ben kasımda yaptırdım hamilelik falan olmadı, tüplerde açıktıHsg den sonra hamilelik daha kolay olur diyorlar ama ben çektireli 3 ay oldu gebelik olmadı maalesef. Tüplerim açık çıktı ama tüplerde bir tıkanıklık varsa hsg den sonra açılacağı için tabi gebelik ihtimali artıyor.
Ay anca 2 tane yiyebildimÇatlar canım havuç ye bol bol ben 2 gün 10 tane yedim
Teşekkür ederimCanım kist olsa da test silikleşiyor merak etme. Benim ilki kist olmuştu. Bir sonraki adetimde atıldı. En basit kist türü diyorlar klomenim yaptığı kiste. Hiç hiç endişe etme anın tadını çıkar. Günlerini değerlendir canım
Inanıyorum senden güzel haber bekliyorum arkandan biz GelecezAyyy inşallah canım kızlar yaa
Aynen sıkayım görev beni beklerEğer yarından sonra imkan yoksa bu iki günü de değerlendir içinde kalmasın. Sonrası nasip artık. Testin pik ama her an çatlayabilir o yüzden hazırda sperm beklesin iki gün daha sık dişini
Ben de midem bulana bulana yedim canımAy anca 2 tane yiyebildimyarın bakayım hala yoksa yiyeyim bolbol
Bende iki gün sonra klomene başlıcam kilo mu aldiriyor bu ilaçKızlar hayırlı geceler ne durumdasiniz ben bugün klomenin son hapini içtim ama art mede devam kg da aldım şişkinlik var bilmiyorum bu aydan ümidim var
yok canım kilo aldırmadı bendeBende iki gün sonra klomene başlıcam kilo mu aldiriyor bu ilaç
İnşallah canım inşallahInanıyorum senden güzel haber bekliyorum arkandan biz Gelecez
Canım ne kadar süredir deniyordunuz?Evet canım, ilk kez pozitifi gordum daha once hic gebelik olusmamisti ilk asilamayla tuttu umutsuz olma senin de tutar insallahbetam daha 20 oldugu icin ve leke oldugu icin endiseleniyorum sadece testlerim bi tık koyulasıyor ama cok bariz bir koyuluk goremiyorum saglıkla ilerler umarım
İnşallah canım hep dua ediyorum hepimize yarın gidersem netleşecekİnşallah canım inşallahsavascii güzel arkadaşım açtı çok bekleyenlerin yolunu inşallah arkasından gidip sizide alıcaz yanımıza kuzum
Siz günde kaç tablet kullandiniz doktorum sabah 2 akşam 2 kullanmami söyledi cok fazla degilmiyok canım kilo aldırmadı bende
Havuç ye canim 2-3 tane felan.Hala pik kızlar şimdide korkum ya çatlamaz kist olursaaa paranoyaya bağladım
Tamam canım inşllahVer canım ver bizimle de paylaş inşallah
Böyle de acaba yeterince olgunlaşmadan çatlatmış mı oluruzÇatlar canım havuç ye bol bol ben 2 gün 10 tane yedim
Yok canım çatlamaz olgunlaşmadan korkma. Olgunlaşınca çatlamasına yardımcı olurBöyle de acaba yeterince olgunlaşmadan çatlatmış mı oluruz
Benimde listeye ekler misin sat 17 Nisan bat 14 Mayısben kasımda yaptırdım hamilelik falan olmadı, tüplerde açıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?