Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede belirti yok canım hiç ama koyu çıktı bu sabah düne göre bakalım nasibimizde ne varsa cuma dime seninde bat testin varmı görsel atar misin

Bendede belirti yok canım hiç ama koyu çıktı bu sabah düne göre bakalım nasibimizde ne varsa cuma dime seninde bat testin varmı görsel atar misin
Bugun yine dayanamadım yaptım kuzu boyle napcam bilmiyorum bekleyemiyorum 1 saatlik idrarla bu şekilde cikti

Eklentiler

• 20230412_134706.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 20230412_134704.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 61
Bu ay ben elendim kızlar peçeteye pembelik geldi belki yerleşmedir diye test yaptım negatif inşallah sizler güzel haberler alırsınız, bana kırmızı yazabilirsiniz

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah en kısa sürede herşey düzelir

Birşey sorcam kızlar.Lh testinin pim yaptığı yani yumurtlamanın gerçekleşeceği gün , bugünün öncesi 1-2 gün ve lh nın silikleştiği yani çatlamanın olduğu gün ilişki olmalı diyen de var. Çatladıktan sonraki 3-4 gün de am etmeli ilişki diyen de var.Şimdi bayrama denk gelecek de çatlamadan sonra ki ilk gün muhtemelen misafirlikte olacaz Hangi günler diyorsunuz olmalı

….çatladıktan sonraki 3-4 gün de devam etmeli diyen de ….yazmaya çalıştım

Oyy güzel kalpli canım benim inan Rabbim vakti gelince nasip edecek sadece inan yeterli

Hastaneden geldim kızlar tahliller temiz çıktı pelvik ultrason yapıldı onda da sorun yok ama ne hastane çalışma sistemini sevdim ne doktoru bi daha da gitmem
Ultrason çeken doktora sordum yumurta var mı diye daha iri iri yumurtalar görülmüyor dedi anladığım kadarıyla yumurtalar var ama küçük doğru mu anladım bu sözden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…