tüh keşke söylemeseydim sadece benimkiler silinseydi
he tamam kuzum. bu yeni ban olayı siyasete özgü değil o zaman hepsi silindiğine göre, doğru anlamışım değil mi:44:Yok görünmüyor , zaten cezan yoksa görünmüyordu canım . Sicilin tertemiz artık , öyle de kalsın
Silinmiş mi yoksa
şimdi benimkide gitmiş:26:
Rahşan affı gibi olmuş
benim cezalarım yok görünmüyor,hepsi silinmiş
he tamam kuzum. bu yeni ban olayı siyasete özgü değil o zaman hepsi silindiğine göre, doğru anlamışım değil mi:44:
bırak silinsin hacı
Benim hoşuma gitmedi bu.
Kim olursa olsun (kendim dahil) karşılıklı tartışmalarda o topiğin tamamen amacı sapıyor ve öyle yorumlar oluyor ki hani hakaret değil ama saldırganca !Evet resmen saldırganlaşıyor yorumlarda..Bir başkası bunu okumak zorunda değil.O zaman devreye giren ban ''oh be sustular sonunda şimdi adam akıllı yorumumuzu yapalım'' dedirtip çok daha iyi bir çözüm oluyor.
Ne bileyim bence eski sistem devam etmeli diye düşünüyorum.
ceza puanı yüksek birisi olarak her nekadar sevinsemde aslında bende snın gıbı düşünüyorum o şekılde devam etmesin ama esnetilsin:26:
Yapanin eline saglik. Ceza sistemi konusunda soyle bir onerim var. Herkes yazdigina gore Ceza almali bence. Misal polemikten Ceza alan ilk cezasi degilse gunlerce banli kaliyor. Ama hakaret eden biri ilk cezasiysa kisa surede donuyor.
Bence saygisizlik yapmanin hakaretin polemigin geyigin ayri ayri belirli surelerde cezalari olmali. Geyik yapana 2 gun olsa mesela saygisizlik yapana 10 gun.Toplamda 100 gun Ceza alanin uyeligi silinir. Boyle daha caydirici olur diye dusunuyorum. Bilmem katilir misiniz?
Valla sanırm 60 ceza puanım vardı ki ceza puanı skalasında yüksek mi düşük mü bilmiyorum ama en azından üyeye kendini bi topla gel mesajıydı bu.
Üyelere ban değilde başka forumda denk gelmiştim o konuya yorum yapması bir süreliğine engellenebilir mesela ? Bir fikir sadece.
Valla sanırm 60 ceza puanım vardı ki ceza puanı skalasında yüksek mi düşük mü bilmiyorum ama en azından üyeye kendini bi topla gel mesajıydı bu.
Üyelere ban değilde başka forumda denk gelmiştim o konuya yorum yapması bir süreliğine engellenebilir mesela ? Bir fikir sadece.
toplam ceza puanına göre cezanın hata olduğunu gördük örnek vereyim
2 üye de karşılıklı birbirine maymun dedi. Ceza puanı sıfır olan 1 gün ceza alırken ceza puanı geçmişte 20 olan 3 gün ceza alıyor.
buna çözüm üretmeyi planlıyoruz. 1 gün uzaklaştırma ideal gibi zira 2 saat sonra her şey yatışıyor...
Benim hoşuma gitmedi bu.
Kim olursa olsun (kendim dahil) karşılıklı tartışmalarda o topiğin tamamen amacı sapıyor ve öyle yorumlar oluyor ki hani hakaret değil ama saldırganca !Evet resmen saldırganlaşıyor yorumlarda..Bir başkası bunu okumak zorunda değil.O zaman devreye giren ban ''oh be sustular sonunda şimdi adam akıllı yorumumuzu yapalım'' dedirtip çok daha iyi bir çözüm oluyor.
Ne bileyim bence eski sistem devam etmeli diye düşünüyorum.
ceza puanı yüksek birisi olarak her nekadar sevinsemde aslında bende snın gıbı düşünüyorum o şekılde devam etmesin ama esnetilsin:26:
Tabi ceza puanı sıfır olan da ayrıcalıklı olmalı öncelikle yaptığım ;
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 10 Puanlar 1 Gün
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 50 Puanlar 2 Gün
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 100 Puanlar 3 Gün
olarak güncelleme yaptım.
bende eskisi gibi devam etmesinden yanayım, hatta bence daha sıkı olsun cezalar, bazen üyeler o kadar kendini bilmez o kadar tahrik edici oluyor ki, giderken kendiyle beraber 10 kişiyi birden götürüyor
mesela aptal, cahil demekle, bu iki hakareti 10 paragrafta söylemenin bana göre hiç bir farkı yok, işte bu iki kelime direkt kullanmayıp 10 paragrafta dereden tepeden lafı dolaştırıp yazan da ceza almalı.
üye mesela geliyor, kasabanın şerifi, çok kültürlü üst düzey bi insan havasında herkesi kontrol etmeye çalışarak, uzun uzun yazıp diğer üyeleri tahrik ediyor. Tahammül edebilen var edemeyen var. Gerçi ben edebiliyorum, çünkü bu üyeleri biliyorum, tesadüfen yazdıklarını göz gezirmediysem direk okumadan diyer yoruma geçiyorum, görmüyorum yani.
ayrıca kesinlikle hakaret olmasa bile polemiklerde ceza almalı, iki üye sayfalarca yazıyor, o başlık artık o iki üyenin başılığı kişisel hesaplaşma alanına dönüyor.
ayrıca bu bölümde yapışkan bi başlıkta kesinlikle ikinci üyeliklerin deşifre edilmesinden yanayım
benim fikirlerimde böyle bu konu da nacizhane:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?