• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chanel coco mademiselle nasıl bır koku?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$cc1.jpg $cc2.jpg

chanelin kendi sitesinde bile yok sari olani bende zaten sari olani hic gormedim sahtesi olmasin

Acaba bende mi yanlış parfümü kokladım :44:İş yerindeki ofislerden birinde biri orjnal coco mdmslli kullanıyordu.Çok ağır kokuyordu ve düşüncemde yanlız değildim ; erkek ,kadın 4-5 kşi daha söyleniyordu bu kokuya tabii arkadaşımıza duyurmadan.Hiç mis ve ferah bir kokusu yoktu.Acımsı ,boğucu baharatlı oryantal bir koku benim aldığım.Bu arada bizim grupta kendi katımızda başka bir arkadaşımız orjinal hypnotic poison kullanıyordu sık sık ve yoğun bir şekilde, o koku da hiç sevilmiyordu.Bir yıl boyunca 2 ateş arasında kalmıştık :( Neyse ki artık kullanmayı bıraktılar.Ya bıktılar ya ailelerinden birileri bıktı :)

Bir parfümeride ben de denemiştim' acaba kokusu kullananın tenine göre değişiyor mu ?' diye.Aynı derecede nefessiz kaldım biraz bekledim 20-30 dak sonra yumuşar ,oturur diye ama olmadı hemen bileğimi ıslak mendille temizledim.Hangi coco mdmsli denediğimi bilmiyorum ama arkadaşın kullandığıyla aynıydı.

Eda ,sen yumuşak ,efendi kokuları seversin .Herhalde senin kokladığın kötü cocoyu denedim . Lütfen Bu işe bir el at ! ben de iyi , cici coco mdmsli koklamak istiyorum. iyi coconun vesikalık ya da portre fotoğrafını ekler misin ya da şekli şemalini yazar mısın ??

canım ben yumuşak hoş hafıf kokuları sevıyorum evet ıyı tahlıl etmışın benı bravoooo:)
gelelim coco matbazele, benım sevıl parfümeride ilk kokladığım matbazel ağırdı evet.sonra dedimki nasıl severler bunu o kadarda para harcarlar bu kötü koku için dedimParfümden fenalık gelmıştı artık.Sonra bır gazetede demet şenerın kokusuymuş deyınce şaşırdım çunku oda ağır koku kullanamıyormuş.Bende başladım araştırmaya matbazelcı oldum çıktım:)
tekrar tekrar sıktım üstüme dolaştım günlerce meğersem ben daha önce yanlış cocoyu denemişim sonra anladım ve chanel coco matbazelın pembe olan şişesinin nefis, klas , hoş koktuğunu öğrendim:) uzun tecrubeler sonunda offf sıkılmıştım artık chanel koklamaktan.eve geldim annemde"ne güzel kokuyorsun sen dedi" annem öyle her parfümü beğenmez ooo kızar hemen kötuyse kullanma bır daha der.
neyse vesselam uzatmayayım arkadaşlar işte bulgarıden sonra benım favorı parfümüm oldu matbazel. chanel changeyı seven bunuda sever çünkü çok yakın kokular.resmini hemen eklıyorum ben.:3::3::3: $nd_611.jpg

Üst notalarda portakal, mandalina, portakal çiçeği ve bergamot vardır; orta notalarda mimoza, yasemin, türk gül ve ylang-ylang vardır; tabanı notları tonka fasulyesi, paçuli, opoponax, vanilya, vetiver ve beyaz misk oluşturmaktadır.Ben açıktenlı olduğumdan tenımde çok hafıf kaldı adeta yuttu kokuyu dıyebılırım hiç ağır değil.kokladığımda kendimi taptaze şık ve klas hıssetmemi sağladı.

Son düzenleme:
chanelin kendi sitesinde bile yok sari olani bende zaten sari olani hic gormedim sahtesi olmasin

canım yurtdışındakı sıtelerde var sarısı.
mesela chanel şansta öyle.parfümü istedığınde soruyorlar hangısı dıye çeşıtleri var.:34:

http://translate.google.com.tr/tran...a=X&ei=yCX0T9GhK4TOtAbVw6ChBQ&ved=0CG8Q7gEwAw

canım bu sitede ayrıntılı bılgı verıyor bakın sıteyı açtığınızda parfüme tıklayın sonra tasarımcılara tıkla.sonundada markalar çıkar zaten turkçeye cevrılmış hallerıyle bılgiler verıyor.

Son düzenleme:
canım ben yumuşak hoş hafıf kokuları sevıyorum evet ıyı tahlıl etmışın benı bravoooo:)
gelelim coco matbazele, benım sevıl parfümeride ilk kokladığım matbazel ağırdı evet.sonra dedimki nasıl severler bunu o kadarda para harcarlar bu kötü koku için dedimParfümden fenalık gelmıştı artık.Sonra bır gazetede demet şenerın kokusuymuş deyınce şaşırdım çunku oda ağır koku kullanamıyormuş.Bende başladım araştırmaya matbazelcı oldum çıktım:)
tekrar tekrar sıktım üstüme dolaştım günlerce meğersem ben daha önce yanlış cocoyu denemişim sonra anladım ve chanel coco matbazelın pembe olan şişesinin nefis, klas , hoş koktuğunu öğrendim:) uzun tecrubeler sonunda offf sıkılmıştım artık chanel koklamaktan.eve geldim annemde"ne güzel kokuyorsun sen dedi" annem öyle her parfümü beğenmez ooo kızar hemen kötuyse kullanma bır daha der.
neyse vesselam uzatmayayım arkadaşlar işte bulgarıden sonra benım favorı parfümüm oldu matbazel. chanel changeyı seven bunuda sever çünkü çok yakın kokular.resmini hemen eklıyorum ben.:3::3::3:Eki Görüntüle 540566

Üst notalarda portakal, mandalina, portakal çiçeği ve bergamot vardır; orta notalarda mimoza, yasemin, türk gül ve ylang-ylang vardır; tabanı notları tonka fasulyesi, paçuli, opoponax, vanilya, vetiver ve beyaz misk oluşturmaktadır.Ben açıktenlı olduğumdan tenımde çok hafıf kaldı adeta yuttu kokuyu dıyebılırım hiç ağır değil.kokladığımda kendimi taptaze şık ve klas hıssetmemi sağladı.

