- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
Bende universiteye gorr ulkeme gidiyorum esim Rusyada kalacak eylulde gelicem o vakitr kadar dinlenirim artik kafamiz bile ypruldu neinki bucut bu ay hamilemiyik o bur hamilemiyik her seyi isaret sayar oldum artik yeterİnan ben de aynı durumdayımbu ay da olmazsa ben de ara verecem . Eşimde biraz ara ver ilaçlar vücuduna zarar verir bu kadar diyor . Son çatlatma iğnesi yumurta büyütme iğnesi femara derken vücudum hep alerji gibi attı. O yüzden Yaz boyu yiyip içip gezecem kafamı dağıtacam Eylül'de tekrar başlarım Allah nasip ederse bu süreçte bedenen ve ruhen toparlarım en azından Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı
biz neden bu kadar erken basliyoruzki igne yapiyoruz diyemi? onu anlamadim bende baska basliklarda gordum diye basladim teste ilk ignem yoksa adetten once yapacakdim iki uc gunErken gebelik testi ile 6 gün varken öğrenebilirsin tabi normal döllenme ise geç döllenmeyse adet günü öğrenirsin
Senin yumurtlama gerçekleşmişti aslında daha bir iki gün önce regl olmalıydın. Ama o kanama regl olarak gerçekleştiyse yeniden yumurtlama döneminde de olabilirsin. Ovülasyon testi de mi yapsan acaba?Rahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar.@Deepblues @Papatyamaviss @pozitifbiri @TASUU @imagination forever @savascii @Safransari @Tikabasa @tweeetyyy C cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Anladım canım hayırlısı olsun . Dinlenmiş olursun kafanı dağıt sen de belki bu sayede daha rahat hamile kalırsın döndüğündeBende universiteye gorr ulkeme gidiyorum esim Rusyada kalacak eylulde gelicem o vakitr kadar dinlenirim artik kafamiz bile ypruldu neinki bucut bu ay hamilemiyik o bur hamilemiyik her seyi isaret sayar oldum artik yeter
Biz iğne yaptığımız için yumurtanın çatladığı gün saat belli diye erken başlıyoruz . İğne sayesinde yumurta 36. Saatte çatlıyor o saatte ilişki oluyor gebelik olursa döllenme tutunma falan 10 günde oluyor garanti olsun diye 14. Gün kan testi verin diyorlar varsa çıkıyor zaten. Yoksa normalde kadınlar yumurtasının ne zaman çatladığını bilmeyebiliyor o yüzden iğne kullanmayanlar erken gebelik testi ile 6 gün varken öğrenebilir ama geç döllenme de olabilir diye adet günü test ile öğrenebilirbiz neden bu kadar erken basliyoruzki igne yapiyoruz diyemi? onu anlamadim bende baska basliklarda gordum diye basladim teste ilk ignem yoksa adetten once yapacakdim iki uc gun
Anladim canim o zaman hala umit car olursa olur olmazsada ne yapa bilirsizki dunyanin sonu degil obur aylara bakarizBiz iğne yaptığımız için yumurtanın çatladığı gün saat belli diye erken başlıyoruz . İğne sayesinde yumurta 36. Saatte çatlıyor o saatte ilişki oluyor gebelik olursa döllenme tutunma falan 10 günde oluyor garanti olsun diye 14. Gün kan testi verin diyorlar varsa çıkıyor zaten. Yoksa normalde kadınlar yumurtasının ne zaman çatladığını bilmeyebiliyor o yüzden iğne kullanmayanlar erken gebelik testi ile 6 gün varken öğrenebilir ama geç döllenme de olabilir diye adet günü test ile öğrenebilir
İnşallah canımm ya hiç belli olmaz çik kisti işin kürler falan yokmu nasıl geçermiş0.65ti şubat ayında benim. Evet tek bir kaliteli yumurta yetiyor ama işte çikolata kisti olduğu için o kaliteli yumurtayı göremiyorum sanırsam. Maalesef bu çikolata kisti yumurta kalitesini düşürdüğü içininşallah o kaliteli yumurtama kavuşurum ve canım yumurtam da eşimin spermleriyle buluşabilir
Kesnlkle sanmiyorm engel olmasnı yabide şunu anlamiyorm esskiden annelermz hiç böyle şeylerle uğraşmazlardi ya biz nasıl bi döneme denk geldk bilmiyorum çok zor çocuk sahbi olmak ne kdr kişiyiz bursa bekliyoruz bi ümit ya bişiler ya şil gitti acaba aşı mi sebep oldu diye düşünüyorum tüm bunlaraBende 3,5 cm çikolata kisti var öyle hamile kalmıştım bir engel oluşturmadı bana
