- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Ben geçen ay 14. Gün fitile başlamıştım doktorum öyle dedi diye ama bu ay yumurta çatladıktan 2 gün sonra başlattı . İğneden dolayı gebelik olmazsa adet olunuyor canım ben tam 14. Gün lekelendim ama fitile başladığım için tam akmadı 2 gün lekenme sürdü 3. Gün adet olmuştum. Şimdi adet görene kadar fitil kullanacam zaten gebelik yoksa rahat adet olmayı sağlıyormuşInsallah canim sende hamilesindir10cu gunum bugun igneden sonra 12ci gununden baslarim testde bakalim ne olacak, birde fitili basladikdan 14 gun sonra reql geliyor ya igneden?
Olabilir canım valla bu hamilelik işlerinde herşey olabilir Rabbim için imkansız diye birşey yoktur . O ol der oluverir . Umarım bizler için de hamilelik ol desin olsun hayırlısıylaBelki de canım bu bakış açısında olabilir ama imkansız diye birsey yok bence
İğnenin etkisi geçti yani , daha 3 günün var stres olma lütfenBen bu sabah direk negatif ile uyandım kızlar
Ben de çok üzgünümBende de hiç göğüs hassasiyeti yok. O zaman bu ay da pas geçeceğim , bu durum beni üzdü..
10. Gün negatifti çünkü
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindirİnan bende çatlıyorum, ama cuma bakacağım
He doğrudur belkide kimyasal yaşadınız siz labuquick en güvenilir diyorlar ama belli olmaz bat gelmeden tabiLapuqoick mi bu ben buna inanmıyorum artık geçen ay beni.kirmizi çıkardı resmen
Vallahi bende aynı şekilde bembeyaz bir testle Günaydın dedimKızlar D defnewbebibabuli @Yasmize @mooncrown2001 ve etiketleyemediğim kızlar dayanamadım test yaptım biliyorsunuz artık beni iğnenin 7. Günü testim tamamen negatif olmuştu iğne etkisi geçmişti . Bugün iğnenin 9. Günü ve geleceğimden bile daha temiz bir testle güne günaydın dedim kocaman bir NEGATİF demek ki göğüs hassasiyeti olmadan gebelik olmuyormuş
Evet evet iğne etkisi girmiş artık demektir buİğnenin etkisi geçti yani , daha 3 günün var stres olma lütfen
Hayırlısı olsun canım napalım nasip artıkVallahi bende aynı şekilde bembeyaz bir testle Günaydın dedim
Pozitife dönsün insallah canım
Amin amin hepimiz için çok teşekkürlerRabbim tez zamanda pozitife cevirsin insallah
HahahahHayırlısı olsun canım napalım nasip artıkgel sarılalım canım ağlanacak halimize güleriz
Güzel sonuçları girmek en hayırlı zamanda hepimize nasip olsun inşallahBen de çok üzgünümbelki senin vardır hayırlısı olsun canım
Seni üzmek istemedim ama belliydi iğne etkisi olduğu çünkü hamilelik olsaydı koyulaşma olması gerekirdiHahahahvallahi sabah koyulasir diye yatmıştım gece kendimi nasıl kurduysam sabah bembeyaz testle uyanınca Heh dedim sen deyince koyulascakti zaten
Amin inşallah canımGüzel sonuçları girmek en hayırlı zamanda hepimize nasip olsun inşallah
Valla korkudan rest yapmaya cesaretim yok, almıyorum o yüzden 12 gün bekledim ,2 gün daha beklerim diye düşünüyorumEvet evet iğne etkisi girmiş artık demektir buherkesin bünyesi farklı oluyor işte negatiften pozitife dönen de çok var direk 11. Gün öğrenen de ümit kesmek yok yola devam
5 üstü hamilelik diye biliyorum,Merhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
5 ve üzeri pozitif sayılıyoo diye biliyorum ben 2 gün sonra veya adet gününüzde tekrar verin 2 günde 2 kat artması gerekiyor inşallah yükselir değerinizMerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Kalbimizin temizliği testlere yansıyorSeni üzmek istemedim ama belliydi iğne etkisi olduğu çünkü hamilelik olsaydı koyulaşma olması gerekirdiSenin bundan sonra belli olur daha zamanın var canım sonuçta yeni negatif olmuş. Bundan sonra çift çizgi çıkar mı bakacaksın . Benim öyle değil zaten negatif ti varsa pozitife dönmüş olmalıydı ama milim dönmemiş daha da temiz bir negatif olmuş
5 ve üstü hamilelik ama 10 ve üstü tam hamilelik oluyor . Şuan doktorlar muallaklı der sana ama 2 gün sonra tekrar test yap 2 kat artıyorsa tam hamilesin demekMerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?