- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
Tatlım masallahİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Maşallah canımİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Baktım testıne sımdı kuzucum.femometer yanılmıyor pek,yumurtlamanın 4. Gunu dıyorsa daha cok varmıs.dur bakalım bır bıdaha yaparız persembe gıbıValla bebeğim pek ümidim yok elimde de tek test kaldı bayramda da ilçeye gidicem falan benim çünkü öğrenir öğrenmez pıhtılaşma ilacı için doktoruma gitmem lazımmış o yüzden diyorum bekleyeyim Çarşamba yapayım ama belki de dayanamaz yaparım tekrta gider test alırım
Bende valla uyanır uyanmaz gırdım pampama bakmayasavascii hayırlı haberlerini bekliyiruz
Tebrik ederim canımKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
melegim can imagination forever tweeetyyy T TASUU P Psikolog2426 Safransari Papatyamaviss fnd_50 melisaa93
Etiketlemeyi heyecanımdan unuttuğum kızlarım lütfen kusura bakmasın
Amin canım benim rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahTebrik ederim canımAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Anladim canim su tuketmisdim bende bugun kan verecem bakalaim ne oluyor korkuyorumda idrarda varsa kandada olur InsallahCanım sıvı tükettiysen idrar seyrelmiştir. Öyle olunca da daha silik çıkar
Tebrikleer canim gozun aydiin saglikla kucagina al InsallahKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
melegim can imagination forever tweeetyyy T TASUU P Psikolog2426 Safransari Papatyamaviss fnd_50 melisaa93
Benimde göğüsüm ağrıyor arada kasıklarıma adet sancısı gibi sancı giriyor gaz sıkışması oluyor birde dün yumurtlama dönemindeki gibi sümüksü akıntı geldi bu sabah test yaptım negatifBenimde adet olacakmış gibi ağrım var üşümelerim var göğüs hassasiyetim var sol kasık ağrım var bakalım ben de bekliyorum
Hamilesin hamilesinKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
Vardır inşallah kuzum içini ferah tut bakalım bende belki akşam gider kan veririm çok kararsızımAnladim canim su tuketmisdim bende bugun kan verecem bakalaim ne oluyor korkuyorumda idrarda varsa kandada olur Insallah
Tebrikleer canim gozun aydiin saglikla kucagina al Insallah
Ayyy inşallah yaHamilesin hamilesinbeta hcg henüz çok az olduğu için minik minik koyulaşıyor ama bariz belli koyulaştığı çizgi bildiğin pembe . Ay hadi sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Benim iğne sonrası 14. Gün bugun ama kan falan vermeyecem cumartesi 12. Gün negatif çıkmıştı o yüzden hamile değilim adet olmayı bekliyorum .Benimde göğüsüm ağrıyor arada kasıklarıma adet sancısı gibi sancı giriyor gaz sıkışması oluyor birde dün yumurtlama dönemindeki gibi sümüksü akıntı geldi bu sabah test yaptım negatif
Testin markası ne canımAyyy inşallah yabu test kuruyunca gri oluyor saçma şekilde ya yoksa dünkü de pembeydi aslında. Ama düne göre bugün çok azda olsa daha koyu gibi geldi bana
Papatyamaviss Rabbim hepimizi merhametli insamlarla karşılaştırsın insanlıktan nasibini almayan ne yapsan boş. Bebiş rızkıyla gelir, daha güzel kapılar açılır üzülme senn
Malesef oyle kızlar ama yapcak bısey yok hamıle halımle kımse ıs vermez zaten sonrasında da bı sure calısamam , Rabbim neylerse güzel eylerÇok üzüldüm canım.
Daha güzel rızık kapıları açılır inşallah sana.
Freely kuzum bu artimed değilTestin markası ne canım
Bebeğim maşallah tebrik ederimKızlar sanırım artık hamileyim diyebilirim ya yarın tekrar testi yenilicem yine koyulaşma görürsem kan vermeye giderim artık. İğne 9. Gün silikti bugün çıkan sonuç düne görede daha koyu hatta sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?