Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede 1 mm polıp cıktı sizinki kac adet boyutları nedır doktor cok kucuk sıkıntı olmaz dedı ama ılerleyen zamnlarda ne olur bılemıyorum
6 ile 8 mm arasında var 2 3 tane dedi benim adet oncesi lekenmeler oluyor bende polipten dolayi dedi

Ben adete yakın copu zman yapıyorum ovü testi hiç böyle ckmdı . İnşallah sizlerinki gebelikten kaynaklı böyle cıkuyordır gelişmelerden haberdar edin

İğneden sonrakı 8. Güngecen hafta bugun ilişki olmustu iğneneın etkısını merak etmiştım o da negatıfe donmus
Demekki vücudun iğne etkisini çabuk atmış kuzum. Bendeki iğne etkisi uyuz çıktı aahaha gidemedi hala

Benimde sol göğsüm agriyor kasık ve sırt agrimda var
Kaç gün öncede sol göğsüm ciddi ağrıdı böyle aşırı yani acıdı ama sağda bişey yoktu şuan hafifledi ama dokununca sol daha şiş sağa göre ben gerçi sol göğüsten biraz problemliyim emzirme dönemimdede sol göğsüm daha büyüktü daha fazla süt ürwtiyodu doktor iyi huylu kist var demişti ondan bukadar hassas herhalde diğer aylar yaşamadım böyle ama kaç kere test yaptım negatif umutlu değilim pek

Ben adete yakın copu zman yapıyorum ovü testi hiç böyle ckmdı . İnşallah sizlerinki gebelikten kaynaklı böyle cıkuyordır gelişmelerden haberdar edin
Edeceğim canım 15 nisanda yumurtlamadan sonraki tam 17 gün oluyor o günü bekliyorum test yapıcam

Benimde ayni tarihler belirtilerin var mi
normalde benim kasıklarımda reglden bir hafta öncesi bir ağrı aşşağı doğru bir baskı oluşur ve şiddetlenerek ilk regl olduğum iki gün devam eder bu ay bir kasık ağrısı yaşamadım sadece pazar günü bacağıma vuran anlık bir ağrı oluştu oturduğum yerden. bir de gün akşam belim çok ağrıdı ama yorulduğum için de olabilir gebeliğe yormuyorum. her adet öncesi olduğu gibi göğüslerim şişti ve koltuk altına vuran ağrı ve uçlarda hassasiyet var şu an yani bildiğin regl belirtilerim var şu an sende var mı bir belirti

Benimde aynı tarih beklemedeyim belirtim de sol göğsüm ağrıyo sizlerde durum nasıl
Benimde 15 Nisan veriyor uygulama testlerde silik çizgi çıkıyor ama daha iğne etkisi sanırım bende sadece bel ve kasık ağrıları var ve aşırı gaz

Ben daha önce hiç hamilelik gecirmedim o yüzden her ay bazi belirtiler yaşıyorum ama sonu hüsran oluyor ınsllah bu sefer olur

Benimde 15 Nisan veriyor uygulama testlerde silik çizgi çıkıyor ama daha iğne etkisi sanırım bende sadece bel ve kasık ağrıları var ve aşırı gaz
yarın sabah herkes test yapsın bakalım hepimizi sevindiricek haberler alırız inşallah

Kasık ve sırt ağrım var birde göğüs hassasiyeti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…