- 8 Ağustos 2022
- 557
- 876
- 33
- 31
Kan tahlili verdim geldim.Doktoruna söyledin mi belki birsekilde halledersiniz. İlk doktoruna konuş ya hemen karalar baglamayalim
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınKan tahlili verdim geldim.
Martin 17 sinde tam kan vermiştim, orda b12 düşük çıkmış ilaç verdi. Gebeler kullanabiliyormus alamadım. Bugün 3 gibi çıkar dedi hemşire sonuç için sonra doktorumun ararım, bakalım nasıl bir yol izleyecek ? Bekleyip göreceğiz?
Merhaba canımRahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar.@Deepblues Papatyamaviss @pozitifbiri @TASUU imagination forever savascii @Safransari @Tikabasa tweeetyyy C cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Ay ovulasyon kaldımı kı askım tereddut ettıgınde bak akıntı fln varmıRahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar.@Deepblues Papatyamaviss @pozitifbiri @TASUU imagination forever savascii @Safransari @Tikabasa tweeetyyy C cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Kuzucum ya kanamayı adet saydı vücut yada bu ay yumurtlama zamanı hsg cekıldı ya tam yumurtlama olamadı belkı.bence hsg den tamamen bu adet duzensızlıgı. bı hafta ıcınde adet olacagını dusunuyorumRahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar.@Deepblues Papatyamaviss @pozitifbiri @TASUU imagination forever savascii @Safransari @Tikabasa
İnşallah.Test yaptınız mı?Bat a 2 gün var kızlar umarım bebiş geliyodur
Kuzum bence o kanamayı adet saydı bi de uzun sürdü ya seninRahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar.@Deepblues Papatyamaviss @pozitifbiri @TASUU imagination forever savascii @Safransari @Tikabasa tweeetyyy C cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Kuzum bence sen o yoğun kanaman olduğunda adet olmuştun o yüzden döngün şaştı.Rahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar.@Deepblues Papatyamaviss @pozitifbiri @TASUU imagination forever savascii @Safransari @Tikabasa tweeetyyy C cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Balım sana bişey sorucam ben bu ay femara ovitrelle oldum şu 5. Gün yaşanan düşüş yerleşme düşüşü olabilirmi sence kaç aydır ateş takibi yapıyorum hiç böyle bişey olmamıştıAy ovulasyon kaldımı kı askım tereddut ettıgınde bak akıntı fln varmı
çok iyi dr denk gitmişsin devlete kac defa gittim hiç bu kadar detaylı bilgi kimse vermediCanım bu doktor iyi çıktı şansıma devlet burasıda simer testi aldı rica ettim yumurtayada baktı sağda 2 solsa 3 yumurta var hatta gösterdi yumurtaları kan verdim bugün çıkmaz dedi labaratuvarda sorun varmış pazartesi çarşamba perşembe istediğin bi gün gel dedi tabi bu benim işime geldi tekrar rica ettim geldiğimde yumurtaların durumuna bakarmıyız diye hatırlat bakalım dedi
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımHakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın
Çarşamba günü başka hastaneye gitmiştim canım orasi ilgilenmedi bile doğru düzgün bnde bugün başka hastaneye gittim iyi çıktı şansıma yumurtaları gösterdi baş parmağının üç kıvamından büyük görünüyordu kaç milim onu söylemedi sadeceçok iyi dr denk gitmişsin devlete kac defa gittim hiç bu kadar detaylı bilgi kimse vermedi
Tabıkıde olabılır kuzumBalım sana bişey sorucam ben bu ay femara ovitrelle oldum şu 5. Gün yaşanan düşüş yerleşme düşüşü olabilirmi sence kaç aydır ateş takibi yapıyorum hiç böyle bişey olmamıştı
en azından yumurtaların var bu demektir yumurtlama olacak güzel sonuçlar alırsın inşallahÇarşamba günü başka hastaneye gitmiştim canım orasi ilgilenmedi bile doğru düzgün bnde bugün başka hastaneye gittim iyi çıktı şansıma yumurtaları gösterdi baş parmağının üç kıvamından büyük görünüyordu kaç milim onu söylemedi sadece
0.65ti şubat ayında benim. Evet tek bir kaliteli yumurta yetiyor ama işte çikolata kisti olduğu için o kaliteli yumurtayı göremiyorum sanırsam. Maalesef bu çikolata kisti yumurta kalitesini düşürdüğü içinamh kaç ki bnmde düşük bu arada çikolata kisti engel mi gebeliğe bilmiyorum sma tabi önemli ooan yumurtlamaymiş oyle dediler doktorlarda eğer. Kaliteli bi yumurta varsa amh falan boş iş
Çok üzgünüm canımKızlar günaydın, iğnenin 14. Gününden kalbim kadar temiz bir negatif ile güne başladım.
Kan testi için sağlık ocağı da çağırmıştı gidip gitmemek kararsızım..
D defnew @SafransariBezgininsan @mihribanvb @Mutluolmutlu Ve diğer kızlar?
Sizce ne yapayım?
Yine de gidip kan ver canım doktorun isterse diye emin olmak adınaKızlar günaydın, iğnenin 14. Gününden kalbim kadar temiz bir negatif ile güne başladım.
Kan testi için sağlık ocağı da çağırmıştı gidip gitmemek kararsızım..
D defnew @SafransariBezgininsan @mihribanvb @Mutluolmutlu Ve diğer kızlar?
Sizce ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?