Bilmiyorumki canm doktor başka yumurtan var flan demedi büyük yumurta var kan ver bakalm dedi zatn ulasamadm msjla iğneye gerek yok catlamis kendiliğinden 3 günü degerlendirn dedi catladiysa o büyük yumurta görünümü neydi o zmanBaşka bir yumurta daha büyümüş olabilir mi? Bende klomen kullanınca iki yumurta büyümüştü belki öyle bir şeydir
Canım ultrasonla baktı bu sefer vajinal sağda 2 solda 3 yumurta gösterdi yumurtaların var dedi bnde gördüm baş parmağı ucundan biraz büyük görünüyordu kan verdim bugün çıkmaz dedi pazartss çarşamba yada perşembe gel dedi sonuçlarına bakalım dedi bnde rica ettim geldiğimde yumurtanın durumuna tekrar bulabilirmiyiz diye hatırlat bakalım dedi zaten bugün yumurta bakmak için bakmadı smer testi aldı bn rica ettim öyle baktı herşeyi anlattım verir galiba gittiğimde ilaç yada ben isterim tutunabilmesi içinNe dedi canım
İlaç kullanmadım ki cnm benÇok sevindim canım demek ki ilaç etki etmiş
Evet doktorda öyle dedi gayet güzel yumurtan var dedien azından yumurtaların var bu demektir yumurtlama olacak güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ben aşı olmadım ama covidin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. O hastalığı geçirdim hamile kaldım ve kaybettim. Zaten son bir kaç yıldır kayıp oranı çok çok arttı. Biz üç kişi aynı anda hamile kaldık 1 tanesininki doğdu. Bir de yediğimiz her şeyin ilaçlı olmasından da kaynaklı.Benim eşim ziraat Müh. Çiftçilere satılan ilacın haddi hesabı yok. Full ilaç yiyoruzKesnlkle sanmiyorm engel olmasnı yabide şunu anlamiyorm esskiden annelermz hiç böyle şeylerle uğraşmazlardi ya biz nasıl bi döneme denk geldk bilmiyorum çok zor çocuk sahbi olmak ne kdr kişiyiz bursa bekliyoruz bi ümit ya bişiler ya şil gitti acaba aşı mi sebep oldu diye düşünüyorum tüm bunlara
Bence sen sadece üç günle bırakma bir süre daha devam et yakında belli olur inşAllahBilmiyorumki canm doktor başka yumurtan var flan demedi büyük yumurta var kan ver bakalm dedi zatn ulasamadm msjla iğneye gerek yok catlamis kendiliğinden 3 günü degerlendirn dedi catladiysa o büyük yumurta görünümü neydi o zman
Gayet iyi muayene olmuşun canım sevindim. Rahim duvarına baktı mı peki inceliği kalınlığı hakkında bir şey dedi mi? Yada polip fln var mı? Diğer gittiğinde bunları da sor istersen tutunamama sebebi olabiliyormuş. Zaten böyle bir şey görse söylerdi de biz işimizi sağlama alalım vakit kaybetmeyelimCanım ultrasonla baktı bu sefer vajinal sağda 2 solda 3 yumurta gösterdi yumurtaların var dedi bnde gördüm baş parmağı ucundan biraz büyük görünüyordu kan verdim bugün çıkmaz dedi pazartss çarşamba yada perşembe gel dedi sonuçlarına bakalım dedi bnde rica ettim geldiğimde yumurtanın durumuna tekrar bulabilirmiyiz diye hatırlat bakalım dedi zaten bugün yumurta bakmak için bakmadı smer testi aldı bn rica ettim öyle baktı herşeyi anlattım verir galiba gittiğimde ilaç yada ben isterim tutunabilmesi için
Demedi canım ne zaman gitsem kararsizim pazartesi 8. Gün çarşamba 10.Gün oluyor gittiğimde sorayım bunlarida tahlil çıkınca konuşalım dediGayet iyi muayene olmuşun canım sevindim. Rahim duvarına baktı mı peki inceliği kalınlığı hakkında bir şey dedi mi? Yada polip fln var mı? Diğer gittiğinde bunları da sor istersen tutunamama sebebi olabiliyormuş. Zaten böyle bir şey görse söylerdi de biz işimizi sağlama alalım vakit kaybetmeyelim
Yaaa ben karıştırmış olmalıyım canım klomen kullandın diye aklımda kalmışİlaç kullanmadım ki cnm ben
Olabilir canım ben daha hiç ilaç kullanmadım doğal yolla deniyoruzYaaa ben karıştırmış olmalıyım canım klomen kullandın diye aklımda kalmışpardon
Çıkar mı ki 2 gün var yapsamİnşallah.Test yaptınız mı?
İğnedenn sonra 10. Gününüzse adetınıze nasıl 10 gün kalıyor.Benım normalde adetlerım duzensız oiğnen ustune 14 .15 gun sayıyorum yumurta catladıysa 18 19 nisana adet olmm gerek doktorlar dıyor ya carlamadsn 14 gun sonra aset olursunuz dıyekizlar igne olmasa kac gun onceden oyrene bikirdik en erken? Mesela bende 10 gun var adete cabukmu davraniyoruz belki beklemek iyidir yoksa boyle nereye kadar gozlerim agrafi testlere bakmakdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?