Şeffaf akıntı yumurta çatlama akıntısı olabilir canım hepsi aynı anda çatlamayabilir adete kadar değerlendir . O göğüs ağrın ben de de olmuş çatlama gerçekleşince geçmişti değerlendirmeye devam et geç döllenme olursa adet olmazsınHanımlar selam24-28 Mart arası adet tarihim ben ay başında 1 Nisan doktora gittim 4-5 yumurtan var gayet güzel görünüyor bi kaç güne çatlar değerlendirebilirsin demişti ovülasyon testi aldım yaptım 4 Nisan pik gördüm ve sonra silikleşmeye başladı artık. Ve hepsini değerlendirdim. Şimdi batıma 8 gün var. Akıntım beyaz- krem losyon gibiydi bugün şeffaflaştı ve göğüslerim koltuk altımdan başlayıp ağrıyor meraktan çatlıyorum. Elimde erken gebelik testi var ama daha erken değil mi
Oldu canım arkadan gelen yumjrtam vardı perşembe gittim 17mm idi ilişki önerdi bugunde degerlendirip beklemeye geçecegim benim döngüm kısa normalde 25 günde bir oluyorum adet yumurtam döngünün 22. Gününde çatladı adet gelmemsi için duphaston verdi bir hafta onu içcecegim döllenme olursa tutunması için canımPeki başka yumurta oldumu adetlemi atıldı
Peki ovülasyon testinde gözükmezmiydi çatlama ? Bugün t çizgisi yoktu çünküŞeffaf akıntı yumurta çatlama akıntısı olabilir canım hepsi aynı anda çatlamayabilir adete kadar değerlendir . O göğüs ağrın ben de de olmuş çatlama gerçekleşince geçmişti değerlendirmeye devam et geç döllenme olursa adet olmazsın
Canım pco ve pcos farklı pco hiç bir belirti vermeyebilir ama pcos ta adet düzensizliği tüylenme kilo alımı vs vs oluyorDoktora dedimki anlamadım pco muyum değil miyim diyor görünümlüsün ama değilsin ben hiçbir şey anlamadım ya en iyisi başka doktora gitmek
Canım valla ovülasyon testi hiç yapmadım pek bir bilgim yok ama burda okuduğum kadarıyla bazen ovülasyon testinde gözükmeyebiliyor o yüzden en iyisi kendi vücudunu dinleyip takip etmenPeki ovülasyon testinde gözükmezmiydi çatlama ? Bugün t çizgisi yoktu çünkü
Bir de doktorum bana şey demişti illa çatladığı gün akıntı olacak diye birşey yok bazen akıntı öncesinde gerçekleşir biter çatlama olur. Benim bu ay öyle oldu öncesinde akıntım oldu baya ama çatlama iğnesi yaptığımda söylediği saatte ilişki olacaktı akıntı hiç yoktu çatlamadı diye düşündüm 2 gün sonra kontrole gittiğimde çatlamıştıPeki ovülasyon testinde gözükmezmiydi çatlama ? Bugün t çizgisi yoktu çünkü
Evet değerlendireyim madem daha 8 gün var belki tutarCanım valla ovülasyon testi hiç yapmadım pek bir bilgim yok ama burda okuduğum kadarıyla bazen ovülasyon testinde gözükmeyebiliyor o yüzden en iyisi kendi vücudunu dinleyip takip etmenAllah hayırlısıyla bebiş nasip etsin hepimize
Akıntı gördükten sonra kesilse bile bir kaç gün daha devam etmekte yarar var doktorum öyle demiştiPeki ovülasyon testinde gözükmezmiydi çatlama ? Bugün t çizgisi yoktu çünkü
Benimde kısa 24 25 gün 27 mm lik kist olan yumurta atıldı yeni adet dongusunde mi 17 mm lik oldu yoksa 27 mm lik varken 17 mm mi oldu kusura bakma canm ya çok sordumOldu canım arkadan gelen yumjrtam vardı perşembe gittim 17mm idi ilişki önerdi bugunde degerlendirip beklemeye geçecegim benim döngüm kısa normalde 25 günde bir oluyorum adet yumurtam döngünün 22. Gününde çatladı adet gelmemsi için duphaston verdi bir hafta onu içcecegim döllenme olursa tutunması için canım
