Bencede daha koyuAyyy inşallah yabu test kuruyunca gri oluyor saçma şekilde ya yoksa dünkü de pembeydi aslında. Ama düne göre bugün çok azda olsa daha koyu gibi geldi bana
Aynen kuzucum acilen pıhtılaşma için iğneyi başlamam gerekiyor o korkudan bugün mü kan verseydim acaba diyorum yarın bida verirdim yükselme varsa iğneyi başlardım hemen. Kanda yükseldiğini görmeden rahat edemicem sanki yaBebeğim maşallah tebrik ederimbariz net belli ığneye başlayacağım dediğin için bekle derdim kan için falan ama dediğin gibi yarın ver doktorunla konus hemde tam net daha guzel bı sonuc alırsın
Hamişsinn aşkmmmm gözün aydııınKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
melegim can imagination forever @tweeetyyy @TASUU @Psikolog2426 Safransari Papatyamaviss @fnd_50 melisaa93
Etiketlemeyi heyecanımdan unuttuğum kızlarım lütfen kusura bakmasın
Sımdı doktor 50 gıbı bı deger gorunce hemen baslar mı baslayacaksa ver , ama soyle yaparsa bugun ver ıkı gun sonra bıdaha ver kese görelim emın olalım oyle baslayalım derse mın bır haftan var bu durum için kuzum ona göre karar verAynen kuzucum acilen pıhtılaşma için iğneyi başlamam gerekiyor o korkudan bugün mü kan verseydim acaba diyorum yarın bida verirdim yükselme varsa iğneyi başlardım hemen. Kanda yükseldiğini görmeden rahat edemicem sanki ya
Sımdı doktor 50 gıbı bı deger gorunce hemen baslar mı baslayacaksa ver , ama soyle yaparsa bugun ver ıkı gun sonra bıdaha ver kese görelim emın olalım oyle baslayalım derse mın bır haftan var bu durum için kuzum ona göre karar ver
Sence şuan beta kaçtır canım bugün ve yarın versem mantıklı olurmu yükselişi göreyimki iğneye başlıyayım diyorum.Sımdı doktor 50 gıbı bı deger gorunce hemen baslar mı baslayacaksa ver , ama soyle yaparsa bugun ver ıkı gun sonra bıdaha ver kese görelim emın olalım oyle baslayalım derse mın bır haftan var bu durum için kuzum ona göre karar ver
Ayyy maşallah nasıl da koyu çıkmışKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
melegim can imagination forever @tweeetyyy @TASUU @Psikolog2426 Safransari Papatyamaviss @fnd_50 melisaa93
Yaaa çok belirginKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
Ver canim, kesinlikle 50 üstü çıkar zaten.Sence şuan beta kaçtır canım bugün ve yarın versem mantıklı olurmu yükselişi göreyimki iğneye başlıyayım diyorum.
Sağol canım benim biran önce hepinize nasip olur inşallahYaaa çok belirgin
Sağlıcakla kucağına al inşallah canim.
Ya çok kararsız kaldım sabırla bekleyip yarın vericem galiba ya zaten 100 felan gelirse iğne etkisi olması imkansız der iğneme başlarımVer canim, kesinlikle 50 üstü çıkar zaten.
Maşallah kuzum yaaaKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
Markası nedir bunun acabaKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
70 90 arası kuzum olabılır bence bır gunle artıs net olmaz ama gorebılırsın tabıkı kuzumSence şuan beta kaçtır canım bugün ve yarın versem mantıklı olurmu yükselişi göreyimki iğneye başlıyayım diyorum.
Bu ay sende hamiş çıkacaksın seni almadan hiç bir yere gitmem canım arkadaşımB
Maşallah kuzum yaaasonunda zorlu bir mücadelenin sonunda oldu. Acı bir kaybın sonrasında oldu. Gerçekten oldu kuzum inanılmaz mutluyum saglıkla büyüyor bebito el sallıyor annesi maşallah
Frelly canımMarkası nedir bunun acaba
Kan vermeye geldim canım doktorum hemen iğneye başlamalısın dedi çünkü70 90 arası kuzum olabılır bence bır gunle artıs net olmaz ama gorebılırsın tabıkı kuzum
Ooo maşallah canım koyulaşma var tebrik ederim tekrar bizlerede dua edermisinKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
hayırlı canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
O zaman güzel sonuclarını heyecanla beklıyorumBu ay sende hamiş çıkacaksın seni almadan hiç bir yere gitmem canım arkadaşım
Frelly canım
Kan vermeye geldim canım doktorum hemen iğneye başlamalısın dedi çünkü
Tabiki ederim etmezmiyimOoo maşallah canım koyulaşma var tebrik ederim tekrar bizlerede dua edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?