Hayır yumurta takibi ile değil. Gelecek ay tüp bebek tedavisi başlayacaktı. Süpriz oldu :) ikiz olursa daha büyük süpriz olur:) çok kaygılıyım üst üste kayıplarım oldu daİkiz gebelık olabılırmı acaba yumurta takıbı ılemı hamıle kaldınız pozıtıf dusunun artısta sıkıntı yok artıs olmassa sıkıntı var demektır
Evet yaptim bir arkadsimda dedi ki benim 3 ay boyunca idrarda cikmadi bi kan ver istersen dedi bilemedimBugün test yaptınız mı
Ayy masallah Allah kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsallhHayır yumurta takibi ile değil. Gelecek ay tüp bebek tedavisi başlayacaktı. Süpriz oldu :) ikiz olursa daha büyük süpriz olur:) çok kaygılıyım üst üste kayıplarım oldu da
Tabi kanda daha iyi çıkar sonuçlarEvet yaptim bir arkadsimda dedi ki benim 3 ay boyunca idrarda cikmadi bi kan ver istersen dedi bilemedim
Teşekkür ederimCanım en az 2 kat artacak fazlası olabilir bu sıkıntı olduğunu göstermez belki de ikizdir diye değer yüksek çıkıyoriyi şeyler düşün kötü değil . Değer en az iki kat artmazsa korkabilirdin ama şimdi sevinmelisin
Teşekkür ederim cNım bir kutu ne kadar gtti peki 2 3 ay götürür umarımBen kasikta aliyorum canim ilk denemende zorlanabilirsin zamanla alisirsin tadini seviyorum rahatsiz etmiyor damak tadiyla da alakali biraz ben Fransa'da yasiyorum kavanoz ve kapsul gumrukte sorun oluyor ama kapsulu denemek isterdim zaten hepsinin icerigi ayni
1 ay gider canimTeşekkür ederim cNım bir kutu ne kadar gtti peki 2 3 ay götürür umarım
6 gunum kaldi regle benimde tahmini 9. Gun bugunBugün 10. Günüm bu arada sizin yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz ?
Bende de lekelenme oldu asla olmaz adet den. Önce bugün böyle kahverengi lekelenme oldu ama zannetmiyorum yA adet yaklaşıyor onun mu habercisi acabaİnşallah ya sağolun
Canım sonucun çıktı mıKızlar günaydın, iğnenin 14. Gününden kalbim kadar temiz bir negatif ile güne başladım.
Kan testi için sağlık ocağı da çağırmıştı gidip gitmemek kararsızım..
@defnew @Safransari @Bezgininsan @mihribanvb M Mutluolmutlu Ve diğer kızlar?
Sizce ne yapayım?
Sağol kuzumm1 ay gider canim
Canım olsun birdahaki aya insAllah her serde bir hayır vardır rabbim tez zamanda sana nasip etsin insAllahTahlil sonucum da geldi. Bu ay benden geçti
Ben 4 nisanda vuruldum. Pcosum 3 olgun yumurtam vardı heycanla bekliyorumBu ay çatlama iğnesi vurularan var mı acaba ?
Kan testi verdim sonuçlarım 2 saate çıkacak bakalım hayırlısıÇıkabilir tabi.Erken gebelik testiyle deneyin bi ,kimilerinde normal testte de çıkıyor.Ben geçen ay 5 gün kaladan itibaren her gün yapmıştım ama şüpheye mahal vermeyecek kadarnegatifti hep maalesef.Bir deneyin isterseniz
2 3 gün önce deniyor ama benim regl günü olmuştu.Kızlar 19 nisanda Regl günün bugün kahverengi lekelenme oldu nolur yorum yapın yerleşme kanaması adetten sonra mı oluyor yoksa önce mi geliyor
Pazartesiye kadar bekleyeyim olmazsa kan vereyim çünkü kaset testte gölge çizgi bile yokTabi kanda daha iyi çıkar sonuçlar
İkizdir inşalllahBat 10 nisandı.
12 nisan bhcg 154
14 nisan 462. Bu artış çok mu? Bir aksilik mi var acaba? Her şeyden şüphe etmeye başladım. Pozitifi görmekle de bitmiyor. Bekleyen dileyen herkes için iyi haberler almalarını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?