• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chanel mi chloe mi? yardımcı olun lütfen...

scorpion_22

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
146
27
298
Balıkesir
Selam kızlar ne zamandır parfüm almayı düşünüyorum. Çok baharatlı olmayan ama dikkat çekici pudramsı kokulardan hoşlanıyorum. Chanel mademoiselle mi yoksa chloe love mı önerirsiniz? kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgiler :34:

3 ay kadar chloe love kullandım orjinal ilk çıktığı zamanlar denemek için çok farklı değişik karakterli herkezde olmayan bir kokudur. Çokta severek kullanmıştım ama çevremde kimse sevmedi ne nışanlım ne babam ne arkadaşlarım:50: Chanel Mademoiselle de enfesdir bayılırım ne çok hafif ne çok ağır orta halli bir kokudur baymaz asla kimseyi ağır diyenlerde var hafif diyenlerde herkez tarafından sevilen bir kokudur. Bağımlılık yapar Mademoiselle eğer aşık olursan bırakamazsın :) kokusunu çok seviyorum ama en yakın arkadaşım kullandığı için kendimde özdeşleştiremedim hep aklıma arkadaşım geliyo çünkü :) arada o olmasaydı kesin benim kokumdu Mademoiselle :) ben Chanel Modemoiselle derim canım :12:

Chanel M. çok bilindik bir koku oldu.
Herkes kullanıyor sanki.
O kadar tanıdık ki. . .
Ama ben de çok beğeniyorum kokusunu.
O ayrı mesele.

Chloe'yi hiç bilmiyorum.

yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar:34: peki mademoiselle ne tür bir koku? çiçek kokusu mu şekerli mi baharatlı mı yoksa pudramsı bir koku? yaşadığım yerde deneyebileceğim bir yer yok oyüzden soruyorum,aslında benim aradığım koku betty barcley no:2 ye yakın birkoku,almanyada yaşayanlar yada kullananlar bilir bu kokuyu,maalesef tr de özdeşi olan koku hangisi bulamıyorum :2:

Chloe çiçeksi kokusuna hayranım.Ağır olmamakla birlikte kalıcı bir kokusu var.
Chanel m. bana ağır geldi.Ama kalıcılık konusunda o da çok başarılı bir parfüm.

yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar:34: peki mademoiselle ne tür bir koku? çiçek kokusu mu şekerli mi baharatlı mı yoksa pudramsı bir koku? yaşadığım yerde deneyebileceğim bir yer yok oyüzden soruyorum,aslında benim aradığım koku betty barcley no:2 ye yakın birkoku,almanyada yaşayanlar yada kullananlar bilir bu kokuyu,maalesef tr de özdeşi olan koku hangisi bulamıyorum :2:

betty barcley no:2 pudramsı, ağaçsı bir kokuymuş.
Chanel M. pudralı ya da ağaçsı değil. Turunçgil ağırlıklı, fresh bir koku.

Mademoiselle şipre çiçeksi bir kokudur. Pudramsı değil ferah çiçeksidir. Chloe Love 'dan daha hafiftir :34:

betty barcley no:2 pudramsı, ağaçsı bir kokuymuş.
Chanel M. pudralı ya da ağaçsı değil. Turunçgil ağırlıklı, fresh bir koku.

evet canım betty barcley aynen tarif ettiğin gibi bir koku. Sanıyorum içinde sandal ağacı ve sedir ağacı bulunduran pudramsı ve çok etkileyici bir koku. Kullandığım dönem herkes sorar olmuştu parfümünü. Maalesef Tr de ödeşi olan kokuya henüz rastlayamadım. Mutlaka bir markada vardır ama maalesef bütün parfümleri deneme fırsatım olmadığı için hangisi daha yakın bilemiyorum :50: belki almanyada yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlar

evet canım betty barcley aynen tarif ettiğin gibi bir koku. Sanıyorum içinde sandal ağacı ve sedir ağacı bulunduran pudramsı ve çok etkileyici bir koku. Kullandığım dönem herkes sorar olmuştu parfümünü. Maalesef Tr de ödeşi olan kokuya henüz rastlayamadım. Mutlaka bir markada vardır ama maalesef bütün parfümleri deneme fırsatım olmadığı için hangisi daha yakın bilemiyorum :50: belki almanyada yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlar

Adı Betty Barclay'mış bu arada. Barcley değilmiş.
İçinde dediklerin var.
Yalnız bunun için Almanya'da olmaya gerek yok sanırım.
İnternetten, özellikle de fragrantica sitesinden parfüm notalarına bakarak bulabilirsin benzerlerini.
Mesela benim gördüğüm kadarıyla Paco Rabenne Ultraviolet'te de aynı notalar var.
Ama benziyor mudur bilemem.Bu da aynı şekilde pudralı, çiçeksi, ağaçsı bir koku.

chloe love da matmazel de temizlik hissi veren parfümler. Ben her ikisini de şu anda kullanıyorum. ortak özellikleri ikisi de inanılmaz kalıcı, ikisi de 'bu parfümün adı ne' dedirtiyor, ikisi de mutlu hissettiriyor, ikisi de karakteristik.
Love yeni çıktı çok bilinmiyor ama kesinlikle çok başarılı olmuş. Aslında chloe parfümleri cidden başarılı.
Matmazel chanel'in en beğendiğim 2-3 parfümünden biri. Chanel tendre, chanel eau fraiche ile birlikte. Bence imkanınız varsa ikisini de edinin ben ikisini de birbirinden ayırmıyorum.

chloe love da matmazel de temizlik hissi veren parfümler. Ben her ikisini de şu anda kullanıyorum. ortak özellikleri ikisi de inanılmaz kalıcı, ikisi de 'bu parfümün adı ne' dedirtiyor, ikisi de mutlu hissettiriyor, ikisi de karakteristik.
Love yeni çıktı çok bilinmiyor ama kesinlikle çok başarılı olmuş. Aslında chloe parfümleri cidden başarılı.
Matmazel chanel'in en beğendiğim 2-3 parfümünden biri. Chanel tendre, chanel eau fraiche ile birlikte. Bence imkanınız varsa ikisini de edinin ben ikisini de birbirinden ayırmıyorum.

teşekkürler canım öyle bir anlatmışsın ki ikisinide sipariş vericem şimdi:1:

Adı Betty Barclay'mış bu arada. Barcley değilmiş.
İçinde dediklerin var.
Yalnız bunun için Almanya'da olmaya gerek yok sanırım.
İnternetten, özellikle de fragrantica sitesinden parfüm notalarına bakarak bulabilirsin benzerlerini.
Mesela benim gördüğüm kadarıyla Paco Rabenne Ultraviolet'te de aynı notalar var.
Ama benziyor mudur bilemem.Bu da aynı şekilde pudralı, çiçeksi, ağaçsı bir koku.

teşekkürler canım yardımların için, dediğin gibi paco rabannede de benzer notalar mevcut, en kısa zamanda deniycem, umarım aradığımı bulurum :34:

Back