chanel coco mademiselle nasıl bır koku?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar bu parfüm nehir erdoğan çok övmüştü bir röportajında kullanan varmı nasıl kokusu?boshayallersmile

ben bgn denedim brz ağır ama kalıcı bi koku.yalnız bana çok tanıdık geldi etrafımda kullanan baya var heralde ondan sanırım.ama güzel koku şu an ki bitsin onu almayı düşünüorum.şekerle baharat karışımı gibi geldi bana.brz kadınımsı sexi opuyorumnanaktan

Chanel in en hafif iki kokusundan birisi (Digeri Chance).
Genclere hitap ediyor. Cicek kokusu elbette yine. Ikinci sisemi aldim (hediye aldirttim gibi oldu, sevdigimi bildiklerinden). Eau de Parfum.

Coco Mademoiselle in sac icin urunu de var, en uygun fiyatli olani o, ayni koku ama elbette kalici olmaz. Sadece alternatif olsun, denemek icin almak istersen diye...

Bir de, evet haklisiniz kizlar, Turkiye de cok ama cok satiyor bu koku. Surekli duyuyorum ben de oradayken.

Sevgiler,

en kısa zamanda deneyeceğim bılmıyorum nasıl bırşeybayanssulusmile kımı ağır dıyor kımı hafıf diyor bakalım nasılmış baharat derken kızlar ne kokuyor?opuyorumnanaktan

Bende kullanıyorum çok ağır değil ama parfümlerin ağırlığı ya da hafifliği tenden tene farkeder. Ben koyu tenliyim mesela.

Benim cok sevdigim kokulardan biri ama hep derim parfüm zevk isi
simdi senin icin inceledim aciklamasini

asyadan gelen ferahlik kokusu yasemin ve gül yapraklari icerikli
ayrica cok sexy ve modern

diyerek bir aciklamasi var bu kadar cevirebildim ama dedigim gibi benim cok hosuma gidiyor

umarim isine yaramistir:)

bu kokuyu bende merak ediyorum kızlar en yakın zmaanda bakmayı düşünüyorum.koku ailesinden hangisine giriyor çiçeksi mi yoksa çiçeksi oriantal mi?

Ben parfüm hastası biri olarak bu kokuyu hiç beğenmedim nasıl sevılıyor bılmıyorum.Belkide bende kötü durdu beyaz tenlıyım çünkü olabılır.:umursamaz:

Ben parfüm hastası biri olarak bu kokuyu hiç beğenmedim nasıl sevılıyor bılmıyorum.Belkide bende kötü durdu beyaz tenlıyım çünkü olabılır.:umursamaz:

canım bende beyaz tenliyim ama bu parfümü hiç denemedim nasıl bir kokusu var tarif edebilir misin?:teytey:

Bu parfümde baharat kokusu hissediliyor mu? Yoksa çiçeksi şekerli gibi mi? Çok merak ediyorum bu parfümü... Çok fazla hafif kokum oldu bir tane de sexi kadınsı ama yaşıma uygun (21) bir parfüm istiyorum...

ben beyaz tenliyim 26 yaşındayım 5 yıldır kullandığım bi koku chance ile beraber... ben hiç baharat kokusu almıyorum kesinlikle çiçeksi bi koku. en sevdiğim parfüm hatta. ama kendi vücut sütüyle beraber kullanınca daha kalıcı ve etkili oluyo

severek kullandığım parfümlerimden birisi, sheido zen i bilirmisiniz arkadaşlar bu iki koku birbirine çok benziyo bence

parfüm içeriğinde Portakal çiçeği, Hint yasemini, Bulgar gülü, tonka fasülyesi, sandal ağacı, vanilya, yasemin yer alıyormuş. vanilya varsa tatlı bir kokusu vardır kesin. çiçeklerle de destekleniyor bu tatlılık tabii sanrım yanınızdan biri geçerken dönüp size bakmalarını sağlayacak kadar kadınsı bir tadı var benmki içeriğine bakılarak yapılmış bir tahmin yoksa hiç koklamadım

kesinlikle çok asil ve şık bir koku.bunu derken de çok kadınsı,ağır anlamında söylemiyorum.ben maalesef edp yerine edt olanını almışım.özel günler için kullanıyorum.günlük kullanmaya pek kıyamıyorum.günlük olarak genelde noa'yı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…