14 ay önce hastaneden yardım aldım Champix ilk paketi kullanırken 8. gün sigarayı bıraktım çabuk bıraktığım için (kırmızı kurdele taktılar dersem de inanmayın:))))))ilk günler içmek istedim,zorlandım ama kendimi tuttum 2. paket Campix bitirmedim artık sigara içmiyordum ve ilaçsız denedim. İşte 14 aydır iyiyim... Sabahları Türk kahvemi sigarasız içiyorum...Sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim... Kokusuz, rahat nefes alarak TATLI HAYAT...
Tebrikler
2. paketi kullanmadan devam edenlerde 3.ay içinde geri dönüş %60-65 oranındaymış diye okumuştum. Tekrar tebrik ederim.
Henüz türk kahvesinin tadı çok iyi gelmiyorBen de sütlü türk kahvesi içerek kahve isteğimi bastırıyorum.
Kendimi "Sigarasız kahvede içibilirim" kanıtladım zannediyordum ama laf aramızda anlamsız, geliyor yani kahve içmesemde olur...Size de başarılar diliyorum
Amaaan zaten kahve de çok yararlı birşey değil :) Demli çay da aynı şekilde
Dumansız, tertemiz, mis gibi ciğerler bizimle olsun.
Bende 10 gündür sigara içmiyorum. Champix'i başladıktan sonra 14. günden itibaren sigarayı bıraktım. Nikotin ihtiyacı hissetmiyorum. Rahat bir on gün geçirdim diyebilirim. Sevdiğimden ayrılmış gibi kendimi bazen mutsuz hissetsem de sağlıklı günlere geçeceğime de çok seviniyorum.2. Kutuyu almakta kararsızım bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Herkese en yakın zamanda sigarasız, harikkaaa günler dilerim.
Annem ve babam 40 yıllık ağır içicilerdi ve hayatlarında bir kez bile olsa bırakmayı denemediler.. Her zaman, bize birşeylerin bıraktırması lazım kendi irademizle bırakamayız derlerdi. Annem 1,5 babam 2 paket civarında tüketiyordu.
3 ay evvel zorla Champix'e başlattım onları aynı anda, annem 10. günde , babam 17. günde bıraktı ve 3 aydır kullanmıyorlar. Ben bile bırakacaklarına inanmıyordum.
Yan etkileri hep evde oldukları için sürekli uyuklama oldu ve çok enteresan rüyalar gördüklerini söylediler. İlk paket bittiğinde biz artık içmiyoruz 2. pakete gerek yok uyumaktan bıktık dediler. Binbir yalvarışla 2. paketi kullandırtabildik. Tek paket ile tekrar başlamak isteyebileceklerini anlattık, ikna oldular ve kullandılar.. Tavsiye edilen 3 paket ama 3. paketi içirtmenin imkanı yoktu bizimkilere. Olsun 2 paket ile bıraktılar yine de.. Yiyeceklerin tadını ilk kez aldıklarını, yemek yemekten keyfi aldıklarını ve daha sağlıklı hissettiklerini söylüyorlar. Sigara kokusu duyduklarında ne kadar iğrenç bişeymiş yıllarca içmişiz diyorlar.
Gerçekten bırakmak kafanızda var ama yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız bu ilacı tavsiye ediyorum. Ama yeniden başlarım diye girişecekseniz bu işe girişmeyin. Benim tiryaki ailem bırakabildiğine göre herkes bırakabilir.
Herkese sigarasız sağlıklı günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?