Hadi canım vallahamı
Çok çok çok sevindim canım benimKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 imagination forever @melegim can Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim
İnşAllah çok yakında gerçekten hamile olduğunu görürsün canımAllah’ın heyecandan ovülasyon yapmışım allahım şu an canım çok sıkıldı
Yinede ikna olamıyorum ya bi yanım acabamı diyor sanırım yarınki testte dahada koyu görünce ikna olucam ben tam anlamıylaÇok çok çok sevindim canım benimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hayırlı bir evlat olur inşAllah Mübarek ayda isteyen herkese de sağlıkla nasip olur inşAllah
Var canım var bariz gözüküyorNolur bakın adetime 3 gün var. İkincisi silik mi sanki
AhahahaYinede ikna olamıyorum ya bi yanım acabamı diyor sanırım yarınki testte dahada koyu görünce ikna olucam ben tam anlamıyla
Canım inşallah havalara uçmuştumİnşAllah çok yakında gerçekten hamile olduğunu görürsün canımİnşAllah bu duygu hepimize nasip olur
Canım ben ovülasyın yapmışım heyecanla gebelik testiVar canım var bariz gözüküyorAllah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Benım zaten ıcıme dogmustu en bastan bılıyosunKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 imagination forever @melegim can Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Demek ki vakti zamanı var daha canım. Vardır bunda da bir hayır.Bize elimizden geleni yapıp sabırla beklemek düşüyorHamilelik testi yaptım dayanamadım kaset negatif canım o kadar sıkkın ki ağlıcam artık her ay hüsran
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAnladım canım olsun hayırlısı olsun ümit kaybetmeyelim bende 14. Gün negatifi gördüm bugün bidaha yapmadım adet bekliyorum
Canım var gibi duruyorKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
Çok çok minik bir ihtimal bu canım.Kabullenmek zor oluyor biliyorum.istersen mayısta yumurta takibi yaptırCanım inşallah havalara uçmuştum2 gün kala test yaptım negatif demek ki benim hamileik Mayıs’a mi kaldı acaba regleden sonra test versem hamilelik pozitif olur mu
Sadece ben şeye takıldım ben bu ay duphaston da kullanmistim. Adet zamanında gelsin diye ben 3 ay da o ilacı kullandım ama bıraktıktan sonra hiç by kadar beklemedim adet olmayı. Catlamadan 14 gün geçti söktürücü ilaç kullandım hala ne adet belirtim var ne bisey göğüs hassasiyetim ve akintim var sadeceAmin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Kuzucum sağlıkla böyle büyümeye devam etsin inşallahKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
Ya bu ovülasyon testiymiş Lh yazısını şimdi gördümNolur bakın kızlar adetime 3 gün var kaset hamilelik testi yaptım şimdi sabah idrarı değil
Tamam canımÇok çok minik bir ihtimal bu canım.Kabullenmek zor oluyor biliyorum.istersen mayısta yumurta takibi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?