Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğim maşallah tebrik ederim bariz net belli ığneye başlayacağım dediğin için bekle derdim kan için falan ama dediğin gibi yarın ver doktorunla konus hemde tam net daha guzel bı sonuc alırsın
Aynen kuzucum acilen pıhtılaşma için iğneyi başlamam gerekiyor o korkudan bugün mü kan verseydim acaba diyorum yarın bida verirdim yükselme varsa iğneyi başlardım hemen. Kanda yükseldiğini görmeden rahat edemicem sanki ya

Hamişsinn aşkmmmm gözün aydııınbarız koyulasma var

Sımdı doktor 50 gıbı bı deger gorunce hemen baslar mı baslayacaksa ver , ama soyle yaparsa bugun ver ıkı gun sonra bıdaha ver kese görelim emın olalım oyle baslayalım derse mın bır haftan var bu durum için kuzum ona göre karar ver

Kuzum benim keseden önce başlamam gerekiyor kese gördüğümde geç kalmış oluyorum

Sence şuan beta kaçtır canım bugün ve yarın versem mantıklı olurmu yükselişi göreyimki iğneye başlıyayım diyorum.

Yaaa çok belirgin
Sağlıcakla kucağına al inşallah canim.

B
Maşallah kuzum yaaa sonunda zorlu bir mücadelenin sonunda oldu. Acı bir kaybın sonrasında oldu. Gerçekten oldu kuzum inanılmaz mutluyum saglıkla büyüyor bebito el sallıyor annesi maşallah

B

Maşallah kuzum yaaa sonunda zorlu bir mücadelenin sonunda oldu. Acı bir kaybın sonrasında oldu. Gerçekten oldu kuzum inanılmaz mutluyum saglıkla büyüyor bebito el sallıyor annesi maşallah
Bu ay sende hamiş çıkacaksın seni almadan hiç bir yere gitmem canım arkadaşım
Markası nedir bunun acaba
Frelly canım
70 90 arası kuzum olabılır bence bır gunle artıs net olmaz ama gorebılırsın tabıkı kuzum
Kan vermeye geldim canım doktorum hemen iğneye başlamalısın dedi çünkü

Ooo maşallah canım koyulaşma var tebrik ederim tekrar bizlerede dua edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…