- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki mune,bdvde bu konu fake demek ban sebebi değil mi artık
Polemikleri, karşılıklı atışmaları hakarete, küfre varmadığı sürece kiblemiyorum ben şahsen.Merhaba
Mune ile görüşüyoruz, ceza sistemini yeniden gözden geçireceğiz. Seçim havasını tatısz geçirmemeniz adına Mune genel af ilan etti. Yeni cezalar verilir iken neleri esas alacağız bunun görüşmelerini yapacağız. Bire bir polemiklerde birbirinizi yiyeceksiniz biz hiç karışmayacağız gibi. Siyasi paylaşımlarda yazdıklarınızdan siz sorumlu olduğunuz için buna da açıkçası bir yaptırım düşünmüyoruz. Nasıl olsa her koyun kendi bacağından asılır...
Küfür, hakaret gibi durumlarda cezalar aynen uygulanır.
Görüşmelerimiz devam ediyor...
Kuşların kanadına yazarım adını ....
Ey Özgürlük...
valla ben sonunu çok iyi görmüyorum. kendi adıımaDeğil artık oky, ne haliniz varsa görün, konu sahteyse üyeye işlem yapar konusunu kaparım ama ister fake deyin ister konuda kırk takla atın hakaret küfür olmadığı sürece sizi cımbızlamıyorum artık, bakalım ne zaman isyan edeceksiniz
Değil artık oky, ne haliniz varsa görün, konu sahteyse üyeye işlem yapar konusunu kaparım ama ister fake deyin ister konuda kırk takla atın hakaret küfür olmadığı sürece sizi cımbızlamıyorum artık, bakalım ne zaman isyan edeceksiniz
valla ben sonunu çok iyi görmüyorum. kendi adııma
Değil artık oky, ne haliniz varsa görün, konu sahteyse üyeye işlem yapar konusunu kaparım ama ister fake deyin ister konuda kırk takla atın hakaret küfür olmadığı sürece sizi cımbızlamıyorum artık, bakalım ne zaman isyan edeceksiniz
Sıfırlamaya geldik hanımlaaaaarrr
Siyasette BDV'de, geyikte, estetikte, anneler kulübünde, ah erkeklerde, cezanızı nerde aldığınız hiiç mühim değil, tüm cezaları sıfırlıyoruzzzz.
Aftan yararlanıp benide sıfırlayın diyenler Kazen'e mesaj atsın lütfen, mesaj atamayanlar Kazen'i arkadaş listesine ekleyip gönderim yapabilir.
Bundan sonra konu dışı, geyik muhabbeti, polemik suç olmaktan çıktı.
Yalnız hakaret, küfür, reklam amaçlı yazılar ceza alacak. bundan ödün vermiyoruz. Hakaret ederseniz, küfür ederseniz, reklam yaparsanız basarım cezayı.
Küfürde hakaretten ceza aldın, gidip 2. Üyelik alıp hakaret etmeye devam ettin, anında deşifre ederim.
Siyasetçiler, siyaset bölümünde konu açma kriterleri aynen devam, kaynaklı, dayanağı olan, yorumsuz, başlığı haber kaynağındaki gibi aynen yazılan konular açmaya devam ediyorsunuz. Konular birkaç kere farklı üyeler tarafından açılmışsa konu tekrarı diye kapatmıyoruz, aynı kişi aynı konuyu birden fazla açmışsa kapatıyoruz ancak.
A partisini destekleyen x üye gider kendi kaynağından yararlanıp açar youtube kapatıldı konusunu, B partili kendi kaynağını kullanarak açar.
Koskoca insanlarsınız biraz otokontrolünüzü kendiniz sağlayın bakalım, şimdiye kadar kolaydı Mune taraflı, Mune haksız demek.
Yazın, çizin kendiniz görün
Yazmak veya yazmamak işte bütün mesele bu
Yazmakta sizin insiyatifinizde yazmamakta.
Yazmayınca kendinizi lafların altında ezilmiş gibi hissediyorsunuz ama bazen suskunluk iyidir.
Gün gelecek polemikten konu dışıdan okunamayacak konulara isyan edeceksiniz ama şimdi de polemikten konu dışıdan ceza aldım diye kızıyorsunuz, eee biz ne yapalım o zaman
Öyle yapıyoruz olmuyor böyle yapıyoruz olmuyor Aldığı cezalar yüzünden çoğu kişi beni dart tahtasına hedef olarak koydu
Yazmak veya yazmamak işte bütün mesele bu
Yazmakta sizin insiyatifinizde yazmamakta.
Yazmayınca kendinizi lafların altında ezilmiş gibi hissediyorsunuz ama bazen suskunluk iyidir.
Gün gelecek polemikten konu dışıdan okunamayacak konulara isyan edeceksiniz ama şimdi de polemikten konu dışıdan ceza aldım diye kızıyorsunuz, eee biz ne yapalım o zaman
Öyle yapıyoruz olmuyor böyle yapıyoruz olmuyor Aldığı cezalar yüzünden çoğu kişi beni dart tahtasına hedef olarak koydu