Genital koku

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
577
430
303
Merhabalar Gebeliğim nedeniyle bu süreçte akıntılarım çoğaldı haliyle ama eskiden beri yani ne bilim genital bölgemde bir koku var. Yani banyo yapsam mesela 2. Veya 3. Gün koku geliyor.
Şimdi normalde genital bölge kokulumu olur yada normal bi kokusu varmıdır yoksa hiç kokusuzmu olması gerekiyor.

Yani bu durum genç kızlığımdan beri var ben o yüzden normalinin bu olduğunu düşündüm hep ama yani bilemedim normalinde kokan bir bölgemidir kendine has bi kokusumu vardır.
eğer hayır hiç kokusu olmaması lazım kokusuz olması lazım derseniz artık bi doktora gideceğim.

Kendine has bir kokusu tabii ki var. Sürekli kapalı iç çamaşırı ile. Böyle çiçek gibi kokmasını bekleyemeyiz ki 🤣
Hayır tabiki çiçek gibi kokmasını beklemiyorum ama böyle değişik bir kokunun olup olmamasının normal olup olmadığını merak ettim. Çünkü bazı yerlerde bazı kişiler koku nedeniyle tedavi olduğunu enfeksiyondan dolayı koku olduğunu falan okudum o yüzden merak ettim

Hayır tabiki çiçek gibi kokmasını beklemiyorum ama böyle değişik bir kokunun olup olmamasının normal olup olmadığını merak ettim. Çünkü bazı yerlerde bazı kişiler koku nedeniyle tedavi olduğunu enfeksiyondan dolayı koku olduğunu falan okudum o yüzden merak ettim
Enfeksiyon kendini belli ediyor kokusu çok başka oluyor.

Nasıl bir koku tarif edebilir misiniz
Yani nasıl anlatsam bildiğim hiçbir kokuylada tanımlayamıyorum böyle değişik nahoş bir koku işte.
Bi yerde okudum mesela birisi ‘bozuk balık gibi koku var sürekli doktora gittim enfeksiyonmuş’ diyordu.
Ama benimki öyle değil genç kızlığımdan beri olduğunu için bana normal koku gibi geliyor.

Kadın doğuma muayneye gittiğimde falan alttan muayne olduğum zaman smear testi falan yaptırmıştım eğer enfeksiyon olsa orda çıkmazmıydı.

Yani nasıl anlatsam bildiğim hiçbir kokuylada tanımlayamıyorum böyle değişik nahoş bir koku işte.
Bi yerde okudum mesela birisi ‘bozuk balık gibi koku var sürekli doktora gittim enfeksiyonmuş’ diyordu.
Ama benimki öyle değil genç kızlığımdan beri olduğunu için bana normal koku gibi geliyor.

Kadın doğuma muayneye gittiğimde falan alttan muayne olduğum zaman smear testi falan yaptırmıştım eğer enfeksiyon olsa orda çıkmazmıydı.
Çıkardı. Tabi ki koku oluyor benim de var hafif ama rahatsız edici ve kötü bir koku değil. Kusturacak kıvama gelmesi enfeksiyon belirtisi

Back
X