Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar çok öenmli bir konum var şimdi sağlık sigortası yaptırmam lazım ama gebelik önemli şimdi yumurtlama 2 gün nce oldu eğer gebeysem 3-4 günlük döllenme kanda çıkar mı çünkü gebe olmadığıma dair kan vermem gerekiyor lütfen cvp verin kaç günde kanda çıkıyor
En az 10 günde döllenme vs oluyor

İğnedenn sonra 10. Gününüzse adetınıze nasıl 10 gün kalıyor.Benım normalde adetlerım duzensız oiğnen ustune 14 .15 gun sayıyorum yumurta catladıysa 18 19 nisana adet olmm gerek doktorlar dıyor ya carlamadsn 14 gun sonra aset olursunuz dıye
igneden sonra 12ci yun canim dongum 32-33 gunden oluyor

Merhaba ben her ay düzenli adet görürüm prolaktin biraz yüksek diye her ay çok önceden göğüslerde ağrı olur son kez şubatın 13ü adet gördüm hiç gecikme olmazdı amma bu sefer mart ayının 23ü adet gördüm 2 nisan peçeteye beyaz ve kahve rengi karışık aklntı geldi flo uygulamasına göre yumurta 8i çatlayacakdı bu gün test yaptım silik çizgi çıktı amma bir saat kadar sonra kayboldu resmi yükleyemiyorum nedense olmadı bu arada ben azerbaycanlıyım yazdıklarım anlaşılmasa kusuruma bakmayın
Test mi bozuktu acaba başka bir test deneseydinz keşke

Kızlar dün ha çekildim ben raporda kavite lümeninde düzensizlik saptanmıştır demiş ne anlam ifade ettiğini bilen varmı . Doktorum pazartesi günü yorumlayacak meraktan çatlıycam her halde

Kızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.

Kızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.

Eklentiler

• 386E81AF-84C6-4172-91C8-3C88A1636C11.jpeg
    386E81AF-84C6-4172-91C8-3C88A1636C11.jpeg
    160,3 KB · Görüntüleme: 98
Demekki yeni tutunuyor bebeğin annesi . Kan verin istersenz

Daha çok yeni olabilir geç döllenme olduğu için siliktir belki

cans16 cans16 canım beni de kırmızıla. Ben de olacağım geliyor gelmekte olan :( Bu ay çok umutluydum. Artık çok yoruldum...

Back