Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar Yaşım 43 hamile kalamıyorum fsh yuksek amh dusuk ama cok istiyorum cok
Doktor kontrolünde sürecinize devam etmenizi öneririm.
Hormonlardaki dalgalanmalari kendimiz yonetemiyoruz malesef, ilaç desteği şart.
Rabbim bu mübarek günde hayırlı bir hamilelik nasip etsin

Bu yazdıklarınız tam olarak ne işe yarıyor hamile kalmak için mi bende adet bekliyorum kalmış olabilirimde kullansam zararı olur mu ki

İyi geceler kızlar bişey sormam lazım bnm çatlama 9 nisandı değerlendirdim birkaç gündün halsizim baş dönmelerim var ve yumurtam sağdaydınbugün adet olcakmışım gibi sağ bacağım ağrıdı ve bir kaç saattirde sağ tarafıma hala devam eden bi sancı ara ara giriyor adet tarihim 24 mayıs sizce test veya kanda çıkma ihtimali var mı

Kız niye şaşırdın ben önceki gebeliğimide tam 20 ile öğrenmiştim o zamanki test innovitaydı bu testte freely mavi olanı 3 betayı bile algılıyor diyolar
İnnovita bende de var sevindim şuan. Ya ben 120 ile öğrenmiştim o bile net değildi ondan 50nin altını erken gebelik olmayanlar göstermez sanıyordum

batın üstünden 5 gün geçti hala adet olmadım. Kasıklarıma ara ara adet olacakmışım gibi sancı vuruyor. Bazende sol tarafında batma oluyor ancak ben battan bir gün önce test yaptığımda negatif çıkmıştı kızlar kan vermeye gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim

Bence kan vermelisin ben günümü bile bekleyemiyorum iyi sabretmişsin bi kan ver inşallah hamişsindir

Selam kızlar yavaştan buraya doğru kaydım. Bat 20 Nisan. Regl belirtileri de başladı. Grubu kaybetmemek adına geleyim dedim. Canım hayırlı olsun inşallah topiğin, herkese uğurlu gelsin inşallah aynurland

Catlatmadan 14 gun sonra adet oluyorsunuz 24 mayıs adet tarıhınız emınmısınız nisanmıydı

24 nisan adet yanlış olmuş

Kızlar benım lekeler gelmeye basladı 2. Takıbe hemen baslayacagım benım gıbı 2. Takıbı yaptıran varmıydı aranızda ara vermeden devam etmek daha ıyı sonuc mu verır acaba yumurtlama acısından

Bence kan vermelisin ben günümü bile bekleyemiyorum iyi sabretmişsin bi kan ver inşallah hamişsindir
Sabretmemib sebebi şu adetim çok düzensiz bazen tam ay dolduğunda oluyorum bazen 3-5 gün ya erken oluyorum ya geç oluyorum o yüzden heveslenmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…