- Konu Sahibi KatnissEverden
-
bi kere bu hikaye biraz dayama olmuş, siz de böyle mi hissettiniz bilmiyorum?
ayrıca hikayeyi kaleme aldığını varsaymamız gereken kadına uyuz olduğumu da belirtmeliyim.
bu hayatta herşey insanlar için; hata da erdem de... kendi özgür iradesiyle aldığı kararlara bir insan ya göğüs gerer ya da kendi içinde heseplaşma yoluna gider...ama ibret olsun niyetiyle paylaşıp, her lafın arkasına islami terminolojiyi ekleyip sözüm ona tribünlere oynayarak kendisine bir "hoşgörü" alanı peydaa etmeye yeltenen kadınları samimi bulmuyorum...
ve herşeye rağmen kısadan hisse kısmında suçu kendisinde değil de ikinci adamda görmesi aslıda hiç iddia ettiği gibi vicdanının rahatsız olduğunu da göstermiyor...
çok açık söyleyeyim, eşimi sevmiyordum, eşimden kurtulamıyordum, çaresizdim ve çare üretemiyordum, kocamdan kurtulmak için başka bir adamın eline, sevgisine, ilgisine ihtiyacım vardı...yanlış olduğunu o zaman da şimdi de biliyordum ama yaşamaktan geri durmadım"" diyen kadınlara hoşgörüm de anlayışım da çok daha fazla...
ama böyle dini terbiyeyi kendisine bariyer olarak kullanıp, okurlardan anlayış bekleyen sahtekarlıklara çok sinirleniyorum
net söylüyorum: suçlu kadındır.
kesilikle katılıyorum, çocuk muyuz kandırılacak?
yani içinde olmasaymış böyle bir şey kanmazmış zaten. açıkçası kanmak istemiş canı böyle macera istemiş. ama al sana macera.
aranmış sonunda da bulmuş !!!!!!!ne bekliyorduki? kimi neden suçluyor şimdi aklı yokmuydu adam kafasına silahmı dayadı ? şimdi ona laf ediyor ........valla hiç üzülmedim
Birde bu mevzunun şöyle bir yanı var internette tanıştığı adam onun duymak istemeyeceği sözler söylemeseydi bu hanım arkadaşta böyle ibretlik bir hikaye yazıp chat yapmanın dozunu ve amacını aştığında bu kadar kötü sonuçları olacağına dair bir hikaye yazmayacaktı.
Şimdi her iki kelimenin başında Allah Allah diyipte hem zina, hemde intiharı düşünen bir insanın inancından şüphe ederim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?