Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba bende mi yanlış parfümü kokladım :44:İş yerindeki ofislerden birinde biri orjnal coco mdmslli kullanıyordu.Çok ağır kokuyordu ve düşüncemde yanlız değildim ; erkek ,kadın 4-5 kşi daha söyleniyordu bu kokuya tabii arkadaşımıza duyurmadan.Hiç mis ve ferah bir kokusu yoktu.Acımsı ,boğucu baharatlı oryantal bir koku benim aldığım.Bu arada bizim grupta kendi katımızda başka bir arkadaşımız orjinal hypnotic poison kullanıyordu sık sık ve yoğun bir şekilde, o koku da hiç sevilmiyordu.Bir yıl boyunca 2 ateş arasında kalmıştık Neyse ki artık kullanmayı bıraktılar.Ya bıktılar ya ailelerinden birileri bıktı :)
Bir parfümeride ben de denemiştim' acaba kokusu kullananın tenine göre değişiyor mu ?' diye.Aynı derecede nefessiz kaldım biraz bekledim 20-30 dak sonra yumuşar ,oturur diye ama olmadı hemen bileğimi ıslak mendille temizledim.Hangi coco mdmsli denediğimi bilmiyorum ama arkadaşın kullandığıyla aynıydı.
Eda ,sen yumuşak ,efendi kokuları seversin .Herhalde senin kokladığın kötü cocoyu denedim . Lütfen Bu işe bir el at ! ben de iyi , cici coco mdmsli koklamak istiyorum. iyi coconun vesikalık ya da portre fotoğrafını ekler misin ya da şekli şemalini yazar mısın ??
chanelin kendi sitesinde bile yok sari olani bende zaten sari olani hic gormedim sahtesi olmasin
canım ben yumuşak hoş hafıf kokuları sevıyorum evet ıyı tahlıl etmışın benı bravoooo:)
gelelim coco matbazele, benım sevıl parfümeride ilk kokladığım matbazel ağırdı evet.sonra dedimki nasıl severler bunu o kadarda para harcarlar bu kötü koku için dedimParfümden fenalık gelmıştı artık.Sonra bır gazetede demet şenerın kokusuymuş deyınce şaşırdım çunku oda ağır koku kullanamıyormuş.Bende başladım araştırmaya matbazelcı oldum çıktım:)
tekrar tekrar sıktım üstüme dolaştım günlerce meğersem ben daha önce yanlış cocoyu denemişim sonra anladım ve chanel coco matbazelın pembe olan şişesinin nefis, klas , hoş koktuğunu öğrendim:) uzun tecrubeler sonunda offf sıkılmıştım artık chanel koklamaktan.eve geldim annemde"ne güzel kokuyorsun sen dedi" annem öyle her parfümü beğenmez ooo kızar hemen kötuyse kullanma bır daha der.
neyse vesselam uzatmayayım arkadaşlar işte bulgarıden sonra benım favorı parfümüm oldu matbazel. chanel changeyı seven bunuda sever çünkü çok yakın kokular.resmini hemen eklıyorum ben.Eki Görüntüle 540566
Üst notalarda portakal, mandalina, portakal çiçeği ve bergamot vardır; orta notalarda mimoza, yasemin, türk gül ve ylang-ylang vardır; tabanı notları tonka fasulyesi, paçuli, opoponax, vanilya, vetiver ve beyaz misk oluşturmaktadır.Ben açıktenlı olduğumdan tenımde çok hafıf kaldı adeta yuttu kokuyu dıyebılırım hiç ağır değil.kokladığımda kendimi taptaze şık ve klas hıssetmemi sağladı.
Kızlar bu konu hangi açık parfüm markasında daha iyi biliyor musunuz? Tabiki orjinali gibi kokmaz ama en azından ona en yakın kokan hangisi? DP'den almıştım ben birkaç ay önce deli gibi alkol koktuğu için geri götürdüm. Bargello david walker eyfel loris hangisi acaba?
Edacım , çok teşekkür ederim .Bu kadar narin , güzel pembe bir şişede benim kokladığım kesik koku olmasın diliyorum .Fırsatını bulur bulmaz deneyeceğim.Aslında portakal, bergamot ,mimoza ,yasemin,gül ,paçuli,vanilya ve miskle aram iyidir.Şüphe uyandıranlar ylang -ylang ,tonka fasulyesi opoponax,vetiver[/SIZE][/FONT]
canım merhabalar,
bu markanın açığını bence hiçç hiçç koklama mıden bulanır.Benzemıyor.orjınalı çok güzel ama pahalı işte napalım:)
canım yurtdışındakı sıtelerde var sarısı.
mesela chanel şansta öyle.parfümü istedığınde soruyorlar hangısı dıye çeşıtleri var.
Google Translate
canım bu sitede ayrıntılı bılgı verıyor bakın sıteyı açtığınızda parfüme tıklayın sonra tasarımcılara tıkla.sonundada markalar çıkar zaten turkçeye cevrılmış hallerıyle bılgiler verıyor.
Eki Görüntüle 544214
Dünyanın en övgüye değer kokularındandır. Ba-yı-lı-yo-rum!
Yolda çevirip çevirip sorarlar utana sıkıla parfümünüzün adı ne diye
Yıllardır değişmezlerimin arasındadır. Parfüm kadının silahıdır