• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chanel coco mademiselle nasıl bır koku?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlatmıştım .Daha önce iş yerinde bir arkadaşım bu kokunun orjinalini kullanıyordu .Erkek kadın çok yoğun çok itici geliyordu çoğumuza.Yanına yaklaşamıyor ,yaklaşmak zorunda kalsak ,ilk fırsatta kurtulmaya bakıyorduk:37: Hele bir de asansörde kokusu kalıyordu bir süre, hemen doğru merdivenlere koşuşuyorduk.Sonra başka kattan biri de bu kokuyu kullanmaya başladı :50:.Ayy ayy o da çok ağırdı.Zaten bir de kendi katımızda hypnotic kullanan başka birinin de koku tacizi altındaydık :53: Acaba taklit olduğu için mi böyle koktuğunu merak edip orjinal mi diye sorduğumuzda arkadaşlarımız parfümlerinin beğenildiğinden emin ' evet , evet' diyorlardı.Birgün ben de acaba tene göre mi değişiyor diyerek orjinalini denedim bir mağazada ,evet ,o acımsı ,kesik kokuyu aldım ve bileğimi ıslak mendille temizledim ilk fırsatta .

Şimdi bu sayfada da birçok kişi coco mdmselli çok sevdiğini söyleyince ,' ben bir defa daha deneyeyim , belki yanlış şişeyi denemişimdir ' diye umutlandım.Ve bir parfümeri mağazasına gidip coco mademoiselle parfüm denemek istedim.Sadece pembe olanı var ama parfümünü değil ,eau de toiletini öneririz ,o daha hafif olan dediler.Denedim eau de toilet olanı , sonra da parfüm olanını .Ve anladım ki iş yerinde olan 2 arkadaşım bu kokunun parfümünü ve bol bol sürerek kullanıyorlarmış.Ondan bize itici ,boğucu geliyormuş .Eau de toillet -i çok daha hafif . İtici değil ama etkilenmedim .Bu kokunun adı mademmoiselle olmasına rağmen , onu daha çok 40-50-60 yaş grubuna yakıştırdım.Çünkü bir ciddiyet ,bir ağırbaşlılık var sanki bu kokuda.Ben de kötü bir duygu yaratmadı ama bir heyecan 'oh mis ' gibi bir duygu da yaratmadı.Eda 'cım teşekkür ederim yine çabaların için:17: .Senin gibi bu kokunun çok sevenleri var ama bende bir heyecan ,bir hayranlık oluşmadı .Ahh ! ben o coco mademoisell-i sevebilme ihtimalini sevmiştim:106: Yine zevkler ve renkler meselesi .Tek açıklaması bu .

Son düzenleme:
esanscım merhabalar,:3:

matbazelı sevmemene çok şaşırdım.çünkü bende ağır parfüm kullanamıyorum.Ben bu kokuyu ilk sıktığımda beğenmemiştim dediğim gibi yanlış parfüm koklamışım.Matbazelın ilk notaları turunçgıller ve sonrasıda vanılya ve hafıf kokulardır.Ben açıktenlıyım ve bır kere sıktığımda bıle parfüm bende kalmıyor ve hoş kokuyor.Birçok kişiden övgü aldım ben:) chanel şansı bır kokla derim aynısı bu parfüm.Bıraz zaman geçince koku çok az değişime uğruyor canım.Yanı şöyle söyliyeyim sana emin ol,chanel şansı sevıyorsan bu parfümüde seversin bence:34:

mesela ben bulgarı blvyıde çok severım ama çoğu kışı sevmez zevk meselesi tabıkı.Matbazelde asla ağır değil belki tene göre değişiyordur kokusu.Allureyıde ben sevmıyorum herkes sevıyor ama bana çok uzak bır koku mesela.Bırde şöyle bır şey var canım en mukemmel parfümü dahi çok sıktığınızda kötü kokar.fazla sıkılıdığında tüm parfümler negatif enerjı verır.Bence bırkaç kere bu parfüm üzerinde yoğunlaşıp puan vermeye çalış ben öyle yaptım.Bır kerede karar vermedim.önce elıne sıkıp kokuyla tanış, sonra beğenırsen üzerıne bıraz sık ve tüm gün parfümle bütünleş belki fıkrın değişir.:)

Son düzenleme:
esanscım merhabalar,:3:

matbazelı sevmemene çok şaşırdım.çünkü bende ağır parfüm kullanamıyorum.Ben bu kokuyu ilk sıktığımda beğenmemiştim dediğim gibi yanlış parfüm koklamışım.Matbazelın ilk notaları turunçgıller ve sonrasıda vanılya ve hafıf kokulardır.Ben açıktenlıyım ve bır kere sıktığımda bıle parfüm bende kalmıyor ve hoş kokuyor.Birçok kişiden övgü aldım ben:) chanel şansı bır kokla derim aynısı bu parfüm.Bıraz zaman geçince koku çok az değişime uğruyor canım.Yanı şöyle söyliyeyim sana emin ol,chanel şansı sevıyorsan bu parfümüde seversin bence:34:

mesela ben bulgarı blvyıde çok severım ama çoğu kışı sevmez zevk meselesi tabıkı.Matbazelde asla ağır değil belki tene göre değişiyordur kokusu.Allureyıde ben sevmıyorum herkes sevıyor ama bana çok uzak bır koku mesela.Bırde şöyle bır şey var canım en mukemmel parfümü dahi çok sıktığınızda kötü kokar.fazla sıkılıdığında tüm parfümler negatif enerjı verır.Bence bırkaç kere bu parfüm üzerinde yoğunlaşıp puan vermeye çalış ben öyle yaptım.Bır kerede karar vermedim.önce elıne sıkıp kokuyla tanış, sonra beğenırsen üzerıne bıraz sık ve tüm gün parfümle bütünleş belki fıkrın değişir.:)

