Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim sen doktora gitdinmi? Kendi catlamadimi?
Gittim canım arkadan gelen yumurtam vardı 14mm 3 gün somra gittim 17mm olmuştu cuma cumartesi salı ilişki önerdi. Bugün sabah çatladı galiba ateşim yükseldi çünkü. Kendisi çatlıyor diye tekrar gelmene gerek yok dedi. Tutunabilmesi için duphaston verdi 7 gün onu içmeye başladım

Hanımlar selam 24-28 Mart arası adet tarihim ben ay başında 1 Nisan doktora gittim 4-5 yumurtan var gayet güzel görünüyor bi kaç güne çatlar değerlendirebilirsin demişti ovülasyon testi aldım yaptım 4 Nisan pik gördüm ve sonra silikleşmeye başladı artık. Ve hepsini değerlendirdim. Şimdi batıma 8 gün var. Akıntım beyaz- krem losyon gibiydi bugün şeffaflaştı ve göğüslerim koltuk altımdan başlayıp ağrıyor meraktan çatlıyorum. Elimde erken gebelik testi var ama daha erken değil mi

Sukurler olsun canim Insallah hersey iyibolur

Kızlar idrar yoğunluğum aynıydı hep bekleyerek yaptım bugün öğlen koyulaşan test şu an neden silikleşti sizce. Daha tam koyulaşmamışto bile bir de adetim biteli 2 gün oldu daha
Canım ovülasyon testleri gebelik testi gibi günden güne koyulaşmıyor. Her testi ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor bu yüzden testini öğlen ile kıyaslama hiç bide en geç 20.00 da ovülasyon testi yapmalısın çünkü akşamları lh salınımı az oluyor teste çıkan sonuçta yanıltıcı oluyor haliyle.

Yaa bilmiyordum üstünde 22.00 kadar yapın gibi yazıyordu. Ben de koyulaşacak mı diye merak etmiştim o zaman yarın gündüz yaptığım ile koyulaşma takip edebilirim galiba

Benim 28 mm olan yumurtam 30 mm olarak kiste dönmüştü canım ama 30 mm olarak ikiz doğuran da duydum. Gerçekten bu işler hesapla kitapla olmuyor ben bunu anladım

Benim 28 mm olan yumurtam 30 mm olarak kiste dönmüştü canım ama 30 mm olarak ikiz doğuran da duydum. Gerçekten bu işler hesapla kitapla olmuyor ben bunu anladım
Ay valla ya hiç belli değil :) adetin 3. Günü 12 mm di erken olucak yumurtlama dedi bugün 28 olmuş kan sonucuna göre catlatma yaparz yada yapmaya dedi yarinda doktorn doğumlari var bilmiyorm bakalm ne olacak hayırlısı

Bence daha devam etmelisin gibi. Aynı günde iki tane yapmak pek doğru değil diyordu Ebru hanim.
Ovulasyon testinde ben hiç pik göremedim ama birgebeningunlugu nde Ebru hanım çok teşekkür olmuştu.
Hanımlar selam 24-28 Mart arası adet tarihim ben ay başında 1 Nisan doktora gittim 4-5 yumurtan var gayet güzel görünüyor bi kaç güne çatlar değerlendirebilirsin demişti ovülasyon testi aldım yaptım 4 Nisan pik gördüm ve sonra silikleşmeye başladı artık. Ve hepsini değerlendirdim. Şimdi batıma 8 gün var. Akıntım beyaz- krem losyon gibiydi bugün şeffaflaştı ve göğüslerim koltuk altımdan başlayıp ağrıyor meraktan çatlıyorum. Elimde erken gebelik testi var ama daha erken değil mi

Kuzum lh testinde koyulaşma takip etmek pek doğru olmuyor test koyulaşırken bianda silik çıkıyor mesela sonra ertesi gün bir anda pik çıkabiliyor günlük değerlendir onun için o daha doğru olur
Yaa bilmiyordum üstünde 22.00 kadar yapın gibi yazıyordu. Ben de koyulaşacak mı diye merak etmiştim o zaman yarın gündüz yaptığım ile koyulaşma takip edebilirim galiba

Canım hiç et parçası gibi açık renkli birşey düşürdün mü bu süreçte tuvalete gidince klozet tercih et düşerse görürsün en azından ben düşük yapınca öyle yapmıştım klozetten alıp doktora götürmüştüm bakınca düşürmüşsün demişti . Bir de kasılmalar Umarım kürtaja gerek kalmaz canım Allah hayırlı bir şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…