiz var mı?
1,5 yıla yakın canımCanım ne kadar süredir deniyordunuz?
Evet adetin 2 veya 3.günü bakılıyor ben devlette yaptırdım o yüzden özeli bilmiyorumKızla AMH testi özel hastanede kaça yapıyorlar bilen varki ve illa adetli iken yapılan bir test mi
Benım pikle adet arası 12 gun suruyor ama benm hemen catlamıyor yumurta ben emınım,çatlamadan hesaplayınca 9 gun edıyor,yanı surebılır canm bı sorun olmazBunlar benim luteal fazı da kısaltti güvenmeli miyim 10 gün sürer mi ayol luteal faz@melegim can imagination forever savascii @Papatyamaviss
Testse bana sorma bebegm doktugum paralar bu testlere
Tamm bebeğim hadi bekleyelim birlikteYok kuzucum yapmıcam ben, bat geçerse yaparım anca
Benim de 1 yıl ve ilk aşılamam umarım senin gibi güzel haberimi alabilirim. Umutlandım seni duyunca bak1,5 yıla yakın canım
Evet adetin 2 veya 3.günü bakılıyor ben devlette yaptırdım o yüzden özeli bilmiyorum
Valla tam adamına sordun sabah akşam işiyen ben
O zaman kekik çayı mutlaka iç rahim tam temizlensin polipi de düşürür . Kekik gebelikte düşük yaptırıyor polipi de aynı şekilde düşürtür.Ayy inşallah bende rahım dısında mıyom ve rahım ıcınde 1mm polıp var polıp atılsa rahım ıcınden cok ıyı olur
Geçen ay bana da doktor polip gibi birşey var pıhtı da olabilir adetle atılmazsa gel görüşelim dedi korkudan eve geldim adetimin bitmesine 2 gün vardı günde bir bardak kekik çayı içtim ağrım kesildi kanamam arttı sonra günümde kesildi . Gittiğimde temizlenmiştiAyy inşallah bende rahım dısında mıyom ve rahım ıcınde 1mm polıp var polıp atılsa rahım ıcınden cok ıyı olur
İki defa devlatte yaptırmak istedik yoktur yapmadı bugun de 3 günüm âdetin inşallah yaparlar nette bakıyorum her hangi gir günde yapılıyor yazıyor amh testi için kafam karıştı1,5 yıla yakın canım
Evet adetin 2 veya 3.günü bakılıyor ben devlette yaptırdım o yüzden özeli bilmiyorum
antalyadayım canım doktorum kendi çekiyormuş acaba başka yere çektirip gitsem soğuk davranır mı bilemedim ?Pardon ama yuh diyesim geldi. 15 dk'lik işlem ya.. hangi ildesin. Başka hastaneleri de araştır fiyat farkı oluyor
Hangi hastane?antalyadayım canım doktorum kendi çekiyormuş acaba başka yere çektirip gitsem soğuk davranır mı bilemedim ?
canım amh testi için adetli olman gerekmiyor normal zaman dada yapılabiliyor diğer hormonlar için adetli olman lazımİki defa devlatte yaptırmak istedik yoktur yapmadı bugun de 3 günüm âdetin inşallah yaparlar nette bakıyorum her hangi gir günde yapılıyor yazıyor amh testi için kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?