Edacım , çok teşekkür ederim :71:.Bu kadar narin , güzel pembe bir şişede benim kokladığım kesik koku olmasın diliyorum .Fırsatını bulur bulmaz deneyeceğim.Aslında portakal, bergamot ,mimoza ,yasemin,gül ,paçuli,vanilya ve miskle aram iyidir.Şüphe uyandıranlar ylang -ylang ,tonka fasulyesi opoponax,vetiver:110:

Son düzenleme:
Kızlar bu konu hangi açık parfüm markasında daha iyi biliyor musunuz? Tabiki orjinali gibi kokmaz ama en azından ona en yakın kokan hangisi? DP'den almıştım ben birkaç ay önce deli gibi alkol koktuğu için geri götürdüm. Bargello david walker eyfel loris hangisi acaba?

Kızlar bu konu hangi açık parfüm markasında daha iyi biliyor musunuz? Tabiki orjinali gibi kokmaz ama en azından ona en yakın kokan hangisi? DP'den almıştım ben birkaç ay önce deli gibi alkol koktuğu için geri götürdüm. Bargello david walker eyfel loris hangisi acaba?

canım merhabalar,:3:
bu markanın açığını bence hiçç hiçç koklama mıden bulanır.Benzemıyor.orjınalı çok güzel ama pahalı işte napalım:)

Edacım , çok teşekkür ederim :71:.Bu kadar narin , güzel pembe bir şişede benim kokladığım kesik koku olmasın diliyorum .Fırsatını bulur bulmaz deneyeceğim.Aslında portakal, bergamot ,mimoza ,yasemin,gül ,paçuli,vanilya ve miskle aram iyidir.Şüphe uyandıranlar ylang -ylang ,tonka fasulyesi opoponax,vetiver:110:[/SIZE][/FONT]

canım ylang ylang ve dığerleride rahatlatıcı kokular bak, koklayınca bayılacaksın muhteşemmmmm:):16::16::16:

canım merhabalar,:3:
bu markanın açığını bence hiçç hiçç koklama mıden bulanır.Benzemıyor.orjınalı çok güzel ama pahalı işte napalım:)

Evet 270 tl olduğunu duyunca bende açığı benziyordur diye ümitlenmiştim bir an ama artık para biriktirdiğim bi zaman alırım :) teşekkür ederim cevap için.

Dün otobüsteyım:)
arkalardan nefis bır koku gelıyor hemen tanıdım chanel şans.Artık kokularda uzman sayılırım :)zaten ismini bılmeseydım hemen sorucaktım hangı parfüm diye.
sonra yanıma bır kız oturdu aman allahım o nasıl bır parfüm öyle mest oldum.neysekı onunda ismini bılıyorum oda chanel şansın kardei chanel coco matbazel.ohhh neyse rahatladım artık koku uzmanı sayılırım duyduğum kokunun ismini bılıyorum.bu matbazel benı bıtırıyor asil ,şık, gerçektende nefis bırşey:):34::16::16::16::16:

canım yurtdışındakı sıtelerde var sarısı.
mesela chanel şansta öyle.parfümü istedığınde soruyorlar hangısı dıye çeşıtleri var.:34:

Google Translate

canım bu sitede ayrıntılı bılgı verıyor bakın sıteyı açtığınızda parfüme tıklayın sonra tasarımcılara tıkla.sonundada markalar çıkar zaten turkçeye cevrılmış hallerıyle bılgiler verıyor.

Fransadaki hic bir parfumcude coco mademoiselle in sarisi yok, marionnaud, nocibé, sephora yani anlamiyorum
Fransa parfumun ulkesi nasil oluyoda burda sarisi bulunmuyor
diger chanel parfumlerinin sarisi var evet

bugün bır yazıda okudum.Beyefendinin bırı chanel matbazelın çok kadınsı ve çekıcı olduğunu arada sırada kendı bıleğıne sıktığını söylüyordu ..EEE tabıkı parfüm muhteşem olunca beğenende çok oluyor.:16:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 544214
Dünyanın en övgüye değer kokularındandır. Ba-yı-lı-yo-rum!
Yolda çevirip çevirip sorarlar utana sıkıla parfümünüzün adı ne diye :12:
Yıllardır değişmezlerimin arasındadır. Parfüm kadının silahıdır :51:

Bugün bende aldım sonunda şu matmazelden :27:
No:5 e karşı içimde ısrarla bir istek vardı ve ısrarla karta sıktıktan sonra kokunun açılmasını bekledim , sağolsun çalışanlar da baya uğraştılar :1:
Ama matmazel daha hoş ve hafif geldi bana , kremsi çiçeksi ve haifif çok beğndimmmmm :52::52: Şık ve asil :12::12::12:

No5 biraz daha büyük yaşlara hitap ediyor sanki :26:

Benim matmazelinde rengi pembe sarı arası , yavruağzı rengi :9: Kanyon avm den Harvey Nıchols dan aldık sahte olamaz heralde :27:

matmazeli kullandigimdan beri etrafimdaki insanlar da bana karsi farkli davraniyor...erkeklere cok cekici geliyor:27:

Back