Selam Eda'cım,:80:
Seni şaşırtacağımı biliyordum , tabii diğer beğenenleri de şaşırttım.Sen eau de mi yok sa parfümünü mü kullanıyorsun bilmiyorum ben parfümünden yine daha önce denediğim gibi hiç hoşlanmadım.Her birini bir bileğe sıktılar.Eau de olan itici gelmedi parfüm kadar ama aradan yarım saat geçtikten sonra da baktım ki benim tarzım bir koku değil.Ağır değil ama etkileyici de gelmedi .Çok ciddi geldi bana.Biliyorum benim de sevdiğim bazı parfümler ilk 10-20 dakika çok ağır olur ama sonra çok değişir ,dönüşür çok güzelleşir.Ama bu parfüm olanına bileğimde 10 dakika dayanabildim çünkü ön işaretlerden anladım ki başım ağrıyacak .Herhalde bazı parfmlerin içindeki bir şey bana dokunuyor bazen baş ağrısının yanın da hafif bulantı da yapıyor .Belki alerjik bir reaksiyondur.O yüzden belirtiler minik minik gelince bileğimi sildim ama eau de toilet olanını çıkarmadım 5-6 saat. O da ben de blv blue gibi bir beğeni ,hayranlık yaratmadı.Vanilya ve turunçgil kokularını çok net alamam da başka bir ilginçlik . Bu arada nasıl söylesem ben chanel chance' si de pek beğenmem:17:.Benim de sevdiğim calvin kline secret obsession ı çok ağır ,itici bulan çok kişi var (gerçi çok sürülünce iyi olmuyor gerçekten ;) Gucci sadece gucci yazılıyor bir parfüm var birine göre bunun kokusu sinek ilacı gibi ama ben çok seviyorum .Burun farkı işte ! damak zevki gibi bir şey .Bir arkadaşımın ne güzel mis çiçek kokuyor dediği şey bana saf salatalık kokusu gibi gelmişti de 'ama bu çiçek değil sebze kokuyor ' demiştim.

Allure bana da ağır geliyor .Ama blv blue tamamdır:12: .Senin gibi ben de çok seviyorum.Ancak chanel'in kokularına koyduğu bir şeyi galiba benim burnum sevmiyor ya da o şey yüzünden diğer notaları alamıyor.:50:

Son düzenleme:
canım benım sevdiğim matbazel edp olan şişesi pembe gibi.Resimini eklıyorum. çok hoş ben çok sevdim bunu.Belki dediğin gibi senın alerjın olabılır içindeki bır maddeye. $nd_611.jpg

Son düzenleme:
evet , işte bu pembe olanı , bu muhteşem şişedeki parfümü denemiştim.

Bence çoook temiz ferah ve hafif bir koku.. Aşırı kalıcı bence chanelin en kalıcı parfümü. Bayramdan önce alıcam kendime dayanamadım^^

Bugün koklama şerefine ulaştım, gayet hafif ve fresh bi koku :) Bi de kalıcıysa tadından yenmez :KK28:

ben çok beğeniyorum fakat bana yakışmıyor. beyaz tenli insanlara daha çok yakışan bir koku gibi

Bu kokuyu beyaz tenlilere ozel uretildi diye soyluyorlar ama bence esmerlere daha cok yakisiyor cunku chance a gore birazdaha tatli birazdaha agir bi koku..

Bu kokuyu beyaz tenlilere ozel uretildi diye soyluyorlar ama bence esmerlere daha cok yakisiyor cunku chance a gore birazdaha tatli birazdaha agir bi koku..
aslına bakarsanız bu sadece benim kişisel tecrübemle yaptığım bir yorumdur :)

bende ısrarla chanel chance kokan parfüm :S herkes chance mı sıktın dıyor

Ya kızlar, bu kadar yorumdan sonra ben bi şüpheye düştüm şimdi.. Yanlış parfüm mü kokladım ki ben acaba? Bana çok hafif, fresh, yormayan, belli belirsiz bi koku gibi geldiydi :D Engin tecrübelerinizle beni aydınlatın lütfeeen.. o_O

Hayır kesinlikle agır değil ben begenmeme rağmen yogun değil diye kullanmıyorum.chance ıle tek farkı hafıf tatlımsı.
Bu kokunun adı bence chanel chance ıntense olmalıymıs )=)

Hayır kesinlikle agır değil ben begenmeme rağmen yogun değil diye kullanmıyorum.chance ıle tek farkı hafıf tatlımsı.
Bu kokunun adı bence chanel chance ıntense olmalıymıs )=)
Kokladığım koku Chance'a da hiç benzemiyodu ki, bayağı bi hafifti, ne kokladım ki ben hay allah.. o_OAma arkadaşım da yanımdaydı, Chanel Mademoiselle yazdığına adım gibi eminim, şişesi de aynıydı zaten, demek bana hafif gelmiş :)

Tene göre değişiyor, chloe love severek aldım ama kardesıme uydu:)) bembeyaz tenı var
ustelık baska bır yazıda da yazdım..bu bılgı yararlı diye ; Parfüm cilt tipine göre de değişebiliyor kuruise hafif kalır ))

Back