- 20 Mart 2023
- 978
- 592
- 23
- 28
Ay inşallah 21 inde adet olmazsam bayram bebeği olacak tam10. Gün yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin catlamadan sayabilirsin, 15 Nisan gibi.
17 Nisan da daha belirgin olur sonucun gibi geldi. İnşallah güzel haberler alırız senden
Amin canım yarın ola hayrola:)Güzel haberler vermen için sabırsızlıkla bekliyorum
Noldu ay ben ne kaçırdım mesajlar çok birikmiş okuyamadımAmin canım yarın ola hayrola:)
Elbette öyle duanın yanı sıra herşeyi denemeliki nerden şifa gelceği bilinmez. Bende kırmızı ahududu yaprağını duymuştum birde havucu tek değilde havuç incir su olarak ibrahim saraçoğlunundu sanırımGeçen ay çatlamadan önce 3-4 gün ve çarlama gününü değerlendirdim bende ama olmadı maalesef.Tabi olacağı varsa tutuyor işte ama hiçbir durumu atlamiyim diye düşünüyoruz haliyle hepimiz sanırımBakalım olmazsa bu ay havuç yemeyi denicem erken çatlasın diye öyle birşet okumuştum topiklerin birinde,yapan ve bu şekilde çatlama gören varsa da yorum atsa
Evet olabilir doğrudur teşekkür ederimBurda bir kaç kişi yazmıştı yine tabi belkide bana öyle denk geldi
Teşekkür ederim İHemen çıktıysa bence varhayırla sağlıkla ilerlesin inşallah
canım ne kusuru seve seve cevaplarım kist duruyor arkadan gelen yumurtam çatladı doktorum onun bize zararı yok engel degil dedi kendiliginden erir adet olursanda adetle atılır dedi canımBenimde kısa 24 25 gün 27 mm lik kist olan yumurta atıldı yeni adet dongusunde mi 17 mm lik oldu yoksa 27 mm lik varken 17 mm mi oldu kusura bakma canm ya çok sordum
Evet canım gittim de boşuna gittim
kuşum bilmiyorum çıplak gözle bana yok gibi geldi açıkçası sabah tekrar denicem bakalım umutlanmak istemiyorum bu durumu yaşadım daha önce hayal kırıklığı olduCanım sende baya belırgın bır sılıklık var
Aa ıyimis o zamn demekki kist olsa bile doktorun takibi bırakmaması gerek başka yumurta varmi diye bakalım benmki ne diyecek yarınYok
canım ne kusuru seve seve cevaplarım kist duruyor arkadan gelen yumurtam çatladı doktorum onun bize zararı yok engel degil dedi kendiliginden erir adet olursanda adetle atılır dedi canım
Ozetleyeyim:)Noldu ay ben ne kaçırdım mesajlar çok birikmiş okuyamadım
Evet kuzum doktorum bırakmadı. Hatta doktor degiştirmiştim o doktorum 14mm var dedi takibe çagırmadı spontan devam edin dedi diger günü eski doktoruma gittim o takip etti 3 gün sonra çagırdı büyümüştü yumurtam luteal evrem kısa olmasın diyede işte duphaston verdi bugün başladımAa ıyimis o zamn demekki kist olsa bile doktorun takibi bırakmaması gerek başka yumurta varmi diye bakalım benmki ne diyecek yarın
Iyi yapmışsın canim değiştirmekle bakalm ne diyecek benimki büyük ihtimalle bnde değiştircemEvet kuzum doktorum bırakmadı. Hatta doktor degiştirmiştim o doktorum 14mm var dedi takibe çagırmadı spontan devam edin dedi diger günü eski doktoruma gittim o takip etti 3 gün sonra çagırdı büyümüştü yumurtam luteal evrem kısa olmasın diyede işte duphaston verdi bugün başladım
Ozetleyeyim:)
Adetin 3. Günü 12 mm yumurta vardı doktr erken olacak dedi femara kullandm
7. Gün kan ve leke geldi
9. Gün bugün o zamn ovulasyon olmuştur dedi ultrasonda bir baktı 28 mmlik koca bir yumos
Kan verdirdi içi boş mu kalitelimi diye ona göre catlatma yaparz dedi yarın belli olacak
Kızlar idrar yoğunluğum aynıydı hep bekleyerek yaptım bugün öğlen koyulaşan test şu an neden silikleşti sizce. Daha tam koyulaşmamışto bile bir de adetim biteli 2 gün oldu daha
Bunların 3dE aynı gün müKızlar idrar yoğunluğum aynıydı hep bekleyerek yaptım bugün öğlen koyulaşan test şu an neden silikleşti sizce. Daha tam koyulaşmamışto bile bir de adetim biteli 2 gün oldu daha
Nasıl yani erken doktorun dediğinden bişey anlamadınKızlar bir şey soracağım.Benim yumurta standardın gerisinden geliyor bu ay. Şu an 12 mm 5 güne 18leri görmesi gerekiyormuş gebelik olabilmesi için .Şimdi doktor bana dedi ki yumurtlamayla tutunma zamanı eşleşmezse bebek döllense de tutunmaz. O da adetin başından 17-20gün arası falan olurmış en geç. E bu 30-40gün döngüsü olanlar ya da adet günü hamile kalanlar nasıl hamile kalıyor? Neyi kaçırdım da anlamadım acabaçok duydum burda meğer 2 hafta geç yumurtluyormuşum adet 13 gün geçince öğrendim hamile kaldığımı diyenleri. Var mı fikriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?