- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
En az 10 günde döllenme vs oluyorkızlar çok öenmli bir konum var şimdi sağlık sigortası yaptırmam lazım ama gebelik önemli şimdi yumurtlama 2 gün nce oldu eğer gebeysem 3-4 günlük döllenme kanda çıkar mı çünkü gebe olmadığıma dair kan vermem gerekiyor lütfen cvp verin kaç günde kanda çıkıyor
Daha 3 4 günde döllenme bile olmamış oluyor . Kaldı ki rahime ulaşıp tutunmayana kadar kanda çıkmazEn az 10 günde döllenme vs oluyor
igneden sonra 12ci yun canim dongum 32-33 gunden oluyorİğnedenn sonra 10. Gününüzse adetınıze nasıl 10 gün kalıyor.Benım normalde adetlerım duzensız oiğnen ustune 14 .15 gun sayıyorum yumurta catladıysa 18 19 nisana adet olmm gerek doktorlar dıyor ya carlamadsn 14 gun sonra aset olursunuz dıye
Sanki gölge var . Daha 5 -6 gün var diyorsun neden eleneceksin adet günü negatif görüp sonra pozitife dönende varBatıma 5-6 gün var PRODOCTOR erken gebelik testim böyle çıktı yumurtlama gününden beri bugün 10. Gün ben galiba elendim
Test mi bozuktu acaba başka bir test deneseydinz keşkeMerhaba ben her ay düzenli adet görürüm prolaktin biraz yüksek diye her ay çok önceden göğüslerde ağrı olur son kez şubatın 13ü adet gördüm hiç gecikme olmazdı amma bu sefer mart ayının 23ü adet gördüm 2 nisan peçeteye beyaz ve kahve rengi karışık aklntı geldi flo uygulamasına göre yumurta 8i çatlayacakdı bu gün test yaptım silik çizgi çıktı amma bir saat kadar sonra kayboldu resmi yükleyemiyorum nedense olmadı bu arada ben azerbaycanlıyım yazdıklarım anlaşılmasa kusuruma bakmayın
Ay bilmiyorum eğer olursa 20 sinde regl oluyorum normalde olmazsam eğer bayram müjdesi oluyo bizeSanki gölge var . Daha 5 -6 gün var diyorsun neden eleneceksin adet günü negatif görüp sonra pozitife dönende var
İnşallah bayramda güzel haberi alırsın canmAy bilmiyorum eğer olursa 20 sinde regl oluyorum normalde olmazsam eğer bayram müjdesi oluyo bize
Kızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.
Demekki yeni tutunuyor bebeğin annesi . Kan verin istersenzKızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.
Daha çok yeni olabilir geç döllenme olduğu için siliktir belkiKızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.
İnşallah isteyen herkes yakın zamanda gebelik haberi alır inşallahİnşallah bayramda güzel haberi alırsın canm
Testi de ekledim gördünüz müHamilesin canm hayırlı uğurlu olsun .kan ver artışı takip et
Kızlar naptınız test yaptınız mı benim iki gün var adete göğüs uçlarım çok acıyorTest yaptın mı hiç bebiş
Gögüslerimdeki damarların rengi belirginleşti. Doktor sağ tarafımda görmüştü yumurta. Sağ tarafımda hafif kasılma gibi ağrı var. Uçlarında koyulaşma yok ama böyle gıcık bi his varİnşallah isteyen herkes yakın zamanda gebelik haberi alır inşallah
İlaç kullanmadım ki cnm ben
Tatlım ıgne vurunduysa catlama olduysa erken adet goreceksın benımde 45 50 gun ama iğne vurundum catladıysa 14 gun sonra muakkak adet gorursunigneden sonra 12ci yun canim dongum 32-33 gunden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?