Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende universiteye gorr ulkeme gidiyorum esim Rusyada kalacak eylulde gelicem o vakitr kadar dinlenirim artik kafamiz bile ypruldu neinki bucut bu ay hamilemiyik o bur hamilemiyik her seyi isaret sayar oldum artik yeter

Senin yumurtlama gerçekleşmişti aslında daha bir iki gün önce regl olmalıydın. Ama o kanama regl olarak gerçekleştiyse yeniden yumurtlama döneminde de olabilirsin. Ovülasyon testi de mi yapsan acaba?

Bende universiteye gorr ulkeme gidiyorum esim Rusyada kalacak eylulde gelicem o vakitr kadar dinlenirim artik kafamiz bile ypruldu neinki bucut bu ay hamilemiyik o bur hamilemiyik her seyi isaret sayar oldum artik yeter
Anladım canım hayırlısı olsun . Dinlenmiş olursun kafanı dağıt sen de belki bu sayede daha rahat hamile kalırsın döndüğünde inan o hamilelik belirtilerini ben de herşeyde arıyorum ama testler hep negatif

biz neden bu kadar erken basliyoruzki igne yapiyoruz diyemi? onu anlamadim bende baska basliklarda gordum diye basladim teste ilk ignem yoksa adetten once yapacakdim iki uc gun
Biz iğne yaptığımız için yumurtanın çatladığı gün saat belli diye erken başlıyoruz . İğne sayesinde yumurta 36. Saatte çatlıyor o saatte ilişki oluyor gebelik olursa döllenme tutunma falan 10 günde oluyor garanti olsun diye 14. Gün kan testi verin diyorlar varsa çıkıyor zaten. Yoksa normalde kadınlar yumurtasının ne zaman çatladığını bilmeyebiliyor o yüzden iğne kullanmayanlar erken gebelik testi ile 6 gün varken öğrenebilir ama geç döllenme de olabilir diye adet günü test ile öğrenebilir

Anladim canim o zaman hala umit car olursa olur olmazsada ne yapa bilirsizki dunyanin sonu degil obur aylara bakariz

İnşallah canımm ya hiç belli olmaz çik kisti işin kürler falan yokmu nasıl geçermiş

Bende 3,5 cm çikolata kisti var öyle hamile kalmıştım bir engel oluşturmadı bana
Kesnlkle sanmiyorm engel olmasnı yabide şunu anlamiyorm esskiden annelermz hiç böyle şeylerle uğraşmazlardi ya biz nasıl bi döneme denk geldk bilmiyorum çok zor çocuk sahbi olmak ne kdr kişiyiz bursa bekliyoruz bi ümit ya bişiler ya şil gitti acaba aşı mi sebep oldu diye düşünüyorum tüm bunlara

Başka bir yumurta daha büyümüş olabilir mi? Bende klomen kullanınca iki yumurta büyümüştü belki öyle bir şeydir
Bilmiyorumki canm doktor başka yumurtan var flan demedi büyük yumurta var kan ver bakalm dedi zatn ulasamadm msjla iğneye gerek yok catlamis kendiliğinden 3 günü degerlendirn dedi catladiysa o büyük yumurta görünümü neydi o zman

Canım ultrasonla baktı bu sefer vajinal sağda 2 solda 3 yumurta gösterdi yumurtaların var dedi bnde gördüm baş parmağı ucundan biraz büyük görünüyordu kan verdim bugün çıkmaz dedi pazartss çarşamba yada perşembe gel dedi sonuçlarına bakalım dedi bnde rica ettim geldiğimde yumurtanın durumuna tekrar bulabilirmiyiz diye hatırlat bakalım dedi zaten bugün yumurta bakmak için bakmadı smer testi aldı bn rica ettim öyle baktı herşeyi anlattım verir galiba gittiğimde ilaç yada ben isterim tutunabilmesi için

Ben aşı olmadım ama covidin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. O hastalığı geçirdim hamile kaldım ve kaybettim. Zaten son bir kaç yıldır kayıp oranı çok çok arttı. Biz üç kişi aynı anda hamile kaldık 1 tanesininki doğdu. Bir de yediğimiz her şeyin ilaçlı olmasından da kaynaklı.Benim eşim ziraat Müh. Çiftçilere satılan ilacın haddi hesabı yok. Full ilaç yiyoruz

Bence sen sadece üç günle bırakma bir süre daha devam et yakında belli olur inşAllah

Gayet iyi muayene olmuşun canım sevindim. Rahim duvarına baktı mı peki inceliği kalınlığı hakkında bir şey dedi mi? Yada polip fln var mı? Diğer gittiğinde bunları da sor istersen tutunamama sebebi olabiliyormuş. Zaten böyle bir şey görse söylerdi de biz işimizi sağlama alalım vakit kaybetmeyelim

Demedi canım ne zaman gitsem kararsizim pazartesi 8. Gün çarşamba 10.Gün oluyor gittiğimde sorayım bunlarida tahlil çıkınca konuşalım dedi

kizlar igne olmasa kac gun onceden oyrene bikirdik en erken? Mesela bende 10 gun var adete cabukmu davraniyoruz belki beklemek iyidir yoksa boyle nereye kadar gozlerim agrafi testlere bakmakdann
İğnedenn sonra 10. Gününüzse adetınıze nasıl 10 gün kalıyor.Benım normalde adetlerım duzensız oiğnen ustune 14 .15 gun sayıyorum yumurta catladıysa 18 19 nisana adet olmm gerek doktorlar dıyor ya carlamadsn 14 gun sonra aset olursunuz dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…