10. Gün yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin catlamadan sayabilirsin, 15 Nisan gibi.Hanımlar selam24-28 Mart arası adet tarihim ben ay başında 1 Nisan doktora gittim 4-5 yumurtan var gayet güzel görünüyor bi kaç güne çatlar değerlendirebilirsin demişti ovülasyon testi aldım yaptım 4 Nisan pik gördüm ve sonra silikleşmeye başladı artık. Ve hepsini değerlendirdim. Şimdi batıma 8 gün var. Akıntım beyaz- krem losyon gibiydi bugün şeffaflaştı ve göğüslerim koltuk altımdan başlayıp ağrıyor meraktan çatlıyorum. Elimde erken gebelik testi var ama daha erken değil mi
Güzel haberler vermen için sabırsızlıkla bekliyorumBende merakla bekliyorum
Rica ederim , Ben hiç pik göremediğim için deneyii arkadaşlar mutlaka yönlendirirYa ben de gündüz görünce acaba erken yumurtlama mı olacak dedim. Akşam kaçırmamak için bir daha bakayım dedim yarın gündüz tekrar deneyeyim o zaman. Ben de ilk defa deniyorum çözmeye çalışıyorum teşekkür ederimmm
Beni ekler misiniz Sat 12 nisan (bugün) bat 12 mayıs (emin değilim)
Sat 11 Nisan bat 8 mayis
ekledim kızlar, hayırlı uğurlu gelsinMerhaba beni de ekleyebilir msnz? Sat 11 nisan bat 8 mayısaynurland
Geçen ay çatlamadan önce 3-4 gün ve çarlama gününü değerlendirdim bende ama olmadı maalesef.Tabi olacağı varsa tutuyor işte ama hiçbir durumu atlamiyim diye düşünüyoruz haliyle hepimiz sanırımBende çatlamadan önce diye biliyorum cnm yumurta kanala girdiğinde hazırda bekleyen olursa hemen tutunurmus zaten sprm içerde 3 gün yaşayabilirmiş bence olcak oldumu her türlü oluyor :) arkadaşıma doktoru asla çocugun olmucak dedi ve bebeği 3 ay önce doğdu umudunuzu kaybetmeyin
Reglin 2 yada 3. günü gitmek gerekiyormuş.Bende sizin gibi geçen ay ovü testiyle denedim ama olmadı.Bu ay olmazsa bende olacak olan reglimin 2. Gününe randevu alcam.Siz gidince bilgilendirin beni de lütfenBeni de ekleyebilir misiniz sat 12 Nisan bat 9 Mayıs inşallah Mayıs hepimize uğur getirir
Geçen ay ilk defa ovulasyon testiyle değerlendirdik ama maalesef olmadı cuma günü doktora görünücem genel bir kontrolden geçmek için acaba reglken mi gitmek gerekiyor bir bilginiz öneriniz var mı
Hiçbir belirtim yok 45 kiloyum. Tüysüz biriyim çok şükür, adetimin saati bile şaşmıyor hiçbir belirti yokken anlamıyorum nasıl oluyorCanım pco ve pcos farklı pco hiç bir belirti vermeyebilir ama pcos ta adet düzensizliği tüylenme kilo alımı vs vs oluyor
evet canım devlette adetin 3cü günü gel diyordular, şimdiki doktorum özelde 2ci gün çağırıyorBeni de ekleyebilir misiniz sat 12 Nisan bat 9 Mayıs inşallah Mayıs hepimize uğur getirir
Geçen ay ilk defa ovulasyon testiyle değerlendirdik ama maalesef olmadı cuma günü doktora görünücem genel bir kontrolden geçmek için acaba reglken mi gitmek gerekiyor bir bilginiz öneriniz var mı
Ama benim 6 sinda çizgi yok olmuştu yine deneriz canım ne olacakAkıntı gördükten sonra kesilse bile bir kaç gün daha devam etmekte yarar var doktorum öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?