Önce diye biliyorum canım. Gebesindir inşallahKızlar 19 nisanda Regl günün bugün kahverengi lekelenme oldu nolur yorum yapın yerleşme kanaması adetten sonra mı oluyor yoksa önce mi geliyor
5 tupte eşimden kan aldılarKızlar bugün tam 19 tüp kan verdimdestinesiaa senden kaç tüp kan almışlardı canim. Tıbbi genetik + romatoloji birimleri toplam. Genetik 13 tüp romatizma 6 tüp kan aldi
Kan testi verdim sonuçlarım 2 saate çıkacak bakalım hayırlısı
Ooo direkt kanKan testi verdim sonuçlarım 2 saate çıkacak bakalım hayırlısı
Bunda bişey görüyo musun ?Pazartesiye kadar bekleyeyim olmazsa kan vereyim çünkü kaset testte gölge çizgi bile yok
Göremedim yakınlaştirdim ama sen görüyor musun bazen kamerada belli olmuyorBunda bişey görüyo musun ?
Bende 13-14 tüp kan vermiştim canım normal merak etme yaniKızlar bugün tam 19 tüp kan verdimdestinesiaa senden kaç tüp kan almışlardı canim. Tıbbi genetik + romatoloji birimleri toplam. Genetik 13 tüp romatizma 6 tüp kan aldi
Sağol kuzumBende 13-14 tüp kan vermiştim canım normal merak etme yani
Amin canım inşallahTeşekkür ederimkayıplarımdan dolayı sevinemiyorum çok gerginim. Ama inşallah bu defa sağlıkla gelsin ya da gelsinler
Sonuç malesef negatif 1,2Ooo direkt kanhadi hayırlısı inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar ve sağlıkla devam eder
Olsun hayırlısıyla diledik hayırlısı böyle demek ki diye düşünelim,en güzel zamanda olsun inşallahSonuç malesef negatif 1,2
Aynen görür çatladığınıben genelde 24 26 günde oluyor hatta 22 günde zaten bitsin bi dolu bi boş gidecem pazartesi gidersem 8.Gün olacak çarşamba gidersem 10. Gün olacak çarşamba gideyim dedim çatladıysa zaten belli olur galiba
Olsun canım üzülme hayırlısı daha değilmiş demekki ama elbet olur pskolojik olarak kendini iyi tut en kısa zamanda güzel haberide alırsın inşallahSonuç malesef negatif 1,2
2 aydır deniyoruz çocuk planladığımızda öğrendim pcos olduğumu hiçbir belirtisini yaşamıyordum
İnşallah canım benim aminOlsun canım üzülme hayırlısı daha değilmiş demekki ama elbet olur pskolojik olarak kendini iyi tut en kısa zamanda güzel haberide alırsın inşallah
Canım sen yaptın test tekrarı yaptınmıCanım en az 2 kat artacak fazlası olabilir bu sıkıntı olduğunu göstermez belki de ikizdir diye değer yüksek çıkıyoriyi şeyler düşün kötü değil . Değer en az iki kat artmazsa korkabilirdin ama şimdi sevinmelisin
Canım 2-3 güne pik olur benceKızlar ovu testim böyle geldi kaç güne pik olur ne zaman değerlendirmem lazım tam olarak şimdi
İnşallah canım benimAynen görür çatladığınıİnşAllah güzel sonuçlanır bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?