Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar örnek olsun diye ayrı da paylasayım. 31 mart gece ovitrelle oldum. İğnenin 8.gününden beri koyulasmaya devam etti. Büyük ihtimalle benim yumurtam iğneden önce catlamıstı. Bunlarda 10. 11. ve 12.günler. Aşagı dogru sıralama. Sanırım gebeyim. Kan testim cıkmadıgı için kesin bir sey de diyemiyorum.

Eklentiler

• D1D4B70D-9F56-4F59-B337-D40C4DDEDC22.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 79
Birliktelikten kaç gün sonra test bu şekilde çıkıyor burdan hamilelik nasıl anlaşılıyo hangisi koyu olmalı mesela

Canım sankı hafifmı bır cızgı varmı
Gögüs hassasıyetım var ama benımkıde negatif
Ki benımde 2 yumurtam vardı
Sen devam et bence teste
İlk beş dk daki testte çizgi gözüktü sonra 10.dk da kayboldu o yüzden negatiftir diyorum bu ilk 5 dk da çıkan testti bekledikçe gitti çizgi

Eklentiler

• IMG_20230412_075843.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20230412_090130.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20230412_080038.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
yumurtlama günlerini hep değerlendirdik bu ay umutluydum hic belirti olmayinca artik mayıs ayına kaldı Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Birliktelikten kaç gün sonra test bu şekilde çıkıyor burdan hamilelik nasıl anlaşılıyo hangisi koyu olmalı mesela
Birletelikten kaç gün sonra bilmiyorum. Ama normalde yumurta catladıktan 12 gün sonra cıkıyor. İğne de 36 saatte catlatıyor genelde. O yüzden iğneden sonraki 14. Gün kesin sonuc alınıyor. Ama benimki iğnenin etkisi daha tam gecmeden koyulasmaya başladı.

Bende 31 Mart gündüz oldum bende iğne.
10 unda test yaptım ama negatif çıktı. Daha sonra da cesaret edemedim yapmaya .
Normal gebelik testi yaptığım için mi çıkmadı bilmiyorum ama bir belirtide hissetmiyorum gibi.
İğne etkisi geçtikten sonra :
Göğüsler de hassasiyet yok .
Kramp ve regli ağrısıhissediyorum.
Gaz sancısı yaşıyorum.
9. Gün sağ tarafımda bir pıt pıt atış oldu . Seyirme gibi.
10. Gün test negatifti.
11. Gün kahve içemedim tadı bir değişik geldi içemedim. Ve bugün Sinir ve yorgunluk var gibi

Bende 11. Günden sesleniyorum test negatif kasık ağrıları devam ediyor sanırım içim gaz dolu bide bugün göğüs uçlarımda Bi yanma hissettim dokununca çok az aciyor sadece. Suanlik sadece bu kadar yarın sabah tekrar test yapsam mı diyorum ama yapmak istemiyorum aklım karmakarışık

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim. Hiçbir adet düzensizliğim vs hiçbir şeyim yok bana polikistik over görünümlü yumurtaların dedi. Polikistik oversın dese anlarım da bu ne demek oluyor bilen var mı ? Zayıfım, kıllanma sivilcelenme gibi bir durumum yok. Adet düzensizliğim hiç yok günü gününe asla şaşmaz. Kanamalarım normal doktorun demek istediğini anlamadım

Bır test yapsanız negatifse negatiftır .Test yapmadıgınız sure ıcınde sureklı beynınız pozıtıfmı dıye dusunce içinde olacaktır.Kendınıze zarar verır irsiniz.Belkıde pozıtıfe donmustur bununyapmadan bılemessınız

yumurtlama günlerini hep değerlendirdik bu ay umutluydum hic belirti olmayinca artik mayıs ayına kaldı Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Canim test hic yapmadıysan hic belli olmaz umut vermek gibi olmasın ama benim de hic belirtim yok ama testte cift çizgi cikti insallah senin de vardir

Zaten normali seninki canım. 10. Gün 11. Gün negatife döner daha sonra pozitif olmaya başlar. Benimde gögüs hassasiyetim hiç yok. Ama aşırı mide bulantısı oluyor kısa zamanlı. Ve gece bacak agrısından zor uyudum. Birde adet ağrısı yaşıyorum bende

Selam kızlar benim de bat 12 Nisan sat 12 Mayıs ekler misiniz? Cuma Dr a gidip hormon testi isticem ve çatlatma iğnesi tedavisi isticem uygun görürse.

Not:Şubat ta polip histeroskopi oldum.ve 2 yıldır bebek istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…