- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
kızzz neler kaçırdın bi bilsen gel istediğin gibi polimik yap ban yok artık
Sen kim oluyorsunda bana neler kaçırdın diyorsun ha ! Kezban04 ! polemik yarat bana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzz neler kaçırdın bi bilsen gel istediğin gibi polimik yap ban yok artık
Benim alamadığım ceza puanlarımıda sana versinler istiyorummm
Sonra toline..
İkiniz gidin burdan
Bak kardeşine eskisi gibi yaramazlık yapıyor mu..
Uslu uslu girip çıkıyorum..
Nerde eski çenem
nerde eski polemiklerim
nerde eski kafa tutuşlarım..
Benim alamadığım ceza puanlarımıda sana versinler istiyorummm
Sonra toline..
İkiniz gidin burdan
Bak kardeşine eskisi gibi yaramazlık yapıyor mu..
Uslu uslu girip çıkıyorum..
Nerde eski çenem
nerde eski polemiklerim
nerde eski kafa tutuşlarım..
Sen kim oluyorsunda bana neler kaçırdın diyorsun ha ! Kezban04 ! polemik yarat bana..
ben büyüttüm seni ben yaşar usta (diyecegim de bu repliği hatırlayanlar var mı acep)
biz gidersek çok arasınız ama
bdvye girip orda yaratalım nede olsa free
Ben eve döndüğümde freestyle takılıcam zaten ohhhh yeahhhhh harikasın dostummmm ayakları ..
Senin şu kış ve kar topuyla cebelleşen avatarını ararım ama seni aramam ..
Tolinin şu Kerem imzasını aramam ama tolinin evde kalmış hallerini ararım..
Ha birde çözemediği matematik sorularını sorarken bürünmüş olduğu hali de özlerim.. kedi gibi oluyor çalışkan genç..
aman sen gene evde değildin dimi nasıl okadar rahat gidiyosan artık sevdiceğinin yanına
avatarlarım benimle özdeşleşmiş hepsi de beni yansıtıyor iyi bak onlara
Ben seni ilk tanıdığımda bir kız resmi vardı..
Bu avatarın sen dolar yeşilini büründüğün de kullandığın avatarlardan biri..
Hani vardı ya bir tane..
Kocam desek artık şuna..
Gelin olcam bibi
Senin gibi çakma rockçı tarzında gelinlikle pozlar vericemmmmm
aman sanki yarın evleniyor daha buyaz nişan olayı var evlilik kimbilir nezaman hoş daha küçüksün zaten bu acele niyeyse
sarı saçlı beyaz tişörtlü kız resmiydi
Ben bundan 4 sene önce evliliğin e-sini düşünmeyen
Karşı cinsle herhangi bir alakası olmayan nefret eden biriydim..
Biri bana erosun çakma oklarından attı herhalde. Tamda yerine denk geldi ahahahaha
Hayırlısı diyelim..
Ya gözlerim çok tuhaf görüyor şuan zor bakıyorum ekrana ..
Çokta kalmıyorum aslında pc başında ama bilemedim niye..
gözlerimi kamaştırıyorsun bibi
Yani KK hakkındaki yorumların bazıları uç gerçekten ama ekşi sözlüğe de kalitesiz diyemeyiz. Gerçekten gündemin nabzını tutabileceğiniz ve çoğunlukla kaliteli insanların yazdığı bir ortam orası. 3 senedir yazıyorum ve gördüğüm bu.https://eksisozluk.com/kadinlar-kulubu--960279
alın buda linki kalite görün
Kadınlar o kadar baskı altında yetişiyor ki,sarmada kullanacağı zeytinyağını nerelerde kullanıyor.Ben dalga geçmiyorum, üzülüyorum.
Eeeee gerilip kasıldığım, ceza verdiğimde işittiğim lafların acısını çıkarıyorum tolinim.
Seviye cezayla sağlanıyormuş meğer, ağlanacak hale gülüyorum ama kusuruma bakmayın artık
ay sen onu nerden biliyorsun ben seni hiç hatırlamıyorum o zamanlarda :26: neyse amacın eski konuları açmaksa ben sana söyleyim canım o tartışmayı. biz böyle birkaç arkadaş site yönetimine tepki vermiştik öyle bir tartışmaydı sonra çıktık siteden geri geldik ve üstünden nerdeyse 1.5 yıl gecti.
Kadınlar o kadar baskı altında yetişiyor ki,sarmada kullanacağı zeytinyağını nerelerde kullanıyor.Ben dalga geçmiyorum, üzülüyorum.
Şimdi şöyle,olsun da nasıl olursa olsun moduna giriyor kadınlar.Çünkü küçüklüklerinden beri bunu görev olarak algıladılar.Olur olmadık şeylerden medet ummaları bu yüzden.Yeter ki sorun çözülsün.Tuhaf koca karı yöntemlerine hiç değinmeyeceğim bile.