Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktoruna söyledin mi belki birsekilde halledersiniz. İlk doktoruna konuş ya hemen karalar baglamayalim
Kan tahlili verdim geldim.
Martin 17 sinde tam kan vermiştim, orda b12 düşük çıkmış ilaç verdi. Gebeler kullanabiliyormus alamadım. Bugün 3 gibi çıkar dedi hemşire sonuç için sonra doktorumun ararım, bakalım nasıl bir yol izleyecek ? Bekleyip göreceğiz?

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın

Merhaba canım
Belki bu ay böyle geçecek, bazı aylar ovulasyon olmadan regl gelir, usg ye girip yumurtaların ve rahim kalınlığının durumunu da öğrenebilirsin, belki de söktürücü filan verir

Ay ovulasyon kaldımı kı askım tereddut ettıgınde bak akıntı fln varmı

Kuzucum ya kanamayı adet saydı vücut yada bu ay yumurtlama zamanı hsg cekıldı ya tam yumurtlama olamadı belkı.bence hsg den tamamen bu adet duzensızlıgı. bı hafta ıcınde adet olacagını dusunuyorum

Hayirlisi olsun kizlar hepimize ben artik adeti bekleyicem bu ayda olmadi kaldi eylule o zaman olar Insallah yoruldum ya insan mutsuz oluyor baya artik o kadar uzak geliyorki bana cift cizgi gorecegim zamanlar

Kuzum bence o kanamayı adet saydı bi de uzun sürdü ya senin

Kuzum bence sen o yoğun kanaman olduğunda adet olmuştun o yüzden döngün şaştı.

Ay ovulasyon kaldımı kı askım tereddut ettıgınde bak akıntı fln varmı
Balım sana bişey sorucam ben bu ay femara ovitrelle oldum şu 5. Gün yaşanan düşüş yerleşme düşüşü olabilirmi sence kaç aydır ateş takibi yapıyorum hiç böyle bişey olmamıştı

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-14-07-01-16-050_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 44
çok iyi dr denk gitmişsin devlete kac defa gittim hiç bu kadar detaylı bilgi kimse vermedi

çok iyi dr denk gitmişsin devlete kac defa gittim hiç bu kadar detaylı bilgi kimse vermedi
Çarşamba günü başka hastaneye gitmiştim canım orasi ilgilenmedi bile doğru düzgün bnde bugün başka hastaneye gittim iyi çıktı şansıma yumurtaları gösterdi baş parmağının üç kıvamından büyük görünüyordu kaç milim onu söylemedi sadece

Kızlar testimi paylaşmıştım kuruma çizgisi mi yoksa hamilelik mi diye, kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için suya tutup yıkayın diyorlardı öyle yaptım ve belirgin olan çizgi baya belirsiz hale geldi. Bugün de erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı. Kaset test yaptım çok çok az belli oluyor hayalet çizgi gibi. Sanırım negatif Allahtan umut kesilmez tabi daha 4 gün var bakalım hayırlısı. Heyecanla bekliyorum.

en azından yumurtaların var bu demektir yumurtlama olacak güzel sonuçlar alırsın inşallah

amh kaç ki bnmde düşük bu arada çikolata kisti engel mi gebeliğe bilmiyorum sma tabi önemli ooan yumurtlamaymiş oyle dediler doktorlarda eğer. Kaliteli bi yumurta varsa amh falan boş iş
0.65ti şubat ayında benim. Evet tek bir kaliteli yumurta yetiyor ama işte çikolata kisti olduğu için o kaliteli yumurtayı göremiyorum sanırsam. Maalesef bu çikolata kisti yumurta kalitesini düşürdüğü için inşallah o kaliteli yumurtama kavuşurum ve canım yumurtam da eşimin spermleriyle buluşabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…