Baya pembe canım pozitif görünüyorkizlaar elim ayagim esiyor Valla simdi yapdim 2 saatlik idrarla iki cizgiii inanamiyorum Valla igneden filan olmazmi dimi?
Eee nasıl çıktıAhahahabil bakalım kim test yaptı dayanamayıp ben
Anladım canım olsun hayırlısı olsun ümit kaybetmeyelim bende 14. Gün negatifi gördüm bugün bidaha yapmadım adet bekliyorumBen daha test yapmadım canım dün 12.gündü ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı daha da yapmadım zaten testim de yok pazartesi kan verecem varsa vardır yoksa yoktur zaten olsa 12. Gün pozitif olurdu çünkü yumurtam 36. Saatte çatladı sonraki gün doktora gittiğimde çatlamış demişti . Yani olsa çıkmış olması gerekirdi
Ay maşaAllah bu ne güzel gün üst üste pozitif görüyoruzNolur bakın kızlar adetime 3 gün var kaset hamilelik testi yaptım şimdi sabah idrarı değil
Yani hatta ilk idrar olmamasına rağmen çok iyi çıkmış çizgi gayet belli oluyor istersen Bi kan testi ver çünkü teste göre hamilesinGerçekten mi hamilemiyim acaba 3 gün var adet bu kaset hamilelik testi şimdi yaptım sabah idrarı değil
Kız bu ovülasyon testiymiş yaNolur bakın kızlar adetime 3 gün var kaset hamilelik testi yaptım şimdi sabah idrarı değil
Sence yapmamışmıdırAy ben olsam dayanamaz iftardan sonra iki saat çişimi tutar yapardım bir test dahaaklına girmek gibi olmasında
İnşallah vardır canımKuzum 10. Gün daha koyu gerçektende ama hala iğne etkisimi böyle şeyler oluyor yoksa gebelikmi var bilmiyorumaşırı merak ediyorum yarın sabahı iple çekiyorum şuanda ya
Yok ovülasyon değil hamilelik testi ovülasyon ayrı test bu kutunun üstünde hamileik testi yazıyorKız bu ovülasyon testiymiş ya
Bu gebelik değil ovülasyon testi ya şimdi gördümNolur bakın adetime 3 gün var. İkincisi silik mi sanki
Yapmış bileSence yapmamışmıdır
vaar canim eveetNolur bakın adetime 3 gün var. İkincisi silik mi sanki
Testte lh yazıyor canım hcg yazması lazımYok ovülasyon değil hamilelik testi ovülasyon ayrı test bu kutunun üstünde hamileik testi yazıyor
Var gibi duruyor Canım inşallah hamilesindir
Valla hayırlı uğurlu olsun bence var gibiKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
melisaa93 tweeetyyy fnd_50 imagination forever melegim can Papatyamaviss T TASUU Safransari
Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim
Sakin ol canım var tabiki hemde pembiş pembişNolur bakın kızlar adetime 3 gün var kaset hamilelik testi yaptım şimdi sabah idrarı değil
Eveet canim gidip vericeemVar gibi duruyor Canım inşallah hamilesindiryarın bi kan ver net belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?