aynı kokudan söz etmiyoruz sanırım :)))
hayır baharatla ilgisi yok.. şekerli de değil.. çiçeksi sabunsu bir koku diyebilirim ancak.. :44: orta yaş için daha ideal sanki..Bu parfümde baharat kokusu hissediliyor mu? Yoksa çiçeksi şekerli gibi mi? Çok merak ediyorum bu parfümü... Çok fazla hafif kokum oldu bir tane de sexi kadınsı ama yaşıma uygun (21) bir parfüm istiyorum...
ben diğer cocoyu kokladığımdan beğenmemışım yanı yanlış parfümü koklamışım arkadaşlar.matbazel çok hoş hastası oldum ben bu parfümün:)
Yaşça büyük olan bayanlara hitap ediyor kanımca. Ben vikse benzettim kokusunu.
Aslında hiçbir yaş grubunda koklamak istemem bu kokuyu .Ve evet vikse benziyor.Neyse, coco mdmsli bu şekliyle sevenler de var .Zevkler ve renkler meselesi yine.Ama sevmeyenleri olduğunu da hatırlatmış olduk diyelim.
coco mademoiselle chanel yumusak bir koku biliyoruù cunku kullandim parfumlerden biri anca coco chanel var onuda kullandim o cok agir bir koku keskin
coco chaneli biliyorum 50li yıllardan beri var,marilyn monroe'nun ünlü kokusu ve ağırca bir koku.Ama benim denediğim ve arkdşmın kullandığı coco madmsldi.Ama hangi coco mdmzl ? Bir pembesi ,bir sarımtırak renkli olanı var galiba .
coco chaneli biliyorum 50li yıllardan beri var,marilyn monroe'nun ünlü kokusu ve ağırca bir koku.Ama benim denediğim ve arkdşmın kullandığı coco madmsldi.Ama hangi coco mdmzl ? Bir pembesi ,bir sarımtırak renkli olanı var galiba .
ben fransada yasiyorum coco mademoiselle sari gormedim burda sahteside olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?