Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok çok sevindim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hayırlı bir evlat olur inşAllah Mübarek ayda isteyen herkese de sağlıkla nasip olur inşAllah

Çok çok çok sevindim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hayırlı bir evlat olur inşAllah Mübarek ayda isteyen herkese de sağlıkla nasip olur inşAllah
Yinede ikna olamıyorum ya bi yanım acabamı diyor sanırım yarınki testte dahada koyu görünce ikna olucam ben tam anlamıyla

Benım zaten ıcıme dogmustu en bastan bılıyosunbencede hamişsin bebegim.yarın sabahı iple çekıyorum

Canım var gibi duruyor inşallah hamilesindir sağlıkla ilerlesin ve sağ salim kucağına alırsın inşallah

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Sadece ben şeye takıldım ben bu ay duphaston da kullanmistim. Adet zamanında gelsin diye ben 3 ay da o ilacı kullandım ama bıraktıktan sonra hiç by kadar beklemedim adet olmayı. Catlamadan 14 gün geçti söktürücü ilaç kullandım hala ne adet belirtim var ne bisey göğüs hassasiyetim ve akintim var sadece

Kuzucum sağlıkla böyle büyümeye devam etsin inşallah testlerın daha varsa yapmaya devam et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…