Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he tamam kuzum. bu yeni ban olayı siyasete özgü değil o zaman hepsi silindiğine göre, doğru anlamışım değil mi:44:
bırak silinsin hacı
Tabi ceza puanı sıfır olan da ayrıcalıklı olmalı öncelikle yaptığım ;
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 10 Puanlar 1 Gün
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 50 Puanlar 2 Gün
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 100 Puanlar 3 Gün
olarak güncelleme yaptım.
bende eskisi gibi devam etmesinden yanayım, hatta bence daha sıkı olsun cezalar, bazen üyeler o kadar kendini bilmez o kadar tahrik edici oluyor ki, giderken kendiyle beraber 10 kişiyi birden götürüyor
mesela aptal, cahil demekle, bu iki hakareti 10 paragrafta söylemenin bana göre hiç bir farkı yok, işte bu iki kelime direkt kullanmayıp 10 paragrafta dereden tepeden lafı dolaştırıp yazan da ceza almalı.
üye mesela geliyor, kasabanın şerifi, çok kültürlü üst düzey bi insan havasında herkesi kontrol etmeye çalışarak, uzun uzun yazıp diğer üyeleri tahrik ediyor. Tahammül edebilen var edemeyen var. Gerçi ben edebiliyorum, çünkü bu üyeleri biliyorum, tesadüfen yazdıklarını göz gezirmediysem direk okumadan diyer yoruma geçiyorum, görmüyorum yani.
ayrıca kesinlikle hakaret olmasa bile polemiklerde ceza almalı, iki üye sayfalarca yazıyor, o başlık artık o iki üyenin başılığı kişisel hesaplaşma alanına dönüyor.
ayrıca bu bölümde yapışkan bi başlıkta kesinlikle ikinci üyeliklerin deşifre edilmesinden yanayım
benim fikirlerimde böyle bu konu da nacizhane:13::13::13:
Tabi ceza puanı sıfır olan da ayrıcalıklı olmalı öncelikle yaptığım ;
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 10 Puanlar 1 Gün
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 50 Puanlar 2 Gün
Bütün Kullanıcı Grubları K.A.D. 100 Puanlar 3 Gün
olarak güncelleme yaptım.
İşin tabi birde bu kısmı var kimisi tek atışta hakaret ediyor kimisi dallandırıp budaklandırıp...
Polemikler de ceza almalı bencede bir bakmışsın topicte iki kişi karşılıklı atışıp duruyor eee biz çekilelim siz devam edin durumu oluşuyor.
Bir de ikinci üyelik var dimi ?Hiç mi anlaşılacağını düşünmüyor acaba bunu yapan ben asıl ondayım Komık duruma düşüyor.İkinci üyelik deşifre edilmesin o yuzden.Utanır rencide olmasın kimse gizli kalsın :)
Bence özellikle de siyasette 2. üyelikler kesinlikle deşifre edilmeli .
Diğer bölümlerde yönetim için geçerli şöyle bir mantık var , üye sitede tanınmış bir üye , derdini paylaşacak ama bununla anılmak istemiyor vs.. bu durumda bize bildirdiği 2. üyeliği ile konu açıyor gibi.
Ama siyasette bu geçerli olmamalı .
Asıl üyeliği ile şirinlik musakkası ve hatta apolitik bir tablo çizip dikkat çekmeyen ama ardından aldığı gölge üyelikle sayıp söven bir siyaset yorumcusunu kabul etmek çok manasız .
haa bende dikkat ettim ona. kimdiki acep.Dün biri 2. üyelik çıkmıştı siyasette, kimdi acep? deşifre de edilmedi:26:
Benim puanlarım duruyor hala
Yakarım valla burda kendimi
haa bende dikkat ettim ona. kimdiki acep.
meraklı melahat oky
bu ınay olacaksa editörden geçmemeli. adminlerden geçmeli. yoksa editörüm mesela ve taraflıyım. belli tarafım. sorun olur bence..
adminler tarafsız. onların denetimden geçebilir geçecekse.
meraktan ölüyorum bazen. ahada bu kimki diye. onu bunu bırakta aftan sonra konuda geyik yapıyoruz diye ilk ceza yiyen biz olmayalım.Sen mi ben mi
Dün biri 2. üyelik çıkmıştı siyasette, kimdi acep? deşifre de edilmedi:26:
Benim puanlarım duruyor hala
Yakarım valla burda kendimi