- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
canim sen doktora gitdinmi? Kendi catlamadimi?Canım çok büyümüş yumurtan ondan öyle demiştir benimde 27mm olmuştu kiste dönüştü
Sadece ultrasona bakarak denir mi ? Tahlil sonuçları da önemli değil mi ?Pcos görünmlü demek pcos oluyor . Çoğu pcos hastaları anlamaz doktora gitmeyene kadar . Bana da pcos görünümlü dedi senelerdir pcosum
Gittim canım arkadan gelen yumurtam vardı 14mm 3 gün somra gittim 17mm olmuştu cuma cumartesi salı ilişki önerdi. Bugün sabah çatladı galiba ateşim yükseldi çünkü. Kendisi çatlıyor diye tekrar gelmene gerek yok dedi. Tutunabilmesi için duphaston verdi 7 gün onu içmeye başladımcanim sen doktora gitdinmi? Kendi catlamadimi?
Burda bir kaç kişi yazmıştı yine tabi belkide bana öyle denk geldiİlk defa bu testle ilgili şikayet duydum vardır bir hayır elbette hayırlısı olsun hakkınızda
Sukurler olsun canim Insallah hersey iyibolurGittim canım arkadan gelen yumurtam vardı 14mm 3 gün somra gittim 17mm olmuştu cuma cumartesi salı ilişki önerdi. Bugün sabah çatladı galiba ateşim yükseldi çünkü. Kendisi çatlıyor diye tekrar gelmene gerek yok dedi. Tutunabilmesi için duphaston verdi 7 gün onu içmeye başladım
Amin canım benim inşallah yaaSukurler olsun canim Insallah hersey iyibolur
Hemen çıktıysa bence var
Senden de Allah razı olsun canımAllah razı olsun canım inşallah öyle olurdualarımdasınız
Canım ovülasyon testleri gebelik testi gibi günden güne koyulaşmıyor. Her testi ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor bu yüzden testini öğlen ile kıyaslama hiç bide en geç 20.00 da ovülasyon testi yapmalısın çünkü akşamları lh salınımı az oluyor teste çıkan sonuçta yanıltıcı oluyor haliyle.Kızlar idrar yoğunluğum aynıydı hep bekleyerek yaptım bugün öğlen koyulaşan test şu an neden silikleşti sizce. Daha tam koyulaşmamışto bile bir de adetim biteli 2 gün oldu daha
Yaa bilmiyordum üstünde 22.00 kadar yapın gibi yazıyordu. Ben de koyulaşacak mı diye merak etmiştim o zaman yarın gündüz yaptığım ile koyulaşma takip edebilirim galibaCanım ovülasyon testleri gebelik testi gibi günden güne koyulaşmıyor. Her testi ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor bu yüzden testini öğlen ile kıyaslama hiç bide en geç 20.00 da ovülasyon testi yapmalısın çünkü akşamları lh salınımı az oluyor teste çıkan sonuçta yanıltıcı oluyor haliyle.
Sanırım öyle bakalm kan sonucu ne çıkacak geçen aydan catlamayan yumrtamj acaba dedm geçen ayda doktor kontrolundeydm çatlamış dedi bilmiyorum bakalmCanım çok büyümüş yumurtan ondan öyle demiştir benimde 27mm olmuştu kiste dönüştü
Benim 28 mm olan yumurtam 30 mm olarak kiste dönmüştü canım ama 30 mm olarak ikiz doğuran da duydum. Gerçekten bu işler hesapla kitapla olmuyor ben bunu anladımValla bende anlamadm :) koca bir yumurta görünüyor ama kaliteli mi sadece sıvısı mi var icnde folikul varmi diye bakacak herhalde adetin 9. Günü 3. Günü 12 mm di zatn ama ovu testinde hala pik gormedm lekelenme var bilmiyorm yani ne sonuç çıkacak:)
Peki başka yumurta oldumu adetlemi atıldıCanım çok büyümüş yumurtan ondan öyle demiştir benimde 27mm olmuştu kiste dönüştü
Ay valla ya hiç belli değil :) adetin 3. Günü 12 mm di erken olucak yumurtlama dedi bugün 28 olmuş kan sonucuna göre catlatma yaparz yada yapmaya dedi yarinda doktorn doğumlari var bilmiyorm bakalm ne olacak hayırlısıBenim 28 mm olan yumurtam 30 mm olarak kiste dönmüştü canım ama 30 mm olarak ikiz doğuran da duydum. Gerçekten bu işler hesapla kitapla olmuyor ben bunu anladım
Hanımlar selamBence daha devam etmelisin gibi. Aynı günde iki tane yapmak pek doğru değil diyordu Ebru hanim.
Ovulasyon testinde ben hiç pik göremedim ama birgebeningunlugu nde Ebru hanım çok teşekkür olmuştu.
Yaa bilmiyordum üstünde 22.00 kadar yapın gibi yazıyordu. Ben de koyulaşacak mı diye merak etmiştim o zaman yarın gündüz yaptığım ile koyulaşma takip edebilirim galiba
Canım hiç et parçası gibi açık renkli birşey düşürdün mü bu süreçte tuvalete gidince klozet tercih et düşerse görürsün en azından ben düşük yapınca öyle yapmıştım klozetten alıp doktora götürmüştüm bakınca düşürmüşsün demişti . Bir de kasılmalar Umarım kürtaja gerek kalmaz canım Allah hayırlı bir şifa versinKızlar yarın kurtajim var.
Ama 2 gündür pıhtılı kanamam var dua edin kürtaja gerek kalmamış olsun yarın Dr birsey kalmamış içinde desinbunun için 1 haftadır bekliyorum.
Ben mayıs ayını dört gözle bekliyor olacağım.
Umarım hiç biriniz mayıs ayi grubuna gelmez burda ayrılırsınız direkt anneler grubuna geçersiniz sağlıkla
Bana dua edin seviyorum sizi
Canım ultrasonda gözüküyor zaten rahim yapısı içi yumurtalıklar ve yapısı o yüzden anlaşılırSadece ultrasona bakarak denir mi ? Tahlil sonuçları da önemli değil mi ?
Doktora dedimki anlamadım pco muyum değil miyim diyor görünümlüsün ama değilsin ben hiçbir şey anlamadım ya en iyisi başka doktora gitmekCanım ultrasonda gözüküyor zaten rahim yapısı içi yumurtalıklar ve yapısı o yüzden anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?