Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu na nasıl ekleniriz

Kızlar adet gününden 1 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı adetim 2 gün geçti hala olmadım. Adet belirtilerimi taşıyorum arada kasıklarım ağrıyor. Ama bu günlerde nedense çamaşırım su gibi ve arada yumurta akı gibi geliyor acaba yumurtlamaya mı devam ediyorum

Olabilir canım yumurtlama yaşıyor gibisin

Kızlar biliyorsunuz klomen kullanmıştım bugün döngünün 12. Günü adetim bittiğinden beri kasık ağrım var yumurtlama akıntım var ama ovülasyon testlerim hala silik. Bu normal mi ?
Normal canım ben yumurtlama akıntısından 3 4 gün sonra yumurtluyorum

Benimde 2. Ay denenecek sonra hsg dedi doktorum. Adet olmayı bekliyorum artık yapacak birey yok. Tekrar yaptırmak daha sağlıklı olabilir testleri ona göre hareket edilir en azından

Benimde 2. Ay denenecek sonra hsg dedi doktorum. Adet olmayı bekliyorum artık yapacak birey yok. Tekrar yaptırmak daha sağlıklı olabilir testleri ona göre hareket edilir en azından
Aynen canım ben de tekrarlayacam herşeyi

Ahh kuzum ahh ben belirti takip etmiyorum artık. Çünkü belirti baksak hep hamileyim göğüslerim acıyor ama ne yalan söylim bir de karnım geriliyor akıntı da var. Ama bunların hepsi aynı zamanda regl belirtisi malum

Kızlar iyi akşamlar ne durumdasiniz ben bu ay hem klomen hem art mede başladım hayırlısı ile kullanan varmı aranizda

Kuzum geçmiş olsun nane limon bal limon gibi bitkisel git derim

Tamm canım az daha bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…