- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 53
- 45
Ay bi dünya vitamin var içindeKizlar merhaba bu vitamini kullanan var mi hamilelik öncesi
Eşli kullaniyormusEczacı önerdi İngilterede çok kişi bunu kullaniyormus
Doktor kontrolünde sürecinize devam etmenizi öneririm.Ya kızlar Yaşım 43 hamile kalamıyorum fsh yuksek amh dusuk ama cok istiyorum cok
Bu yazdıklarınız tam olarak ne işe yarıyor hamile kalmak için mi bende adet bekliyorum kalmış olabilirimde kullansam zararı olur mu kicanım yeni gördüm yorumunu galiba bugün olmuşsun hayırlısı olsun inşallah bu ay beraber pozitifleri görürüz dün bal tarçın çörek otu hazırladım onu kullanacam bu ay ovulasyon testlerimde bitmişti istedim gelince testlerede başlıcam bide aslan pencesi otu aldım her akşam bir bardak cayını yapıp içececem bakalım inşallah şifa olur sen neler yapacaksın
Hayir canım farketmiyorgen testi için açlık tokluk farkeder mi kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Biz bütün tahliller aç verdik canımgen testi için açlık tokluk farkeder mi kızlar yardımcı olursanız sevinirim
İnnovita bende de var sevindim şuan. Ya ben 120 ile öğrenmiştim o bile net değildi ondan 50nin altını erken gebelik olmayanlar göstermez sanıyordumKız niye şaşırdın ben önceki gebeliğimide tam 20 ile öğrenmiştimo zamanki test innovitaydı bu testte freely mavi olanı 3 betayı bile algılıyor diyolar
Bence kan vermelisin ben günümü bile bekleyemiyorum iyi sabretmişsin bi kan ver inşallah hamişsindirbatın üstünden 5 gün geçti hala adet olmadım. Kasıklarıma ara ara adet olacakmışım gibi sancı vuruyor. Bazende sol tarafında batma oluyor ancak ben battan bir gün önce test yaptığımda negatif çıkmıştı kızlar kan vermeye gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim
Bakalım doktora gidicem bugün neler diyecek ? Normal döngüm 28 günAslında en sağlıklısı 21 günde olmakmış . Benim daha var ya adete . O yüzden biraz geç gelir diye düşünüyorum
Catlatmadan 14 gun sonra adet oluyorsunuz 24 mayıs adet tarıhınız emınmısınız nisanmıydıİyi geceler kızlar bişey sormam lazım bnm çatlama 9 nisandı değerlendirdim birkaç gündün halsizim baş dönmelerim var ve yumurtam sağdaydınbugün adet olcakmışım gibi sağ bacağım ağrıdı ve bir kaç saattirde sağ tarafıma hala devam eden bi sancı ara ara giriyor adet tarihim 24 mayıs sizce test veya kanda çıkma ihtimali var mı
Yanlış yazmışım pardon 24 nisan adetCatlatmadan 14 gun sonra adet oluyorsunuz 24 mayıs adet tarıhınız emınmısınız nisanmıydı
24 nisan adet yanlış olmuşİyi geceler kızlar bişey sormam lazım bnm çatlama 9 nisandı değerlendirdim birkaç gündün halsizim baş dönmelerim var ve yumurtam sağdaydınbugün adet olcakmışım gibi sağ bacağım ağrıdı ve bir kaç saattirde sağ tarafıma hala devam eden bi sancı ara ara giriyor adet tarihim 24 mayıs sizce test veya kanda çıkma ihtimali var mı
Sabretmemib sebebi şu adetim çok düzensiz bazen tam ay dolduğunda oluyorum bazen 3-5 gün ya erken oluyorum ya geç oluyorum o yüzden heveslenmek istemiyorumBence kan vermelisin ben günümü bile bekleyemiyorum iyi sabretmişsin bi kan ver inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?