Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben kasımda yaptırdım hamilelik falan olmadı, tüplerde açıktı
Canım senin amh kaç
Pko lılarda çok yüksek çıkıyor sorunumuz bu işte yumurta fazla birbirini baskılıyor büyğmüyprşar

Haaa sizin luteal faz kaç gün kii 8 gün kala demişsiniz ondan gaza geldim ben 14. Gün regl oluyorum
Mesela bu ay da iğnenin 14. Günü test yaptım negatif ve o gün normal adetime 10 gün kalmış oluyordu . Bugün adetime 8 gün var daha normalde ama iğne bazen erken yaptırıyor . Geçen ay iğnenin tam 14. Gün lekenme görmüştüm iki gün sonra yani 16. Gününde adet olmuştum

Zaten iğneden Max 16 gün sonra regl olmanız gerekmiyor mu normal adetiniz o olmuş oluyor çatlama ignesine göre hesaplamalisiniz regli eski düzene göre olur mu canım iğnenin 12. Günü pozitif gorduyseniz regle 2 gün kala veyahut 4 gün kala ogrenmis oluyorsunuz

Ay ben anlamadım kusurumu hoş görün şimdi regl başlangıcından kaçıncı gün çatlama oldu ve kaçıncı gün pozitif gördünüz en silik haliyle
Şimdi ben bu ay adet gününden itibaren sayarsam bi öncekinde 11 . Gün demişim ama yanlış olmuş ben adet başlangıcından itibaren 10. Günde iğne olmuşum . Ertesi gün yani 11. Gün yumurtam çatlamıştı . İğne sonrası 14. Gün de negatif çıktı ama hala olmadım bekliyorum . İlk iğne deneyimim de öyle erken olmuştu yumurtam . O yüzden adet tarihine daha 8 gün varken öğrenmiştim . Bu seferde yumurtam erken olgunlaştı erken çatladı eğer pozitif olsaydı iğne sonrası 14. Günde öğrenmiş olurdum en geç ama öğrenseydim bile normal adet tarihim 28 Nisan ama iğnenin 14. Günü 17. Siydi yani adetime 10 gün varken öğrenmiş olurdum yine

Anlıyorum siz sekiz günü iğnesiz normal reglinize göre hesaplamissiniz şimdi oldu

Yooo ben geçen ay da iğne yaptım normal adet tarihimden 1 gün önce adet oldum . Bu sizin yumurtanızın hangi günde olgunlaştığı çatladığına göre değişir . Yumurta erken olgunlaşıp çatlarsa erken olursun ama normal döngünüzün ovulasyon tarihinde olursa adet tarihinize denk gelebilir

Elbette bende ondan bahsetmeye çalışıyordum kendimi izah edemediysem kusurumu hoş görün

Kaç gündür kullaniyorsun 1 kutuda 10 tablet var günde iki tane alirsiniz 5 günde biter doktorlarda 5 günlük vermiyor mu
Evet canım 10 âdet var ben adetin 5 günü başladım bugün sondu yani 2 kutu bitirdim demek istedim

Kızlar sorum tedavı gorup adet olan arkadslara ıgne famera vs ilaclar kullanıp adet olan arkadsdlar adetlerınız nasıldı benım cok yogun ve asırı agrılı gecıyor normalmı bu

Kızlar sorum tedavı gorup adet olan arkadslara ıgne famera vs ilaclar kullanıp adet olan arkadsdlar adetlerınız nasıldı benım cok yogun ve asırı agrılı gecıyor normalmı bu
Canım ben geçen ay da çatlatma iğnesi olmuştum adetim seninki gibi yoğun aşırı ağrılı ve pıhtılıydı . Bu ay gittiğimde rahim temizlenmiş kist falan kalmamıştı . Temizleniyordur canım

Bunlar benim luteal fazı da kısaltti güvenmeli miyim 10 gün sürer mi ayol luteal faz melegim can imagination forever savascii Papatyamaviss
Benim sürüyor canım normalde 12. Gün okurdum adet 2 aydır 10. Günde oluyorum luteal faz kısalıgı hamile kalmamıza engel oluyor progesteron yetmezligi oluyor o yüZden benim doktorum duphaston verdi çatlama sonrası 7 gün içmek için bugün sonuncuyu içtim canım inşallah döllenirse tutunması için verdi

Eski dongulerimden mi acaba diye düşündüm eski kayıtlara baktım kuzum adetten 10 gün önce yumurtlama akıntısı girdiğim için bu ayı da öyle tahmin etmiş onu silince düzeldi tekrardan

Eski dongulerimden mi acaba diye düşündüm eski kayıtlara baktım kuzum adetten 10 gün önce yumurtlama akıntısı girdiğim için bu ayı da öyle tahmin etmiş onu silince düzeldi tekrardan
Dogrudur canım geçen aylara göre ayarlama yapıyor bu programlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…