Kuzum ben Aralık ta düşük yaptım evde kaset test yaptım cikti net bisekilde adetimi 5 gün geçmişti sonra kan testi yaptırayım dedim ve değer 367 çıkmıştı herşey yolundaydi sonra 6 gün SONRA kanama ile düştü doktor kese görmediği için hayalî bir gebelik dediTatlım kimyasal için gidilmemesi gerekiyor zaten beta takibi sürekli kan vermek insanı yıpratan bir süreç.
Kimyasal ise bekleme süresinde adet kanaması gelir evde ki idrar testlerinde Koyuluk olmaz.
ben bu ay bayram tatiline çıktım diye 1 aylık doktora ara verdim, önümüzdeki aya inşallah, doktorsuz olacağına inanmıyorum, o yüzden bu ayı es geçtimKızlar iyi akşamlar ne durumdasinizben bu ay hem klomen hem art mede başladım hayırlısı ile kullanan varmı aranizda
ekledim canımMerhaba beni de ekler misiniz sat 1 nisan bat 3 mayıs
Belki sürpriz olur öyle deme bence Allah ol der ve olur inanıyorum bizde birgün burda duyuracaz Allah'ın izniyle umudumuzu kesmek yok bende 7 aydır istiyorum ama nasip olmadıben bu ay bayram tatiline çıktım diye 1 aylık doktora ara verdim, önümüzdeki aya inşallah, doktorsuz olacağına inanmıyorum, o yüzden bu ayı es geçtim
ekledim canım
bu ay tatildeyiz ya tam yumurtlama günlerinde değerlendire bilicez mi denk gelicezmi muamma, bizde 2 senedir korunmuyoruz, kasımdan doktora gidiyorumda olmuyor...Belki sürpriz olur öyle deme bence Allah ol der ve olur inanıyorum bizde birgün burda duyuracaz Allah'ın izniyle umudumuzu kesmek yok bende 7 aydır istiyorum ama nasip olmadı
Tatlım işte demek istediğim tam olarak buydu 11 gün 15 gün beklenirse o arada kimyasal olup olmadığı ortaya çıkar.Kuzum ben Aralık ta düşük yaptım evde kaset test yaptım cikti net bisekilde adetimi 5 gün geçmişti sonra kan testi yaptırayım dedim ve değer 367 çıkmıştı herşey yolundaydi sonra 6 gün SONRA kanama ile düştü doktor kese görmediği için hayalî bir gebelik dedi
Erken gebelik testinde hiç çizgi yok canım negatif yani ama kaset testte çok silik bir çizgi oluşuyor, muhtemelen kaset test yanlış çünkü adet belirtilerim başladı aşırı gergin sinirliyim. Mayısa kaldı benim umutlar artıkCanım ne oldu son durum testi tekrar ettin mi?
Olsun Mayıs’a olur öyle üzülmeKırmızılari gördüm 2 gün gecikme vardi umutlanmiştım bu ayda olmadi
Sbaah ilk idrarla yapsana canım kaset testErken gebelik testinde hiç çizgi yok canım negatif yani ama kaset testte çok silik bir çizgi oluşuyor, muhtemelen kaset test yanlış çünkü adet belirtilerim başladı aşırı gergin sinirliyim. Mayısa kaldı benim umutlar artık
Yarın tekrar deneyeyim ama umudum yokSbaah ilk idrarla yapsana canım kaset test
Aynen öyle kuzmTatlım işte demek istediğim tam olarak buydu 11 gün 15 gün beklenirse o arada kimyasal olup olmadığı ortaya çıkar.
Karından kese bakılabilir.
Allah korusun boş gebelik ise tanı koymak için istenen zamana yaklaşılır ve müdahale edilir.
Yani beklemek aslında iyi birsey.
Ama kanama varsa bir sıkıntı varsa hiçbir vakit kaybetmeden doktora gitmek gerekir.
Öyle düşünme herşey olabilir geç yumurtan çatlar Allah büyük sıkma canıni kzumbu ay tatildeyiz ya tam yumurtlama günlerinde değerlendire bilicez mi denk gelicezmi muamma, bizde 2 senedir korunmuyoruz, kasımdan doktora gidiyorumda olmuyor...
İnşallah Allah sağlıklı gebelik nasip eder sıkmayın canınızıbu ay tatildeyiz ya tam yumurtlama günlerinde değerlendire bilicez mi denk gelicezmi muamma, bizde 2 senedir korunmuyoruz, kasımdan doktora gidiyorumda olmuyor...
Benim aşırı bi ağrım yok ama ara ara gelip gidiyor bolca akıntım var bence yumurtlama geliyor. Umutsuz olmaa olacak inşallahhKlomen çok ağrı yapıyor bende geçen ay kullandım bu ay yine verdi doktorum yanında da takviye olarak art med verdi ikisini bir arada kulalniyorum ümidim yok açıkçasi
Gittim canım ama klomen bittikten sonra gitmedimAdet zamanı muayene gittinmi kist filan oluşmamıştı dimi
Teşekkür ederimmm . Ben normalde hiç yumurtlama akıntısı yaşamazdım bolca olunca şaşırdımNormal canım ben yumurtlama akıntısından 3 4 gün sonra yumurtluyorum
Birgebenin günlüğünden almıştım canımBence hamilesindir canım12. Güne kalmaz iğne etkisi çünkü tam net var mı diye 14. Gün bakılıyor eğer öyle olsa 14. Gün yanıltıcı olurdu o yüzden iğne etkisi değildir Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada hangi marka test ile yaptın ve fotosunu atar mısın buraya bakalım
Bende de her ay olmuyor canım bu ay olunca sevindim iyi degerlendir kuzumTeşekkür ederimmm . Ben normalde hiç yumurtlama akıntısı yaşamazdım bolca olunca şaşırdım
Değerlendiriyoruum bide ovülasyonda pik görsem dahada sevinicemBende de her ay olmuyor canım bu ay olunca sevindim iyi degerlendir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?