Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esanscım merhabalar,
matbazelı sevmemene çok şaşırdım.çünkü bende ağır parfüm kullanamıyorum.Ben bu kokuyu ilk sıktığımda beğenmemiştim dediğim gibi yanlış parfüm koklamışım.Matbazelın ilk notaları turunçgıller ve sonrasıda vanılya ve hafıf kokulardır.Ben açıktenlıyım ve bır kere sıktığımda bıle parfüm bende kalmıyor ve hoş kokuyor.Birçok kişiden övgü aldım ben:) chanel şansı bır kokla derim aynısı bu parfüm.Bıraz zaman geçince koku çok az değişime uğruyor canım.Yanı şöyle söyliyeyim sana emin ol,chanel şansı sevıyorsan bu parfümüde seversin bence
mesela ben bulgarı blvyıde çok severım ama çoğu kışı sevmez zevk meselesi tabıkı.Matbazelde asla ağır değil belki tene göre değişiyordur kokusu.Allureyıde ben sevmıyorum herkes sevıyor ama bana çok uzak bır koku mesela.Bırde şöyle bır şey var canım en mukemmel parfümü dahi çok sıktığınızda kötü kokar.fazla sıkılıdığında tüm parfümler negatif enerjı verır.Bence bırkaç kere bu parfüm üzerinde yoğunlaşıp puan vermeye çalış ben öyle yaptım.Bır kerede karar vermedim.önce elıne sıkıp kokuyla tanış, sonra beğenırsen üzerıne bıraz sık ve tüm gün parfümle bütünleş belki fıkrın değişir.:)
evet , işte bu pembe olanı , bu muhteşem şişedeki parfümü denemiştim.
aslına bakarsanız bu sadece benim kişisel tecrübemle yaptığım bir yorumdur :)Bu kokuyu beyaz tenlilere ozel uretildi diye soyluyorlar ama bence esmerlere daha cok yakisiyor cunku chance a gore birazdaha tatli birazdaha agir bi koku..
Benim kide kisisel tecrubemle yaptigim bi yorum dur :)aslına bakarsanız bu sadece benim kişisel tecrübemle yaptığım bir yorumdur :)
Kokladığım koku Chance'a da hiç benzemiyodu ki, bayağı bi hafifti, ne kokladım ki ben hay allah.. Ama arkadaşım da yanımdaydı, Chanel Mademoiselle yazdığına adım gibi eminim, şişesi de aynıydı zaten, demek bana hafif gelmiş :)Hayır kesinlikle agır değil ben begenmeme rağmen yogun değil diye kullanmıyorum.chance ıle tek farkı hafıf tatlımsı.
Bu kokunun adı bence chanel chance ıntense olmalıymıs )=)