chanel coco mademiselle nasıl bır koku?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel bence de. Ama çok kullanan olduğu için kesinlikle tercih etmem.

bana çok ağır geliyor , yoruyor ,boğuyor , oksijenimi çalıyor

Bu parfümde baharat kokusu hissediliyor mu? Yoksa çiçeksi şekerli gibi mi? Çok merak ediyorum bu parfümü... Çok fazla hafif kokum oldu bir tane de sexi kadınsı ama yaşıma uygun (21) bir parfüm istiyorum...
hayır baharatla ilgisi yok.. şekerli de değil.. çiçeksi sabunsu bir koku diyebilirim ancak.. :44: orta yaş için daha ideal sanki..

Bir arkadaşımızında dediği gibi aynı hacı yağına benziyor.Bu arada ben parfümcüyüm karıştırıyor olamam:)

kalıcı bi parfüm mademiselle ama chance kullandığım halde ağır geldi bana fazla durunca boğmaya başladı artık :)

Portakal çiçeği, Hint yasemini, Bulgar gülü, tonka fasülyesi, sandal ağacı, vanilya, yasemin varmış içinde.portakal çiçeği ,bulgar gülü ,sandal ağacı bazen yasemin olan parfümleri severim ancak bu parfümdeki koku nasıl oluyor da bu kadar kesik kesik boğucu oluyor ? Acaba işi bozan tonka fasulyesi ile hint yasemini mi bana ağır baharat ve çiçek kokusu geliyor. Yurt dışında bu tarz parfümlerin 45 - 50 yaş üzeri kullanıldığını söylemek isterim .Shisedo 'Zen' de aynı minik boyu aldığım ürün karşılığı hediye edilmişti .Test ettim onaylamadım.Bileğimi sabunladıktan sonra onu ilk fırsatta bu tarz koku zevki olan birine verdim .

ben diğer cocoyu kokladığımdan beğenmemışım yanı yanlış parfümü koklamışım arkadaşlar.matbazel çok hoş hastası oldum ben bu parfümün:)

ben diğer cocoyu kokladığımdan beğenmemışım yanı yanlış parfümü koklamışım arkadaşlar.matbazel çok hoş hastası oldum ben bu parfümün:)

Acaba bende mi yanlış parfümü kokladım :44:İş yerindeki ofislerden birinde biri orjnal coco mdmslli kullanıyordu.Çok ağır kokuyordu ve düşüncemde yanlız değildim ; erkek ,kadın 4-5 kşi daha söyleniyordu bu kokuya tabii arkadaşımıza duyurmadan.Hiç mis ve ferah bir kokusu yoktu.Acımsı ,boğucu baharatlı oryantal bir koku benim aldığım.Bu arada bizim grupta kendi katımızda başka bir arkadaşımız orjinal hypnotic poison kullanıyordu sık sık ve yoğun bir şekilde, o koku da hiç sevilmiyordu.Bir yıl boyunca 2 ateş arasında kalmıştık Neyse ki artık kullanmayı bıraktılar.Ya bıktılar ya ailelerinden birileri bıktı :)

Bir parfümeride ben de denemiştim' acaba kokusu kullananın tenine göre değişiyor mu ?' diye.Aynı derecede nefessiz kaldım biraz bekledim 20-30 dak sonra yumuşar ,oturur diye ama olmadı hemen bileğimi ıslak mendille temizledim.Hangi coco mdmsli denediğimi bilmiyorum ama arkadaşın kullandığıyla aynıydı.

Eda ,sen yumuşak ,efendi kokuları seversin .Herhalde senin kokladığın kötü cocoyu denedim . Lütfen Bu işe bir el at ! ben de iyi , cici coco mdmsli koklamak istiyorum. iyi coconun vesikalık ya da portre fotoğrafını ekler misin ya da şekli şemalini yazar mısın ??

Yaşça büyük olan bayanlara hitap ediyor kanımca. Ben vikse benzettim kokusunu.

Yaşça büyük olan bayanlara hitap ediyor kanımca. Ben vikse benzettim kokusunu.

Aslında hiçbir yaş grubunda koklamak istemem bu kokuyu .Ve evet vikse benziyor.Neyse, coco mdmsli bu şekliyle sevenler de var .Zevkler ve renkler meselesi yine.Ama sevmeyenleri olduğunu da hatırlatmış olduk diyelim.

coco mademoiselle chanel yumusak bir koku biliyoruù cunku kullandim parfumlerden biri anca coco chanel var onuda kullandim o cok agir bir koku keskin

Son düzenleme:

Aslında hiçbir yaş grubunda koklamak istemem bu kokuyu .Ve evet vikse benziyor.Neyse, coco mdmsli bu şekliyle sevenler de var .Zevkler ve renkler meselesi yine.Ama sevmeyenleri olduğunu da hatırlatmış olduk diyelim.

yanlis bi koku koklamis olma cunku visk kokmuyor icinde eucalyptus nane yok baharat var kisnit otu karanfil mandalina portakal yasemin ...

coco mademoiselle chanel de de ylan ylang silhat esansi gul

coco mademoiselle chanel yumusak bir koku biliyoruù cunku kullandim parfumlerden biri anca coco chanel var onuda kullandim o cok agir bir koku keskin

coco chaneli biliyorum 50li yıllardan beri var,marilyn monroe'nun ünlü kokusu ve ağırca bir koku.Ama benim denediğim ve arkdşmın kullandığı coco madmsldi.Ama hangi coco mdmzl ? Bir pembesi ,bir sarımtırak renkli olanı var galiba .

Hem sarı hem pembe alternatifleri olan chanel chance.
Coco nun hiç sarı olanını görmedim, yeni çıkardıysa bilemem.
Edp ve edt arasında hafif bir renk yoğunluğu farkı olur başka yok.
Emin misiniz?

Son düzenleme:

pembesi var sadece sari olan chanel n5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…